Închide meniul

FC Hermannstadt – U Cluj 1-2, în sferturile de finală ale Cupei României. Ardelenii vor juca în semifinale cu UTA

Sebastian Cristian Publicat: 5 aprilie 2023, 20:55

FC Hermannstadt – U Cluj 1-2, în sferturile de finală ale Cupei României. Ardelenii vor juca în semifinale cu UTA

FC Hermannstadt - U Cluj, în sferturile Cupei României, LIVE SCORE

Foto: Hepta

  • FC Hermannstadt – U Cluj, în sferturile Cupei României, LIVE SCORE de la 19:00
  • UTA este prima echipă calificată în semifinale

FC Hermannstadt – U Cluj 1-2, în sferturile Cupei României. Ardelenii vor juca în semifinale împotriva celor de la UTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arădenii s-au calificat în penultimul act al competiției după ce au trecut de FC U Craiova 1948, scor 1-0, marți seara. Golurile pentru oaspeți au fost încrise de Thiam și Chipciu, în timp ce Alhassan a marcat pentru gazde.

FC Hermannstadt – U Cluj 1-2, în sferturile Cupei României, LIVE SCORE

Min. 75: FC Hermannstadt – U Cluj 1-2! Mamadou Thiam îi aduce în avantaj pe oaspeți

Reclamă

Min. 51: FC Hermannstadt – U Cluj 1-1! Alex Chipciu restabilește egalitatea.

Min. 41: FC Hermannstadt – U Cluj 1-0! Baba Alhassan deschide scorul cu o lovitură frumoasă de cap.

Reclamă

Min. 1: A început meciul!

FC Hermannstadt: Muțiu – Butean Ene Stoica Opruț – Petrescu, Mino, Biceanu, Oroian – Alhassan, Babic

U Cluj: Iliev – Oancea, Ilie, Ispas, Goranov – Haită, Remacle, Simion, Nistor – Tescan, Gomes

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica îl vrea pe Alex Chipciu înapoi la FCSB! Roş-albaştrii pregătesc mutarea verii în Liga 1

Mihai Stoica îl vrea pe Alex Chipciu înapoi la FCSB, la şapte ani după ce Gigi Becali îl vindea la Anderlecht, pentru trei milioane de euro. Forma jucătorului de 33 de ani l-a convins pe oficialul vicecampionilor, care îi pregăteşte şi un rol important.

Conform gsp.ro, nu numai jocul prestat de Chipciu ar fi motivul pentru care Stoica l-ar dori înapoi la FCSB. Acesta e sigur că mijlocaşul ar avea un rol important şi în vestiarul grupării din Berceni, unde ar putea deveni în scurt timp un lider adevărat.

Mihai Stoica a fost întotdeauna un admirator al lui Chipciu, pentru care a insista pe lângă Becali şi în 2012, atunci când fotbalistul care poate acoperi ambele benzi venea de la FC Braşov, pentru aproape două milioane de euro.

Chipciu are un sezon bun la U Cluj, acolo unde a ajuns de la rivala CFR, în vara lui 2022. El a adunat 30 de jocuri pentru „Şepcile Roşii”, asta după ce a trebuit să plece din Gruia, din cauza relaţiei reci pe care o avea cu Dan Petrescu.

Chipiciu a revenit în România în iarna lui 2020, la CFR Cluj. Atunci, Gigi Becali s-a simţit trădat de jucătorul care evoluase în echipa roş-albastră între 2012 şi 2016, unde a câştigat trei titluri de campion, o Cupă a României, o Supercupă a României şi o Cupă a Ligii.

„Cineva la care eu am ținut foarte mult, la care nu m-am așteptat niciodată să facă ce a făcut, puneam capul că nu se duce acolo, e Chipciu. El a fost unul dintre favoriții mei, țineam foarte mult la el. Când mi-a zis MM că merge la CFR, i-am spus că nu se duce, că nu se poate: «Du-te, ba, de-aici!»”, a spus Gigi Becali la acea vreme.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cât de frumoasă este soţia lui Alex Chipciu
Diverse • 25 mart., 14:30
FOTO
Cât de frumoasă este soţia lui Alex Chipciu: „Mi-a plăcut din prima!”. I-a dăruit 4 fete şi l-a convins să nu revină la FCSB
FC Hermannstadt - Dinamo 3-0. "Câinii", învinşi la scor de forfait
Liga 1 • 17 mart., 20:10
FC Hermannstadt – Dinamo 3-0. „Câinii”, învinşi la scor de forfait. Dragoş Iancu a revenit pe teren după 6 luni!
Dan Nistor, răspuns sincer, după un gol şi o pasă de gol în U Cluj - FC Botoşani 3-0
Echipa naţională • 15 mart., 20:10
„Te mai gândeşti la echipa naţională?” Dan Nistor, răspuns sincer, după un gol şi o pasă de gol în U Cluj – FC Botoşani 3-0
Petrolul, acuzată de blat după golul luat în prelungiri cu Sepsi
Liga 1 • 9 mart., 7:53
Petrolul, acuzată de blat după golul luat în prelungiri cu Sepsi! Scandal uriaş: „Ruşinea fotbalului românesc. Cum vă permiteţi?”
Ioan Ovidiu Sabău s-a prăbușit după ce U Cluj a ratat calificarea în playoff
Liga 1 • 8 mart., 23:09
Ioan Ovidiu Sabău s-a prăbușit după ce U Cluj a ratat calificarea în playoff: „Îmi reproșez foarte multe! O perioadă grea”