Închide meniul

Gabi Iancu a fost prezentat oficial de Farul! Echipa lui Gică Hagi a rezolvat primul transfer din această vară

Alex Ioniță Publicat: 12 iunie 2024, 19:53

Reclamă
Gabi Iancu a fost prezentat oficial de Farul! Echipa lui Gică Hagi a rezolvat primul transfer din această vară

Gabi Iancu a fost prezentat oficial de Farul!

Gabi Iancu / Facebook Farul

Gabi Iancu a fost prezentat oficial de Farul! Atacantul trecut și pe la FCSB revine astfel sub comanda lui Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În sezonul care tocmai s-a încheiat, Iancu a evoluat la FC Hermannstadt. Acum, după ce contractul i-a expirat, a decis să revină la Farul.

Gabi Iancu a fost prezentat oficial de Farul!

În decursul zilei de 12 iunie, oficialii de la Farul Constanța au anunțat primul transfer al perioadei de mercato:

„Gabriel Iancu, primul transfer al Farului !

Atacantul în vârstă de 30 de ani a semnat un contract valabil pentru următorii 2 ani și mâine va efectua primul antrenament alături de alb-albaștrii”, au anunțat oficialii clubului din Constanța, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

Reclamă
Reclamă 4

Gabi Iancu este un produs al Academiei Hagi. A făcut pasul la FCSB în 2013, în schimbul sumei de 500.000 de euro. Alături de echipa lui Gigi Becali a câștigat 3 titluri, dar și o Cupă, o Cupă a Ligii și o Supercupă.

În cariera sa, a mai fost legitimat la: Karabukspor, Nieciecza, FC Voluntari, Dunărea Călărași, Akhmat Grozny, FCU Craiova și FC Hermannstadt.

În momentul de față, atacantul ajuns la 30 de ani este cotat la suma de 550.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

Farul s-a despărţit oficial de doi jucători! Gică Hagi schimbă radical lotul pentru noul sezon

Farul s-a despărţit oficial de doi jucători! Kevin Boli şi Amine Benchaib au părăsit echipa patronată şi antrenată de Gică Hagi.

Kevin Boli a cucerit 6 titluri de campion al României, două dintre acestea fiind obţinute cu echipa lui Gică Hagi. Celelalte 4 au fost cucerite cu CFR Cluj.

“Kevin Boli nu mai este jucătorul Farului.

Contractul fundașului care a evoluat în 51 de partide pentru formația noastră în perioada ianuarie 2023-mai 2024 a expirat.

Mulțumim, Kevin, pentru toate momentele frumoase în alb-albastru și mult succes mai departe!”, a transmis Farul, pe Facebook, în privinţa lui Kevin Boli.

Tot astăzi, Farul a anunţat oficial despărţirea de jucătorul belgian Amine Benchaib. Din pricina accidentărilor, acesta nu a evoluat decât în 6 partide în sezonul precedent.

“Farul Constanța și belgianul Amine Benchaib au decis, de comun acord, încetarea relațiilor contractuale!

Mijlocașul în vârstă de 25 de ani a evoluat în ultimul sezon în numai 6 partide din cauza accidentărilor”, a fost mesajul clubului condus de Gică Hagi, pe Facebook.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:42

„Poate Nicolae Stanciu să fie comparat cu Gică Hagi?” „Regele”, răspuns superb după victoria de senzaţie a României

11:28

Adrian Ilie a anunţat care este jucătorul român care va valora 30 de milioane de euro: „Aştept să ajungă în Anglia sau Germania”

10:50

VIDEODavid Popovici şi Patrick Dinu s-au calificat în semifinalele probei de 100 metri liber, LIVE STREAM în AntenaPLAY

10:34

FCSB îşi află azi adversara din primul tur preliminar din Champions League! Tragerea la sorţi, LIVE TEXT, 15:00

10:19

Boston Celtics a cucerit un titlu istoric în NBA

10:11

Gigi Becali şi Marius Şumudică, dialog în direct despre transferul unui „tricolor”! Jucătorul care l-a fascinat pe patronul FCSB

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și