Închide meniul

Gabi Iancu a fost prezentat oficial de Farul! Echipa lui Gică Hagi a rezolvat primul transfer din această vară

Alex Ioniță Publicat: 12 iunie 2024, 19:53

Reclamă
Gabi Iancu a fost prezentat oficial de Farul! Echipa lui Gică Hagi a rezolvat primul transfer din această vară

Gabi Iancu a fost prezentat oficial de Farul!

Gabi Iancu / Facebook Farul

Gabi Iancu a fost prezentat oficial de Farul! Atacantul trecut și pe la FCSB revine astfel sub comanda lui Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În sezonul care tocmai s-a încheiat, Iancu a evoluat la FC Hermannstadt. Acum, după ce contractul i-a expirat, a decis să revină la Farul.

Gabi Iancu a fost prezentat oficial de Farul!

În decursul zilei de 12 iunie, oficialii de la Farul Constanța au anunțat primul transfer al perioadei de mercato:

„Gabriel Iancu, primul transfer al Farului !

Atacantul în vârstă de 30 de ani a semnat un contract valabil pentru următorii 2 ani și mâine va efectua primul antrenament alături de alb-albaștrii”, au anunțat oficialii clubului din Constanța, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

Reclamă
Reclamă

Gabi Iancu este un produs al Academiei Hagi. A făcut pasul la FCSB în 2013, în schimbul sumei de 500.000 de euro. Alături de echipa lui Gigi Becali a câștigat 3 titluri, dar și o Cupă, o Cupă a Ligii și o Supercupă.

În cariera sa, a mai fost legitimat la: Karabukspor, Nieciecza, FC Voluntari, Dunărea Călărași, Akhmat Grozny, FCU Craiova și FC Hermannstadt.

În momentul de față, atacantul ajuns la 30 de ani este cotat la suma de 550.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

Farul s-a despărţit oficial de doi jucători! Gică Hagi schimbă radical lotul pentru noul sezon

Farul s-a despărţit oficial de doi jucători! Kevin Boli şi Amine Benchaib au părăsit echipa patronată şi antrenată de Gică Hagi.

Kevin Boli a cucerit 6 titluri de campion al României, două dintre acestea fiind obţinute cu echipa lui Gică Hagi. Celelalte 4 au fost cucerite cu CFR Cluj.

“Kevin Boli nu mai este jucătorul Farului.

Contractul fundașului care a evoluat în 51 de partide pentru formația noastră în perioada ianuarie 2023-mai 2024 a expirat.

Mulțumim, Kevin, pentru toate momentele frumoase în alb-albastru și mult succes mai departe!”, a transmis Farul, pe Facebook, în privinţa lui Kevin Boli.

Tot astăzi, Farul a anunţat oficial despărţirea de jucătorul belgian Amine Benchaib. Din pricina accidentărilor, acesta nu a evoluat decât în 6 partide în sezonul precedent.

“Farul Constanța și belgianul Amine Benchaib au decis, de comun acord, încetarea relațiilor contractuale!

Mijlocașul în vârstă de 25 de ani a evoluat în ultimul sezon în numai 6 partide din cauza accidentărilor”, a fost mesajul clubului condus de Gică Hagi, pe Facebook.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:23

VIDEOBernadette Szocs, eliminată de la WTT Champions Montpellier! Românca a fost învinsă de Batra, live în AntenaPLAY

23:46 25 oct.

Virgiliu Postolachi, eroul lui CFR Cluj cu Sepsi, îndemn pentru jucătorii lui Dan Petrescu: „Trebuie să fim mai răi”

23:46 25 oct.

Dan Petrescu, discurs ferm după ce CFR Cluj a remizat dramatic cu Sepsi: „Avem probleme cu norocul! E prea puţin pentru noi!”

23:19 25 oct.

„Suntem penibili!” Denis Ciobotariu şi-a făcut praf coechipierii după CFR Cluj – Sepsi 3-3: „Totul e degeaba”

23:14 25 oct.

Primire spectaculoasă pentru jucătorii lui Dinamo, înaintea meciului cu Hermannstadt! Fanii „câinilor” au făcut show la Sibiu

22:55 25 oct.

CFR Cluj – Sepsi 3-3! Postolachi, „eroul” lui Dan Petrescu! Clujenii au întors dramatic scorul şi au egalat în prelungiri

1 VIDEOGeorge Russell a fost cel mai rapid pilot în primul antrenament al Marelui Premiu de Formula 1™ al Mexicului! Programul complet 2 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 3 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 4 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 5 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 6 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen
Citește și