Închide meniul

Gabi Tamaş a rupt tăcerea după ce a fost înregistrat în timp ce îi înjura pe fanii Petrolului: „Suntem sportivi, câteodată mai dăm un pumn în geam, mai şi vorbim urât!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 octombrie 2022, 17:33

Gabi Tamaş a rupt tăcerea după ce a fost înregistrat în timp ce îi înjura pe fanii Petrolului: „Suntem sportivi, câteodată mai dăm un pumn în geam, mai şi vorbim urât!

Gabi Tamaş a rupt tăcerea după ce a fost înregistrat în timp ce îi înjura pe fanii Petrolului

Gabi Tamaş a plecat de la Petrolul / Profimediaimages

  • Gabi Tamaş a rupt tăcerea
  • Ce a spus despre înregistrarea uluitoare

Gabi Tamaş a rupt tăcerea după ce a fost înregistrat în timp ce îi înjura chiar pe fanii Petrolului. Fundaşul de 38 de ani anunţă că au fost „cuvinte scoase din context” şi a ţinut să îşi ceară scuze pentru ceea ce a spus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înregistrarea uluitoare a apărut în presă în ziua în care Gabi Tamaş şi-a reziliat contractul cu Petrolul. Internaţionalul român spune că ar fi fost făcută la o zi după eşecul cu FCSB, scor 0-2. Tamaş i-ar fi avut alături pe Nae Constantin şi Costel Lazăr.

Gabi Tamaş a rupt tăcerea după ce a fost înregistrat în timp ce îi înjura pe fanii Petrolului

Într-adevăr, am avut discuții, la o zi după meciul cu FCSB, cu antrenorul și cu președintele clubului. Încă eram foarte nervos după pierderea meciului. Era un joc foarte important pentru noi, ținând cont că era un derby al României și adversarii erau într-o situație dificilă, îmi doream foarte mult un rezultat pozitiv.

Reclamă

Obiectivul meu, pe care nu am vrut să-l spun public și de care știau doar câțiva din club, era calificarea în play-off cu Petrolul. După cum știți, mie îmi place să câștig, iar când pierd mă duc acasă, câteodată plâng, câteodată sunt foarte nervos.

Suntem sportivi, câteodată mai dăm un pumn în geam, mai spargem un televizor, mai și vorbim urât, suntem oameni. Referitor la înregistrare, nu știu cine m-a înregistrat și de ce, am vorbit despre fotbal, despre înfrângere și, fiind nervos, am și înjurat. Cine mă cunoaște știe că mai înjur la nervi și sunt mai recalcitrant după o înfrângere.

Reclamă

Țin să-mi cer scuze pentru limbajul folosit, a fost o ieșire nervoasă pe care o regret. Acele cuvinte au fost scoase din context, discuția fiind mult mai lungă.

Respect suporterii Petrolului și acest club, toată lumea știe că am venit aici pentru fani și pentru atmosfera de la Ploiești, nu pentru bani. Îmi cer scuze încă o dată pentru această ieșire la nervi, sunt un jucător care a dat totul pentru echipă, am crezut și cred în continuare în ea și îmi pare rău că s-a ajuns la această situație”, a spus Gabi Tamaș pentru ziarulincomod.ro.

Gabi Tamaş şi-a reziliat contractul cu Petrolul

Este oficial! Gabi Tamaş şi-a reziliat contractul cu Petrolul. Aşa cum AS.ro a anunţat încă din timpul şedinţei Consiliului de Administraţie, fundaşul de 38 de ani a ajuns la un acord cu conducătorii clubului pentru încheierea contractului.

Reclamă 4 / 0/3

Nae Constantin a primit o lovitură importantă şi a rămas fără liderul vestiarului. Tamaş a fost titular în toate meciurile Petrolului din acest sezon şi a marcat 2 goluri.

Clubul nostru și jucătorul Gabriel Tamaș au ajuns, astăzi, la un acord privind rezilierea angajamentului semnat înainte de startul acestui sezon, fără pretenții din partea vreuneia dintre părți.

„Gabi Tamaș a fost cel care a solicitat încheierea colaborării, a fost alegerea lui! Noi am luat act de decizia lui, ne-am întâlnit astăzi, ne-am înțeles în termenii unei despărțiri amiabile, iar mâine urmează să parafăm actele. Îi mulțumim pentru activitatea depusă pe parcursul celor patru luni petrecute aici și îi urmăm succes mai departe”, a precizat președintele FC Petrolul Ploiești, Costel Lazăr.

Venit în luna iunie la Petrolul, Tamaș (38 ani) a fost integralist în acest sezon, evoluând în 14 partide (13 în Superliga și 1 în Cupa României), în care a marcat și de două ori. Mult succes mai departe, Gabi Tamaș!”, au transmis conducătorii clubului pe contul oficial de Facebook.

Gabi Tamaş are drum liber spre Rapid. Fundaşul poate fi o soluţie în defensiva lui Adi Mutu. Internaţionalul român este pe placul „Briliantului”.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul, dar totul a picat pe ultima sută de metri
Liga 1 • 20 mart., 18:05
Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul, dar totul a picat pe ultima sută de metri: „Îmi e jenă! Am aflat în ultima clipă”
Scandal la FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul!
Liga 1 • 19 mart., 13:30
„Joc singur” Scandal la FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Juan Bauza şi-a făcut praf colegii
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 martie
Antena Sport Update • 14 mart., 16:51
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 martie 2024
Gabi Tamaș a fost prezentat oficial de Concordia Chiajna
Liga 2 • 14 mart., 14:13
Gabi Tamaș a fost prezentat oficial de Concordia Chiajna! A revenit în fotbal la 5 luni de la retragere
Prima reacție a lui Gabi Tamaș după ce a revenit în fotbal. Mesajul transmis de fostul fundaș, retras din activitate.
Liga 2 • 13 mart., 15:44
Prima reacție a lui Gabi Tamaș după ce a revenit în fotbal: „Mă bucur că am luat această decizie!”