Închide meniul
EXCLUSIV

Gabi Iancu a semnat cu FC Hermannstadt: „Ne va ajuta foarte mult!”

Cosmin Olteanu Publicat: 13 februarie 2023, 11:27

Gabi Iancu a semnat cu FC Hermannstadt: Ne va ajuta foarte mult!”

Gabi Iancu a semnat cu FC Hermannstadt

Gabi Iancu, în timpul unui meci pentru FC U Craiova / hepta

  • Gabi Iancu a semnat cu FC Hermannstadt
  • 13 este locul ocupat de FC Hermannstadt în Liga 1

Gabi Iancu a semnat cu FC Hermannstadt! Atacantul, în vârstă de 28 de ani, a evoluat, ultima dată, pentru FC U Craiova, formație de care s-a despărțit la începutul acestui an. Pentru formația din Bănie, Iancu a marcat trei goluri și a oferit o pasă decisivă, în 17 meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, Gabi Iancu are o cotă de 700.000 de euro.

Gabi Iancu a semnat cu FC Hermannstadt

Dani Coman (43 de ani) a confirmat informația oferită de digisport.ro, conform căreia FC Hermannstadt l-a transferat pe Gabi Iancu (28 de ani).

Reclamă

„Da, Hermannstadt l-a transferat pe Gabi Iancu. Salariul nu este de 10.000 de euro. Nu ne-am permite să dăm atât unui jucător. Este un salariu normal pentru ceea ce poate Hermannstadt, în momentul de față. Salariile sunt confidențiale, n-aș putea să vă spun exact, dar este mult sub 10.000 de euro.

E un jucător care, acum doi ani, a fost golgheterul României, care are nevoie de o conjunctură favorabilă, iar noi suntem convinși că ne va ajuta foarte mult. (n.r. contractul este până la vară?) Nu, sunt anumite clauze care pot prelungi contractul”, a declarat Dani Coman, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă

Gabi Iancu a fost dorit de campioana Sloveniei

Recent, publicația Nogomania a anunțat faptul că Gabi Iancu este una dintre țintele celor de la Maribor. Însă, negocierile au picat, din cauza salariului uriaș pe care Iancu l-a solicitat, 15.000 de euro pe lună.

FC Hermannstadt a pierdut procesul la TAS

TAS nu le-a dat câștig de cauză celor de la FC Hermannstadt, astfel că formația sibiană va rămâne fără cele nouă puncte, conform sancțiunii dictate de FRF, din cauza neregulilor financiare din prima parte a sezonului.

„Avem o echipă prea unită și prea frumoasă. Modul cum se pregătesc zi de zi… au adunat aceste puncte muncite. Vom rămâne aceeași echipă unită, care se luptă și cu comisiile.

Reclamă 4 / 0/3

Din păcate, în loc să ne pregătim strategia pentru sezonul următor, ne vom pregăti strategia pentru a salava echipa în acest sezon. Această comisie din România a decis să-și bată joc de munca jucătorilor.

Nu putem să dăm vina pe nimeni. Jucătorii își meritau punctele, pentru cât muncesc la antrenamente, pentru că renunță la bucuriile vieții pentru a fi la antrenamente. Ne vom lupta în continuare”, a spus Dani Coman, recent, pentru digisport.ro.

„Din păcate, nu a fost să fie! Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis astăzi ca depunctarea cu 9 puncte primită de clubul nostru în luna decembrie a anului trecut să rămână în vigoare…

Am luptat până la ultima resursă legală și morală pentru a recupera această pierdere grea! Am luptat pe toate căile juridice posibile!

Acum vom continua să luptăm doar pe plan sportiv, unde am demonstrat că ne merităm locul în primele 6 echipe din Superliga.

Rămânem o familie unită!”, se arată în comunicatul emis de FC Hermannstadt.

În prezent, FC Hermannstadt se află pe locul 13 din Liga 1, cu 25 de puncte obținute după 24 de meciuri jucate.

Reclamă

În următoarea partidă de campionat, FC Hermannstadt o va întâlni, în deplasare, pe Petrolul Ploiești. Meciul este programat astăzi, de la ora 20:00.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
FC Hermannstadt - Dinamo 3-0. "Câinii", învinşi la scor de forfait
Liga 1 • 17 mart., 20:10
FC Hermannstadt – Dinamo 3-0. „Câinii”, învinşi la scor de forfait. Dragoş Iancu a revenit pe teren după 6 luni!
Daniel Niculae, apărat în scandalul uriaş de la Rapid
Liga 1 • 14 mart., 22:01
„E violator? E interlop?” Daniel Niculae, apărat în scandalul uriaş de la Rapid: „Se pot întâmpla nenorociri”
Gigi Becali a ajuns să cedeze gratis jucătorul pentru care a refuzat o ofertă de 7.5 milioane de euro
Liga 1 • 4 mart., 18:38
Gigi Becali a ajuns să cedeze gratis jucătorul pentru care a refuzat o ofertă de 7.5 milioane de euro! Ce declara patronul FCSB
FC Hermannstadt – Oţelul Galaţi 4-1. Echipa lui Marius Măldărăşanu a urcat pe loc de play-off
Liga 1 • 2 mart., 19:23
FC Hermannstadt – Oţelul Galaţi 4-1. Echipa lui Marius Măldărăşanu a urcat pe loc de play-off
Kyros Vassaras, verdict categoric la faza controversată din Dinamo - FC Hermannstadt
Liga 1 • 28 feb., 19:15
Kyros Vassaras, verdict categoric la faza controversată din Dinamo – FC Hermannstadt! Explicaţiile preşedintelui CCA