Închide meniul

Gabi Tamaş a răbufnit în faţa şefilor de la Petrolul: „Vă promit eu!”. Ultimatum lansat de liderul din vestiarul „lupilor”

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 septembrie 2022, 8:38

Gabi Tamaş a răbufnit în faţa şefilor de la Petrolul: „Vă promit eu!. Ultimatum lansat de liderul din vestiarul „lupilor

Gabi Tamaş şi-a reziliat contractul cu Petrolul

Gabi Tamaş a plecat de la Petrolul / Hepta

  • Gabi Tamaş ameninţă cu plecarea de la Petrolul
  • Fundaşul „lupilor” a răbufnit

Gabi Tamaş a răbufnit în faţa şefilor de la Petrolul şi îşi doreşte să plece de la Ploieşti. Fundaşul de 38 de ani nu mai are răbdare şi e gata să se despartă de „lupi” după numai opt etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tamaş a avut un discurs dur, în vestiar, şi a transmis un ultimatum conducerii. Dacă nu va fi plătit, astăzi, un salariu din cele restante, nu va juca în Petrolul – FC Botoşani.

Gabi Tamaş a răbufnit în faţa şefilor de la Petrolul

Liderul din vestiarul galben-albaştrilor ar fi făcut un gest superb şi a anunţat că e dispus să îşi ajute el financiar coechipierii.

Reclamă

Dacă mâine nu se bagă un salariu, plătesc eu unul la băieți și plec din club! Nu mai joc nici duminică. Vă promit eu!”, ar fi spus Tamaş, în faţa celor din conducerea Petrolului, potrivit fanatik.ro.

Pe 15 septembrie se împlinesc trei luni de când jucătorii Petrolului nu au mai primit niciun ban. Atunci îşi vor putea depune memorii pentru a deveni „liberi”.

Reclamă

Tamaș a luat prin surprindere pe toată lumea când a anunțat, marți, după victoria 3-2 cu Chindia, că se gândește să plece de la Petrolul. La doar 24 de ore după meci, fundașul a recunoscut că a cerut rezilierea contractului.

Da, e adevărat, am cerut azi rezilierea contractului cu Petrolul! Aștept răspunsul conducerii”, a spus Gabi Tamaș, conform playsport.ro.

Gabi Tamaș a ajuns la Petrolul în această vară, după ce i-a expirat contractul cu FC Voluntari. „Lupii galbeni” se confruntă cu probleme financiare. Antrenorul Nicolae Constantin a anunțat că nemulțumirile lui Tamaș sunt legate de problemele cu banii.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu îl așteaptă pe Gabi Tamaș la CFR Cluj

După meciul CFR Cluj – Voluntari 4-0, Dan Petrescu a spus că ardelenii vor transfera 100% un nou fundaș central în acest final de mercato. Întrebat dacă Gabi Tamaș este o opțiune pe CFR, „Bursucul” a oferit un răspuns sugestiv.

Un fundaș central 100% vine, e obligatoriu. Tamaș n-ar fi rău, ne gândim și la el. Nu-mi dau seama dacă avem lotul pregătit pentru ambele competiții (n.r. – Conference League și campionat). Sper ca jucătorii să vină fresh și să mergem încrezători la primul meci în Conference League. Obiectivul este să o luăm meci cu meci, nu știu dacă să ne axăm doar pe Europa. Nu e bine să pierdem în puncte în campionat„, a spus Dan Petrescu, conform digisport.ro.

În ciuda problemelor de ordin financiar, Petrolul merge ceas în campionat. Ploieștenii au patru victorii în ultimele cinci runde de campionat și sunt pe poziția a treia, fiind depășiți doar de Rapid și Farul.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în dosarul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul, dar totul a picat pe ultima sută de metri
Liga 1 • 20 mart., 18:05
Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul, dar totul a picat pe ultima sută de metri: „Îmi e jenă! Am aflat în ultima clipă”
Scandal la FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul!
Liga 1 • 19 mart., 13:30
„Joc singur” Scandal la FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Juan Bauza şi-a făcut praf colegii
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 martie
Antena Sport Update • 14 mart., 16:51
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 martie 2024
Gabi Tamaș a fost prezentat oficial de Concordia Chiajna
Liga 2 • 14 mart., 14:13
Gabi Tamaș a fost prezentat oficial de Concordia Chiajna! A revenit în fotbal la 5 luni de la retragere
Prima reacție a lui Gabi Tamaș după ce a revenit în fotbal. Mesajul transmis de fostul fundaș, retras din activitate.
Liga 2 • 13 mart., 15:44
Prima reacție a lui Gabi Tamaș după ce a revenit în fotbal: „Mă bucur că am luat această decizie!”