Închide meniul

Gabi Iancu a anunțat diferența dintre Gică Hagi și Gigi Becali: ”Prefer să mă facă varză la antrenament”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 iunie 2023, 8:34

Gabi Iancu a anunțat diferența dintre Gică Hagi și Gigi Becali: ”Prefer să mă facă varză la antrenament”

Gigi Becali a anunţat că îl vrea pe Andrei Borza de la Hagi

Gică Hagi și Gigi Becali, într-un colaj / Hepta

Gabi Iancu a anunțat care este diferența dintre Gică Hagi și Gigi Becali, din postura jucătorului crescut la academia ”Regelui”, care însă a evoluat și pentru FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Iancu a câștigat titlul de campion al României și alături de Gigi Becali, dar și cu echipa lui Gică Hagi. Jucătorul de 29 de ani preferă modul în care lucrează fostul căpitan al Generației de Aur, chiar dacă susține că și acesta e dur cu jucătorii, la antrenamente.

Gabi Iancu a anunțat diferența dintre Gică Hagi și Gigi Becali

”Da, nu e ușor, dar majoritatea care au rezistat au avut ani de excepție. Nu sunt mulți. Au avut jucători cu experiență foarte mare care au și jucat. A fost Dică, a fost Cernat, a fost Bănel până într-un anumit punct, Eric a fost foarte bun, Larie.

Prefer să mă facă varză la antrenament, decât să iasă la televizor și să audă toată lumea niște cuvinte urâte adresate mie, părerea mea. Am lucrat și cu Gică Hagi și cu Gigi Becali, dar era o perioadă mai calmă, erau și rezultate”, a spus Iancu, citat de digisport.ro.

Capitolul la care Gigi Becali ”este peste Gică Hagi”!

Capitolul la care Gigi Becali este peste Gică Hagi este cel popularității. Cel puțin așa susține Dumitru Dragomir. Lucrurile stau însă la polul opus când vine vorba de antrenorat.

Reclamă

Gică Hagi a câștigat titlul în fața omologului Gigi Becali. ”Regele” a profitat și de greșelile făcute de patronul roș-albaștrilor în timpul meciului direct, în care Farul s-a impus cu 3-2 în fața celor de la FCSB.

”Gigi Becali este cel mai tare din toată ţara la capitolul popularitate. Este peste Hagi. Nu mi se pare normal. Becali, în mod natural, a făcut un marketing fără precedent în istoria României.

Ca antrenor este zero barat, ca marketing este number one al tuturor timpurilor. E cel mai tare. Citeam şi declaraţiile lui. Atât de natural şi-a expus greşelile.

Reclamă 4 / 0/3

Ăsta dacă avea o educaţie spartană, putea să fie unul dintre cei mai mari oameni ai lumii”, a spus Dragomir, după titlul adjudecat de Farul.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor Vezi toate știrile
Citește și