Închide meniul

Gabi Iancu, reacție genială după FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0: „Îi dedic victoria lui Dănciulescu că nu a pariat pe mine!”

Alexandru Ivan Publicat: 10 septembrie 2022, 23:59

Gabi Iancu, reacție genială după FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0: „Îi dedic victoria lui Dănciulescu că nu a pariat pe mine!

Gabi Iancu a semnat cu FC U Craiova 1948

Gabi Iancu a semnat cu FC U Craiova 1948 / Facebook FC U Craiova 1948

  • Gabi Iancu, reacție genială după FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0
  • Ce a spus despre Ionel Dănciulescu

Gabi Iancu a avut o reacție genială după FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0. Jucătorul lui Marius Croitoru i-a dedicat ironic victoria lui Ionel Dănciulescu, pentru că „Danciu” nu a pariat pe el înaintea partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănciulescu a mizat pe faptul că Alex Ioniță va face o partidă mai bună decât Gabi Iancu. Jucătorul de la FC U Craiova 1948 nu l-a uitat pe „Danciu” după meci.

Gabi Iancu, reacție genială după FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0

„Îi dedic victoria lui Dănciulescu! A pariat pe Ioniță și nu pe mine, într-o emisiune. Rapid nu prea a avut ocazii de gol. Sunt puțin supărat că nu prea am fost atenți în fața porții. Cartonașul roșu contează, suntem două echipe apropiate de valoare.

Reclamă

Mă bucur că am păstrat tradiția și Rapid nu o bate pe Craiova. Așa am simțat faza golului, sincer nu l-am văzut, am crezut că este acolo. Mă bucur că nu a fost ofsaid. Așa ar trebui să fie VAR-ul, de aia a fost implementat, să corecteze deciziile proaste. M-am simțit bine ca atacant, mi-a dat libertate. Și dacă nu erau lideri, Rapid e Rapid, abia aștept să ajung în vestiar să mă exteriorizez puțin„, a spus Gabi Iancu, după meci.

Ionel Dănciulescu: „Îmi place mult Gabi Iancu!”

După discursul lui Iancu, Dănciulescu a dezvăluit că fotbalistul de la FC U Craiova 1948 este unul dintre jucătorii săi preferați.

Reclamă

„Emisiunea era la 1 noaptea și nu dormea. N-a marcat nici el. Eu n-am spus absolut nimic de victoria Craiovei sau Rapidului. A fost o comparație dintre cei doi și eu am spus că va marca Ioniță. Iancu e un jucător la care eu țin foarte mult, mai discutăm din când în când”, a spus Dănciulescu, la digisport.ro. 

Robert Popa: „Am dominat meciul!”

Portarul oltenilor e sigur că FC U Craiova 1948 a fost mai bună la toate capitolele decât Rapid.

„Atmosferă frumoasă, am dominat meciul de la cap la coadă. Și Moldovan a avut intervenții pe măsura derby-ului, apreciez. Să zicem că ne poartă noroc acest stadion, dar tot mai bine este în Craiova pe Ion Oblemenco. VAR-ul este benefic, cartonașul roșu este acordat corect, i-a pus în pericol integritatea jucătorului, lui Achim. Golul mă bucur că l-a validat, meritam. Eu nu i-am spus nimic arbitrului, m-a văzut în galben, s-a speriat și mi-a dat galben. Cred că nu se aștepta să am atât de multe cunoștiințe. Am trecut printr-o perioadă de ghinion. Acum urmează un meci tari cu Voluntari, sper să luăm cele trei puncte acolo„, a spus si Robert Popa.

Reclamă 4 / 0/3

FC U Craiova – Rapid 1-0

Giuleștenii, fără Adrian Mutu pe bancă, au fost învinși din nou de formația patronată de Adrian Mititelu. Sidibe a înscris unicul gol al meciului.

Rapid a rămas în inferioritate numerică în minutul 30, după ce Alex Ionița a fost eliminat pentru o intrare criminală la Vlad Achim.

În 10 oameni, giuleștenii au cedat în minutul 55. Sidibe l-a învins pe Horațiu Moldovan după o pasă superbă primită de la Gabi Iancu.

Pentru Rapid este prima înfrângere după patru victorii consecutive. Giuleștenii rămân însă lideri în Liga 1, cel puțin până la meciul Farului. De cealaltă parte, FC U Craiova 1948 și-a depășit rivala locală, pe Universitatea Craiova, și a urcat pe loc de play-off.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe. Mesajul transmis de fostul jucător al „câinilor”.
Liga 1 • 27 mart., 20:05
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: „Mi se pare absurd!”
Dennis Man, după ce a înscris în România - Irlanda de Nord 1-1: "Mi-a lipsit naţionala". Cum l-a descris pe Edi Iordănescu
Echipa naţională • 26 mart., 22:45
Anunţ despre transferul uriaş al lui Dennis Man la Juventus: „A crescut! Sunt convins că se vor face transferuri după EURO!”
Cristi Săpunaru a fost convins să rămână la Rapid
Liga 1 • 26 mart., 18:07
„Mai lipseşte doar semnătura!” Cristi Săpunaru a fost convins. Anunţul momentului despre căpitanul de 39 de ani al Rapidului
Conducerea lui Rapid a reacţionat, după apariţia stenogramelor
Liga 1 • 26 mart., 18:02
„Ne simţim atacaţi, cu adresă”. Conducerea lui Rapid a reacţionat, după apariţia stenogramelor: „Dacă e asta, e o exagerare mare”
A apărut stenograma discuțiilor dintre Daniel Niculae și Liviu Bocciu
Liga 1 • 25 mart., 15:42
A apărut stenograma discuțiilor dintre Daniel Niculae și „Bocciu”! Discuția despre materiale pirotehnice, interceptată