Închide meniul

Universitatea Cluj – FC U Craiova 1948 1-1. Oltenii lui Marius Croitoru se îndepărtează de play-off! Clujenii, în continuare fără victorie

Viviana Moraru Publicat: 2 septembrie 2022, 23:15

Reclamă
Universitatea Cluj – FC U Craiova 1948 1-1. Oltenii lui Marius Croitoru se îndepărtează de play-off! Clujenii, în continuare fără victorie

Ce obiective va avea Marius Croitoru la FC Argeş

Marius Croitoru, pe banca tehnică / Hepta

Universitatea Cluj – FC U Craiova 1948 1-1. Oltenii lui Marius Croitoru se îndepărtează de play-off. De cealaltă parte, clujenii sunt în continuare fără victorie în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 s-a văzut condusă de U Cluj, după autogolul lui Negru din minutul 28, însă oltenii lui Marius Croitoru au egalat chiar înainte de pauză, grație geniului lui Gabi Iancu.

Iancu a executat o lovitură liberă de la aproximativ 25 de ani, dintr-o poziție ideală pentru piciorul stâng. Fotbalistul de 28 ani a trimis peste zid, iar mingea a aterizat direct în plasă.

Universitatea Cluj – FC U Craiova 1948 1-1

Min 90: Final de meci! Universitatea Cluj – FC U Craiova 1948 s-a terminat 1-1.

Min 45+1: GOOOOL FC U Craiova 1948! Gabi Iancu a înscris cu un șut din lovitură liberă care nu i-a dat nicio șansă lui Gorcea.

Reclamă
Reclamă 4

Min. 28: GOOOL Universitatea Cluj! Negru a deviat în propria poartă cebtrarea lui Ioan Filip.

Min 1: A început meciul.

Echipele de start:

Reclamă

U CLUJ: Gorcea – Baravykas, Pițian, Ispas, Briceag – Bic, R. Pires, I. Filip – Chipciu, Ad. Bălan, Ely Fernandes

REZERVE: A. Păun, Remacle, Haită, Fl. Ilie, Purece, P. Pîrvulescu, R. Romeo, Boiciuc, G. Simion

ABSENȚI: Tescan (accidentat)

ANTRENOR: Eugen Neagoe

FCU CRAIOVA: R. Popa – R. Negru, A. Duarte, K. Papadopoulos, Huyghebaert – Asamoah, Dr. Albu – Baeten, G. Iancu, Van Durmen – Cl. Bălan

REZERVE: I. Gurău, Paramatti, Vl. Achim, A. Chițu, G. Ganea, R. Grigore, Bahassa, G. Enache, Marquet ABSENȚI: Bauza (indisponibil), Sidibe (suspendat)

ANTRENOR: Marius Croitoru

Știrea inițială

Universitatea Cluj se află pe locul 14. Recent preluaţi de Eugen Neagoe, după demiterea lui Erik Lincar, clujeni au înregistrat trei remize de la debutul noului sezon de Liga 1. În ultima rundă, nou-promovaţii au pierdut la limită cu Rapid, scor 0-1.

De cealaltă parte, oltenii lui Marius Croitoru şi-au revenit în ultima etapă, după ce înregistraseră două înfrângeri la rând. FC U Craiova s-a impus pe teren prorpiu cu Sepsi, graţie golului marcat de Sidibe, pe final de primă repriză.

În acest campionat, trupa patronată de Adrian Mititelu le-a mai învins pe CFR Cluj, şi FC Argeş, şi a mai remizat cu FCSB.

Meciul dintre U Cluj şi FC U Craiova 1948 se va disputa la Mediaş, din cauza sancţiunii primite de clujeni. Fanii au scandat mesaje xenofobe la partida cu Sepsi, iar drept urmare, arădenii nu mai pot evolua pe Cluj Arena următoarele dou partide.

Adrian Mititelu, pregătit să vândă la marea rivală CSU Craiova

Adrian Mititelu este pregătit să vândă la marea rivală CSU Craiova. Patronul lui FCU Craiova și-a pierdut răbdarea și a anunțat că, de acum înainte, va vinde jucători la orice echipă din Liga 1, pentru a obține profit și a acoperi „găurile” din trecut.

Finanțatorul lui FCU i-a transmis un mesaj lui Mihai Rotaru, omologul său de la marea rivală. Mititelu a declarat că așteaptă 5 milioane de euro de la patronul lui CSU Craiova pentru Juan Bauza, mijlocașul argentinian urmărit și de Gigi Becali.

„Nu mai vreau să fiu acel Adrian Mititelu pe care voi îl știți, care nu vinde la nimeni, pentru că am fost considerat prostul României. Râdeau de mine și îmi ziceau că nu am știut să fac management fotbalistic!

Florin Costea a fost vârful iceberg-ului. A fost o sumă mare: 6 milioane de euro jos, oferiți și refuzați. Dar au fost jucători la 1-2 milioane: Dănănae, Gângioveanu, Dina, Wobbay – puteam să fiu cel mai bogat din România, dacă știam să fac management sportiv. Mi-am revenit, nu mai sunt prostul de atunci.

Și CSU dacă vrea să cumpere de la noi, eu vând, nu am nicio problemă. Domnul Rotaru are bani, să îmi dea 5 milioane și i-l dau pe Bauza. Care e problema? Eu sunt sărac, îmi trebuie 5 milioane ca să termin baza. Eu nu am afaceri în spate ca Șucu, Becali, Rotaru. Trebuie să supraviețuiesc.

Să fie clar, să mă înjure suporterii anticipat, să nu mai aibă surprize: noi vindem la oricine, inclusiv lui CSU. Nu e nicio problemă dacă domnul Rotaru vrea un jucător. Asta nu înseamnă că nu vreau să facem o echipă puternică„, a spus Adrian Mititelu, la Pro Arena.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, după ce a văzut ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și