Închide meniul

Universitatea Craiova – Rapid 1-1. Echipa lui Bergodi, pas greşit în lupta la titlu. FCSB s-a distanţat la 12 puncte

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 martie 2024, 21:50

Universitatea Craiova – Rapid 1-1. Echipa lui Bergodi, pas greşit în lupta la titlu. FCSB s-a distanţat la 12 puncte

Alexandru Mitriţă şi Hromada au marcat în derby-ul din Bănie

Universitatea Craiova – Rapid 1-1. Echipa lui Bergodi a pierdut două puncte mari în lupta la titlu cu FCSB. Înaintea derby-ului de la finalul săptămânii, FCSB are un avans de 12 puncte în frntea clasamentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mitriţă a deschis scorul la Craiova, cu o execuţie din interiorul careului. Rapid a egalat în a doua repriză prin Hromada.

Universitatea Craiova – Rapid 1-1

Min. 90+5: FINAL DE MECI! Pas greşit pentru Rapid în lupta la titlu.

Min. 86: Rapidiştii au cerut penalty după un duel între Oaidă şi Maldonado.

Min. 50: Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Hromada a egalat după o pasă excelentă a lui Krasniqi

Reclamă

Min. 47: Ocazie Universitatea CraiovUniversitatea Craiova – Rapid 1-1a. Alex Mitriţă, din nou aproape de gol! Vedeta Craiovei a şutat puţin pe lângă poartă

Min. 30: Universitatea Craiova – Rapid 1-0. Alexandru Mitriţă a deschis scorul cu o execuţie superbă, la prima ocazie a oltenilor.

Min. 20: Ocazie Rapid. Krasniqi a scăpat singur cu Popescu, dar Screciu a revenit fantastic şi l-a blocat pe kosovar.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 14: Ocazie Rapid! Hassani a scăpat singur cu portarul Craiovei, dar Laurenţiu Popescu a respins piciorul şutul kosovarului.

Min. 1: A început partida!

Universitatea Craiova – Rapid- echipele de start

CSU Craiova (4-3-3): L. Popescu – Vlădoiu, Screciu, Maldonado, Bancu (cpt.) – Al. Crețu, Mateiu, Houri – Baiaram, Markovic, Mitriță

Rezerve: M. Goga – Soiri, Badelj, Zajkov, Raul Silva, Kozulj, Mekvabishvili, Danciu, Bană, Cîmpanu, Blesa, A. Ivan

Antrenor: Ivaylo Petev

Rapid (4-3-3): Aioani – Braun, I. Cristea, Iacob (cpt.), Bădescu – Hromada, Hasani, Oaidă – Krasniqi, Rrahmani, Petrila

Rezerve: Drăghia – Borza, Săpunaru, Dr. Grigore, Djokovic, Al. Albu, Bamgboye, El Sawy, Papeau, Cîrjan, Burmaz

Reclamă

Antrenor: Cristiano Bergodi

Universitatea Craiova – Rapid, LIVE TEXT, 20:00

În ultima etapă, Rapid a învins-o categoric pe UTA, pe teren propriu, scor 4-1. Albion Rrahmani a reușit o „dublă”, celelalte goluri fiind marcate de Robert Bădescu și Borisav Burmaz.

În 2024, giuleștenii au înregistrat un singur eșec, pe terenul lui Poli Iași. Aceștia s-au impus în duelurile cu FCU Craiova, Dinamo, Oțelul, CFR Cluj și Hermannstadt.

De cealaltă parte, și Universitatea Craiova a obținut un succes în ultima rundă de Liga 1. Oltenii s-au impus cu scorul de 3-2 pe terenul celor de la Petrolul. Trupa lui Petev a condus cu 2-0, după golurile lui Markovic și Baiaram, însă „lupii” au reușit să egaleze. Baiaram a reușit „dubla” în minutul 59 și i-a adus toate cele trei puncte Universității Craiova.

În tur, Rapid a învins-o pe teren propriu pe Universitatea Craiova cu scorul de 2-0. Funsho și Borja Valle au marcat în partida respectivă.

Echipele probabile:

CSU Craiova (4-3-3): L. Popescu – Vlădoiu, Maldonado, Screciu, Bancu – A. Crețu, Mateiu, Houri – Baiaram, Markovic, Mitriță
Rezerve: Goga, Cîmpanu, Andrei Ivan, Mekvabishvili, Danciu, Zajkov, Blesa, Badelj, Soiri, R. Silva, Kozulj
Absenți: Lazar (incert), Căpățână, Ndong (suspendați)
Antrenor: Ivaylo Petev

Rapid (4-3-3): Aioani – Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Djokovic, Al. Albu, Papeau – Burmaz, Rrahmani, Krasniqi
Rezerve: Drăghia, Bădescu, Hasani, Funsho, Oaidă, Hromada, I. Cristea, Dr. Grigore, Petrila, C. Cîrjan, El Sawy
Absenți: Emmers, Onea, Kait (accidentați)
Antrenor: Cristiano Bergodi

Cristiano Bergodi, mesaj despre lupta la titlu

Cristiano Bergodi a auzit ce a spus Gigi Becali şi a venit cu replica. După ce patronul de la FCSB a declarat că va sărbători cu un mare foc de artificii titlul echipei sale, după al cincilea meci din play-off, antrenorul Rapidului a transmis că acesta se grăbeşte să facă astfel de afirmaţii.

Cristiano Bergodi l-a sfătuit pe Gigi Becali să nu se mai grăbească spunând că va sărbători titlul FCSB-ului, încă din etapa a cincea a play-off-ului. Antrenorul celor de la Rapid a declarat că îl amuză afirmaţiile patronului roş-albaştrilor.

De asemenea, Bergodi a transmis faptul că Rapid se va lupta pentru primul loc atât cu FCSB, cât şi cu CFR Cluj şi Universitatea Craiova.

Domnul Becali se grăbeşte puţin, zic eu. E simpatic cu chestia asta cu artificiile. La început spusese că vor fi după al treilea meci din play-off, acum după al cincilea. Eu cred că se grăbeşte. Dumnealui e şi personajul care uneori spune lucruri aşa, ne distrăm, ne amuzăm şi poate spune ce vrea. Noi în continuare luptăm cu ei, cu CFR şi cu Craiova, avem un meci foarte dificil”, a declarat Cristiano Bergodi, la conferinţa de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și