Închide meniul

Gabi Iancu a marcat golul etapei în Liga 1! Execuție incredibilă din lovitură liberă, în U Cluj – FC U Craiova 1948

Alexandru Ivan Publicat: 2 septembrie 2022, 22:36

Gabi Iancu a marcat golul etapei în Liga 1! Execuție incredibilă din lovitură liberă, în U Cluj – FC U Craiova 1948

Gabi Iancu, golul etapei în Liga 1

Golul din lovitură liberă reușit de Gabi Iancu în U Cluj - FC U Craiova 1948 / captură Orange Sport

  • Gabi Iancu a marcat golul etapei în Liga 1!
  • Chefi la cuțite și mai ascuțite. Premiera Sezonului 10 este Duminică, ora 20.00, Luni, Marți și Miercuri 20.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Gabi Iancu a reușit un gol din lovitură liberă în U Cluj – FC U Craiova 1948, meci din etapa cu numărul 9 din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 s-a văzut condusă de U Cluj, după autogolul lui Negru din minutul 28, însă oltenii lui Marius Croitoru au egalat chiar înainte de pauză, grație geniului lui Gabi Iancu.

Gabi Iancu, gol din lovitură liberă în U Cluj – FC U Craiova 1948

Iancu a executat o lovitură liberă de la aproximativ 25 de ani, dintr-o poziție ideală pentru piciorul stâng. Fotbalistul de 28 ani a trimis peste zid, iar mingea a aterizat direct în plasă.

Reclamă

Pentru Gabi Iancu este al doilea gol reușit pentru FC U Craiova 1948 în acest sezon. El mai marcase și în înfrângerea cu UTA din urmă cu două etape, 1-2.

Gabi a venit la echipa lui Adrian Mititelu în această vară, de la Akhmat Grozny.

Reclamă

Cotat la 600.000 de euro, Iancu a mai evoluat în România pentru FCSB, Farul, Dunărea Călărași și FC Voluntari. Acesta a câștigat titlul de golgheter în Liga 1, în sezonul 2019-2020. Atunci, el a reușit 18 goluri și 8 pase decisive.

Adrian Mititelu i-a stabilit preţul lui Samuel Asamoah, mijlocaşul ofertat de Rapid

Adrian Mititelu a dezvăluit că a primit oferta de la Rapid, pentru Samuel Asamoah. Giuleştenii au oferit 300.000 de euro, însă patronul lui FC U Craiova 1948 cere 1,5 milioane de euro. Totodată, Mititelu a declarat că este deschis la negocieri, în cazul în care oficialii formaţiei pregătite de Adi Mutu oferă suma corectă pentru mijlocaşul de 28 de ani.

„Rapid îl vrea pe Asamoah. Să dea preţul corect şi îl dau. Vino, domne’, cu 1,5 milioane de euro şi îl dau pe Asamoah.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă sunt oferte, vindem la oricine. Chiar şi la CSU, la Mihai Rotaru, să ştie suporterii de acum să mă înjure. Vindem la oricine. Asta nu înseamnă că nu vreau să fac o echipă puternică”, a declarat Adrian Mititelu, la Pro Arena.

Adrian Mititelu s-a dezlănțuit: „Sunteți orbi, surzi, nu înțelegeți nimic!”

Adrian Mititelu s-a dezlănțuit după ce a fost criticat aspru de o parte a fanilor lui FC U Craiova 1948. Totul a pornit după ce patronul oltenilor l-a vândut pe Andrea Compagno la FCSB în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro.

„Încetați cu inepțiile, faceți foarte mult rău! Nu aveți niciun drept să-mi faceți atâtea reproșuri, clubul consumă 15.000 de euro pe zi și produce maxim 5.000, prin urmare există un deficit de minim 10.000 de euro pe zi.

Faceți calculul și o să vedeți! De la reînființare și până în prezent, au zburat circa 12 milioane de euro, pe lângă cele 25 pierdute înainte! Sunt investitorul din fotbal cu cel mai mare deficit și voi sunteți orbi, surzi, nu înțelegeți nimic! Ați cumpărat 600 de abonamente și mă înjurați pe mine de dimineața până seara.

Am suferit enorm pentru echipa asta, însă vouă nu vă pasă în niciun fel, toți vă pricepeți mai bine decât mine, toată ziua dați sfaturi și susțineți fel și fel de fantasmagorii! Nu vă datorez nimic! N-am nicio obligație față de nimeni”, a scris Adrian Mititelu, pe contul de Facebook.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cât de frumoasă este soţia lui Alex Chipciu
Diverse • 25 mart., 14:30
FOTO
Cât de frumoasă este soţia lui Alex Chipciu: „Mi-a plăcut din prima!”. I-a dăruit 4 fete şi l-a convins să nu revină la FCSB
Dan Nistor, răspuns sincer, după un gol şi o pasă de gol în U Cluj - FC Botoşani 3-0
Echipa naţională • 15 mart., 20:10
„Te mai gândeşti la echipa naţională?” Dan Nistor, răspuns sincer, după un gol şi o pasă de gol în U Cluj – FC Botoşani 3-0
Petrolul, acuzată de blat după golul luat în prelungiri cu Sepsi
Liga 1 • 9 mart., 7:53
Petrolul, acuzată de blat după golul luat în prelungiri cu Sepsi! Scandal uriaş: „Ruşinea fotbalului românesc. Cum vă permiteţi?”
Ioan Ovidiu Sabău s-a prăbușit după ce U Cluj a ratat calificarea în playoff
Liga 1 • 8 mart., 23:09
Ioan Ovidiu Sabău s-a prăbușit după ce U Cluj a ratat calificarea în playoff: „Îmi reproșez foarte multe! O perioadă grea”
Alex Chipciu nu s-a ferit de cuvinte după ce U Cluj a ratat calificarea în playoff
Liga 1 • 8 mart., 22:51
Alex Chipciu nu s-a ferit de cuvinte după ce U Cluj a ratat calificarea în playoff: „Toată lumea e dărâmată”