Închide meniul

Gabi Iancu continuă în Liga 1! Anunţul clubului: „E o zi mare pentru clubul nostru”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 10 iunie 2023, 19:21

Gabi Iancu continuă în Liga 1! Anunţul clubului: „E o zi mare pentru clubul nostru

Gabi Iancu continuă în Liga 1

Gabi Iancu, în tricoul lui Hermannstadt / Hepta

Gabi Iancu continuă în Liga 1. Atacantul român şi-a reziliat contractul cu Akhmat Grozny, echipă cu care mai avea contract până în 2024, şi a semnat cu FC Hermannstadt, echipa la care a evoluat sub formă de împrumut în a doua parte a sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Iancu a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane cu echipa antrenată de Marius Măldăruşanu.

Gabi Iancu continuă în Liga 1! Anunţul clubului: „E o zi mare pentru clubul nostru”

„#OFICIAL Gabi Iancu a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane @ FCH!

După ce a reziliat cu F.C. Ahmat Groznîi (RUS), Gabi Iancu a decis să revină și să rămână la noi! Cu puțin timp în urmă, Gabi a semnat o înțelegere contractuală valabilă pentru următoarele două sezoane cu A.F.C. Hermannstadt.

Suntem fericiți pentru acest fapt și avem convingerea că este o zi mare pentru clubul nostru și pentru toți suporterii adevărați #FCH!”, au scris cei de la FC Hermmanstadt pe Facebook.

Reclamă

În sezonul recent încheiat, Gabi Iancu a evoluat în 10 partide pentru FC Hermannstadt, în care a marcat un gol şi a oferit o pasă de gol. În prima parte a sezonului, Iancu a evoluat la FC U Craiova, echipă pentru care a evoluat în 17 meciuri în toate competiţiile. El a marcat pentru Craiova trei goluri şi a oferit o pasă de gol.

Gabi Iancu a anunțat diferența dintre Gică Hagi și Gigi Becali

Gabi Iancu a anunțat care este diferența dintre Gică Hagi și Gigi Becali, din postura jucătorului crescut la academia ”Regelui”, care însă a evoluat și pentru FCSB.

Gabi Iancu a câștigat titlul de campion al României și alături de Gigi Becali, dar și cu echipa lui Gică Hagi. Jucătorul de 29 de ani preferă modul în care lucrează fostul căpitan al Generației de Aur, chiar dacă susține că și acesta e dur cu jucătorii, la antrenamente.

Reclamă 4 / 0/3

”Da, nu e ușor, dar majoritatea care au rezistat au avut ani de excepție. Nu sunt mulți. Au avut jucători cu experiență foarte mare care au și jucat. A fost Dică, a fost Cernat, a fost Bănel până într-un anumit punct, Eric a fost foarte bun, Larie.

Prefer să mă facă varză la antrenament, decât să iasă la televizor și să audă toată lumea niște cuvinte urâte adresate mie, părerea mea. Am lucrat și cu Gică Hagi și cu Gigi Becali, dar era o perioadă mai calmă, erau și rezultate”, a spus Iancu, citat de digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și