Închide meniul
NEWS ALERT

Gabi Tamaș nu glumește! „Am cerut azi rezilierea contractului cu Petrolul!”

Alexandru Ivan Publicat: 1 septembrie 2022, 17:10

Reclamă
Gabi Tamaș nu glumește! „Am cerut azi rezilierea contractului cu Petrolul!

Gabi Tamaş a fost făcut praf de preşedintele Petrolului. Reacţie dură a lui Costel Lazăr

Gabi Tamaș, într-un meci pentru Petrolul / Hepta

Gabi Tamaș a cerut conducerii celor de la Petrolul să-i rezilieze contractul. Veteranul de 38 de ani este hotărât să plece de la echipa din Ploiești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tamaș a luat prin surprindere pe toată lumea când a anunțat, marți, după victoria 3-2 cu Chindia, că se gândește să plece de la Petrolul. La doar 24 de ore după meci, fundașul a cerut rezilierea contractului.

Gabi Tamaș a cerut conducerii de la Petrolul să-i rezilieze contractul

”Da, e adevărat, am cerut azi rezilierea contractului cu Petrolul! Aștept răspunsul conducerii”, a spus Gabi Tamaș, conform playsport.ro.

Gabi Tamaș a ajuns la Petrolul în această vară, după ce i-a expirat contractul cu FC Voluntari. „Lupii galbeni” se confruntă cu probleme financiare. Antrenorul Nicolae Constantin a anunțat că nemulțumirile lui Tamaș sunt legate de problemele cu banii.

„Aş putea să îl înţeleg, cred că e vorba de problemele financiare. Sper să se rezolve, ar fi o pierdere uriaşă. La noi s-au mai ţinut promisiuni, aşteptăm săptămâna asta să se rezolve ce ni s-a promis”, a spus și Nicolae Constantin.

Reclamă

Dan Petrescu îl așteaptă pe Gabi Tamaș la CFR Cluj

După meciul CFR Cluj – Voluntari 4-0, Dan Petrescu a spus că ardelenii vor transfera 100% un nou fundaș central în acest final de mercato. Întrebat dacă Gabi Tamaș este o opțiune pe CFR, „Bursucul” a oferit un răspuns sugestiv.

„Un fundaș central 100% vine, e obligatoriu. Tamaș n-ar fi rău, ne gândim și la el. Nu-mi dau seama dacă avem lotul pregătit pentru ambele competiții (n.r. – Conference League și campionat). Sper ca jucătorii să vină fresh și să mergem încrezători la primul meci în Conference League. Obiectivul este să o luăm meci cu meci, nu știu dacă să ne axăm doar pe Europa. Nu e bine să pierdem în puncte în campionat„, a spus Dan Petrescu, conform digisport.ro.

Gabi Tamaș: „Mă gândesc să plec!”

Tamaș a fost întrebat dacă se gândește la play-off cu Petrolul, însă fundașul a oferit un răspuns care a șocat pe toată lumea. Veteranul de 38 de ani vrea să plece de la formația de pe Ilie Oană.

Reclamă 4 / 0/3

Când am venit am zis că avem un lot bun, avem și noi ambiițile noastre, ambițiile mele. Dacă vom juca ca azi, cu aceeași dorință, vom aduna puncte. Ce s-a întâmplat la 2-0? Au dat două goluri și au egalat. Am dat 3-2, mulțumim, punctele sunt la noi! (n.r. – te gândești la play-off cu Petrolul?) Nu, mă gândesc la plecarea de la Petrolul!„, a spus Gabi Tamaș, după meci, conform digisport.ro.

În ciuda problemelor de ordin financiar, Petrolul merge ceas în campionat. Ploieștenii au patru victorii în ultimele cinci runde de campionat și sunt pe poziția a treia, fiind depășiți doar de Rapid și Farul.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și