Închide meniul

Gabi Tamaș, complet debusolat după penalty-ul comis în Petrolul – FC Voluntari 0-1: „Arbitrul trebuia să meargă la VAR, să vadă cu ochii lui!”

Cosmin Cioboată Publicat: 19 iulie 2022, 0:10

Gabi Tamaș, complet debusolat după penalty-ul comis în Petrolul – FC Voluntari 0-1: „Arbitrul trebuia să meargă la VAR, să vadă cu ochii lui!

Gabriel Tamaş, prima reacţie după ce a semnat cu Concordia Chiajna

Gabi Tamaș, în timpul unui interviu / Sport Pictures

  • Gabi Tamaș, complet debusolat după penalty-ul comis în prelungirile meciului Petrolul – FC Voluntari 0-1
  • Reacția fundașului: „Arbitrul trebuia să meargă la VAR, să vadă cu ochii lui!”

Gabi Tamaș s-a arătat complet debusolat după penalty-ul comis în prelungirile meciului Petrolul – FC Voluntari 0-1. Fundașul ploieștenilor l-a lovit cu brațul în cap pe Igor Armaș, în propriul careu, iar arbitrul central George Găman a dictat lovitură de la 11 metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tamaș a protestat vehement pe teren, însă decizia centralului n-a putut fi întoarsă.

Gabi Tamaș, complet debusolat după penalty-ul comis în prelungirile meciului Petrolul – FC Voluntari 0-1

La finalul partidei de pe „Ilie Oană”, Gabi Tamaș a dezvăluit că nu înțelege de ce arbitrul n-a mers la monitorul VAR pentru a revedea faza respectivă.

Reclamă

De asemenea,”veteranul” Petrolului a reamintit de golul marcat de Petrolul în minutul 22, anulat de VAR pentru offside.

„A fost un duel în careu, la care arbitrul a decis că VAR-ul i-a dat semne. Și a fluierat lovitură de pedeapsă. Așa a decis VAR-ul, așa a decis arbitrul. Întrebarea mea este de ce nu a mers să vadă faza, așa cum s-a întâmplat și la golul nostru anulat.

Reclamă

Mulți au spus că golul nostru a fost valid. Trebuia să se ducă să vadă cu ochii lui la televizor (n.r. – la monitorul VAR) și apoi să ia decizia. La duelurile aeriene nu putem să stăm cu mâinile pe lângă corp. El m-a împins, eu eram cu mâinile în cădere cumva.

În mare parte, meciul a fost controlat de noi. Nu știu dacă la posesie, dar cred că la șuturi pe poarta și ocazii cred că am dominat meciul. Dar meciurile se joacă pe puncte, iar ei au câștigat cel 3 puncte. E frustrant când iei gol la ultima fază. Dar mergem înainte, eu cred că ne-am pregătit bine cu toții.”, a spus Gabi Tamaș, pentru digisport.ro.

În ciuda înfrângerii, Tamaș a avut puterea să și zâmbească, când a fost întrebat de fostul său antrenor, de la FC Voluntari. Liviu Ciobotariu l-a lăudat la scenă deschisă pe fundaș, pe care l-a caracterizat drept „un jucător imperial”.

Reclamă 4 / 0/3

„Liviu Ciobotariu e în partea cealaltă? (râde). M-am atașat foarte mult de acest grup (n.r. – FC Voluntari) și mi-a fost destul de greu. Dar asta e viața, mergem înainte. E o plăcere să vin să joc pe un asemenea stadion plin.”, a mai spus fundașul de 38 de ani.

Ulterior, fostul arbitru Marius Avram a explicat, pentru sursa citată, că arbitrii din camera VAR nu sunt obligați de regulament să-l cheme pe central la monitorul de la marginea terenului, dacă nu consideră că decizia luată inițial de acesta este greșită.

Nae Constantin, dezamăgit după înfrângerea dramatică a Petrolului

La rândul său, Nae Constantin s-a arătat extrem de dezamăgit la finalul meciului de pe „Ilie Oană”. Totuși, antrenorul Petrolului a recunoscut că înțelege de ce s-a ajuns la decizia arbitrilor de a dicta lovitură de la 11 metri pentu Voluntari:

„VAR-ul ajută fotbalul românesc, cu siguranță discuțiile sunt din ce în ce mai puține. Clar e un pas înainte pentru fotbalul nostru. E o fază interpretabilă, și golul nostru anulat, dacă nu l-ar fi anulat, probabil erau ei triști, supărați, nervoși. Așa a văzut arbitrul, s-a verificat și pe VAR și înțeleg că a fost penalty.”, a declarat Nae Constantin, pentru digisport.ro.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul, dar totul a picat pe ultima sută de metri
Liga 1 • 20 mart., 18:05
Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul, dar totul a picat pe ultima sută de metri: „Îmi e jenă! Am aflat în ultima clipă”
Scandal la FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul!
Liga 1 • 19 mart., 13:30
„Joc singur” Scandal la FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Juan Bauza şi-a făcut praf colegii
Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar
Liga 1 • 18 mart., 20:00
„Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 martie
Antena Sport Update • 14 mart., 16:51
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 martie 2024
Gabi Tamaș a fost prezentat oficial de Concordia Chiajna
Liga 2 • 14 mart., 14:13
Gabi Tamaș a fost prezentat oficial de Concordia Chiajna! A revenit în fotbal la 5 luni de la retragere