Închide meniul

Farul s-a despărţit oficial de doi jucători! Gică Hagi schimbă radical lotul pentru noul sezon

Bogdan Stănescu Publicat: 12 iunie 2024, 18:33

Reclamă
Farul s-a despărţit oficial de doi jucători! Gică Hagi schimbă radical lotul pentru noul sezon

Farul s-a despărţit oficial de doi jucători!

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

Farul s-a despărţit oficial de doi jucători! Kevin Boli şi Amine Benchaib au părăsit echipa patronată şi antrenată de Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kevin Boli a cucerit 6 titluri de campion al României, două dintre acestea fiind obţinute cu echipa lui Gică Hagi. Celelalte 4 au fost cucerite cu CFR Cluj.

Farul s-a despărţit oficial de doi jucători! Gică Hagi schimbă radical lotul pentru noul sezon

Kevin Boli nu mai este jucătorul Farului.

Contractul fundașului care a evoluat în 51 de partide pentru formația noastră în perioada ianuarie 2023-mai 2024 a expirat.

Mulțumim, Kevin, pentru toate momentele frumoase în alb-albastru și mult succes mai departe!”, a transmis Farul, pe Facebook, în privinţa lui Kevin Boli.

Reclamă
Reclamă 4

Tot astăzi, Farul a anunţat oficial despărţirea de jucătorul belgian Amine Benchaib. Din pricina accidentărilor, acesta nu a evoluat decât în 6 partide în sezonul precedent.

Farul Constanța și belgianul Amine Benchaib au decis, de comun acord, încetarea relațiilor contractuale!

Mijlocașul în vârstă de 25 de ani a evoluat în ultimul sezon în numai 6 partide din cauza accidentărilor”, a fost mesajul clubului condus de Gică Hagi, pe Facebook.

Reclamă

Gică Hagi s-a înţeles cu Gabi Iancu şi cu George Merloi şi îl aşteaptă şi pe Alexi Pitu!

Gică Hagi s-a înţeles cu Gabi Iancu şi George Merloi şi îl aşteaptă şi pe Alexi Pitu. Gabi Iancu a fost crescut chiar la academia Hagi, în timp ce Merloi este un produs al academiei celor de la FCSB.

Iancu, ajuns acum la 30 de ani, s-a despărțit în mod surprinzător de FC Hermannstadt, chiar dacă mai avea un an de contract cu echipa lui Marius Măldărășanu. Astfel, jucătorul trecut și pe la FCSB va ajunge pe gratis la Farul Constanța.

De cealaltă parte, Merloi se află încă sub contract cu FC Voluntari, echipă care a retrogradat în Liga a 2-a. Chiar dacă „Regele” trebuie să plătească o sumă pentru transfer, sursa citată anterior anunță faptul că relațiile dintre cele două părți sunt excelente și că este doar o chestiune de timp până la realizarea mutării.

Gică Hagi „forţează” şi aducerea lui Alexi Pitu, jucător pe care l-a vândut anul trecut la Bordeaux, pentru 2 milioane de euro.

Alexi Pitu ar putea fi marea lovitură a lui Gică Hagi din acest mercato!

Alexi Pitu a dat un gol şi a oferit două pase de gol în cele 25 de partide jucate pentru Bordeaux. Clubul din Hexagon are probleme financiare şi ia în calcul să îl vândă pe Pitu cu suma de un milion de euro. Hagi pare că a abandonat pista Louis Munteanu, jucător ce a jucat sub formă de împrumut de la Fiorentina. Farul s-a despărţit în această vară de David Kiki, plecat la FCSB, Tudor Băluţă, dar şi de Constantin Budescu.

Farul a câştigat campionatul în sezonul 2022-2023. Sezonul trecut, Farul a încheiat campionatul pe locul 4. Echipa patronată şi antrenată de Gică Hagi a acumulat 36 de puncte după play-off, cu 13 mai puţine decât campioana FCSB. Farul a avut cu 2 puncte mai mult decât locul 5, Sepsi. Totodată, constănţenii au încheiat campionatul cu 4 puncte mai mult decât ultimul loc din play-off, Rapid.

Gică Hagi este în plin proces de construcţie a unei echipe cu care să atace play-off-ul şi în sezonul viitor. „Regele” a subliniat în mai multe rânduri că Farul are un buget redus.

 

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:46

România – Belgia la EURO 2024 | Denis Drăguș, pronostic uriaș înainte de meciul care îi poate duce pe tricolori în „optimi”

8:23

EXCLUSIVEdi Iordănescu, între familie și națională! Selecționerul întârzie să dea un răspuns Federației Române de fotbal

8:21

România – Belgia la EURO 2024 | Florin Răducioiu știe ce tactică trebuie să folosească Edi Iordănescu: „Se supără, dar..”

0:16

EXCLUSIVCe schimbări pregăteşte Edi Iordănescu, în primul 11, pentru România – Belgia. Două dileme înaintea confruntării de la EURO 2024

23:55 20 iun.

Spania – Italia 1-0! Ibericii au obţinut calificarea în optimile EURO 2024! Cum arată clasamentul în Grupa B

23:40 20 iun.

Pedri a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo! Performanţă impresionantă reuşită de starul Barcelonei în Spania – Italia

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și