Închide meniul

Gabi Iancu a înjurat un suporter şi a fost eliminat! Reacţia atacantului după incident

Bogdan Stănescu Publicat: 9 aprilie 2023, 16:29

Reclamă
Gabi Iancu a înjurat un suporter şi a fost eliminat! Reacţia atacantului după incident

Gabi Iancu a fost eliminat după ce a înjurat un suporter

Gabi Iancu, într-o partidă din Liga 1 / Hepta

Gabi Iancu a înjurat un suporter şi a fost eliminat în finalul partidei Chindia Târgovişte – FC Hermannstadt 1-2. Atacantul lui Hermannstadt fusese înlocuit de Măldărăşanu, dar a înjurat un suporter şi arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru că a primit cartonaşul roşu, Gabi Iancu va fi suspendat minimum două etape. Astfel, atacantul lui Hermannstadt va rata meciurile cu CS Mioveni şi FC Argeş, foarte importante pentru echipa lui Măldărăşanu. Mioveni ocupă ultimul loc în playout, în timp ce FC Argeş se află pe penultimul loc.

Gabi Iancu a înjurat un suporter şi a fost eliminat!

Gabi Iancu a recunoscut că a înjurat un suporter când se pregătea să meargă la vestiare, dar a pus incidentul pe seama oboselii.

Un meci foarte greu, un teren demn de Liga 2 și o repriză a doua cu o luptă continuă. Antrenorul lor ar trebui să fie mai fairplay, nu să vină să dea noroc cu antrenorul nostru și să zică că am avut bulan, așa mi se pare normal.

Am greșit, am cedat. Îmi cer scuze, sper să nu primesc multe etape. Sunt jucători care înjură arbitrii pe teren și nu primesc roșu, dar am greșit, îmi pare rău. Nu am cedat de prea multe ori în carieră, probabil pe fond de oboseală și tot meciul a fost <să-mi bag, să-mi fac, să-mi dreg>…

Reclamă

Am bătut astăzi, dar nu am câștigat nimic, sunt doar câteva puncte între noi și cred că o să se joace până în ultimele etape. Trebuie să fim pregătiți și să ne gândim că mai e o lună.

Meciul trecut am condus noi și am pierdut, meciurile sunt imprevizibile și nu știm la ce să ne așteptăm, trebuie să fim concentrați”, a declarat Gabi Iancu după ce partida s-a încheiat, potrivit digisport.ro.

Hermannstadt a învins Chindia Târgovişte cu 2-1 în playout-ul Ligii 1

FC Hermannstadt a învins-o cu 2-1, în deplasare, pe Chindia Târgovişte în etapa a treia din play-out-ul Superligii.

Reclamă 4 / 0/3

Chindia a deschis scorul în minutul 15, prin Daniel Popa, dar Hermannstadt a întors soarta meciului în finalul partidei. Echipa lui Măldărăşanu a egalat prin autogolul lui Fernandez Obiang Obono (78). Victoria a fost adusă de Raul Opruţ în minutul 90+2. Cu victoria de azi Hermannstadt a adunat 21 de puncte şi se află momentan pe locul 4 în playout-ul Ligii 1.

Chindia: Căbuz – Căpuşă, Celea, Corinus (Orozco ’46), D. Dumitraşcu – D. Şerban (Atanase ’57), Dulca (Vorobjovas ’57), Akhmatov, Neguţ (Dinu ’76)- D. Popa, Popadiuc (S. Buş ’83). Antrenor: Anton Petrea

FC Hermannstadt: Letica – Butean, Antoche, I. Stoica, Opruţ – Balaure (Bărbuţ ’64), Biceanu (Alhassan ’63), M. Sota, C. Popescu (Oroian ’83) – G. Iancu, D. Paraschiv . Antrenor: Marius Măldărăşanu

Cartonaşe galbene: Popadiuc ’36, Akhmatov ’40, Neguţ ’66, Orozco 77, Celea ’86 / Alhassan ’79

Arbitri: Kovacs Szabolcs – Alexandru Cerei, Adrian Vornicu – Robert Avram

Camera VAR: Horaţiu Feşnic, Sorin Vădana

Observatori: Costin Toma, Ion Marin

Reclamă

Hermannstadt se luptă doar în campionat după eliminarea din Cupa României

Miercuri seară Hermannstadt a fost eliminată din Cupa României. Echipa lui Măldărăşanu a fost învinsă cu 2-1 de U Cluj în sferturile de finală ale Cupei, după ce a condus cu 1-0.

Am visat frumos, chiar ne-am dorit. Și noi ca antrenori, și jucătorii își doresc să câștige trofee. E greu să câștigi trofee la echipele mici și sunt astfel de situații de care trebuie să profiți. Vedeam o luminiță la capătul tunelului, să fim și noi acolo cum au fost și Voluntari și Sepsi. Era o calificare, ne-am dorit-o, am visat-o, dar mergem înainte. Puteam face o performanță, dar acum ne rămâne doar campionatul și obiectivul principal, menținerea în prima ligă.

Ne gândim la următorul meci, trebuie să ne refacem rapid, apare oboseala. Vom juca împotriva Chindiei, o echipă care are jucători dinamici. Va trebui să strângem rândurile. Indiferent că jucăm la trei zile, ăsta este fotbalul”, declara antrenorul lui Hermannstadt, Marius Măldărăşanu, după eliminarea echipei sale din Cupa României.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid Vezi toate știrile
Citește și