Închide meniul

Gabi Tamaş, discurs uluitor după Petrolul – Rapid 1-0: „Hai să vă explic ceva, ca să nu mă mai întrebaţi! V-am răspuns la toate întrebările! V-am pupat!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 august 2022, 0:35

Gabi Tamaş, discurs uluitor după Petrolul – Rapid 1-0: „Hai să vă explic ceva, ca să nu mă mai întrebaţi! V-am răspuns la toate întrebările! V-am pupat!

Gabi Tamaș îl pune la punct pe Vali Lazăr, după ce l-a bajocorit pe Ovidiu Burcă

Gabi Tamaş / AS.ro

Gabi Tamaş, discurs uluitor după Petrolul – Rapid 1-0. Tamaş le-a răspuns rapidiştilor care au acuzat faptul că Petrolul a făcut anti-joc. Mai mult, Tamaş nici măcr nu l-a lăsat pe reporter să îi pună vreo întrebare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Tamaş le-a transmis rapidiştilor că preferă ca Petrolul să joace pragmatic şi să acumuleze puncte, decât să facă spectacol şi să piardă.

Gabi Tamaş, discurs uluitor după Petrolul – Rapid 1-0

Am jucat multe derby la viaţa mea. Am auzit că e primul derby din România. Cred că s-a văzut din tribune. Chiar am avut emoţii şi eu la vrâsta pe care o am când am văzut tribune pline.

Hai să văp explic ceva, ca să nu mă mai întrebaţi. Punctele sunt la noi, în playoff sau unde vrei să ajungem, trebuie să acumulăm puncte. Cu anti-fotbal sau nu, CFR Cluj a câştigat 5 titluri consecutive. În primele două etape am jucat frumos şi am pierdut. Nu am venit aici să retrogradez.

Mai bine joc anti-fotbal să iau puncte, decât să retrogradez. V-am răspuns la toate întrebările, v-am pupat, sănătate„, a spus Gabi Tamaş la digisport.ro.

Reclamă

Cristi Săpunaru, val de atacuri după Petrolul – Rapid 1-0: „E nemeritat!”

Cristi Săpunaru a spus că Petrolul nu a meritat victoria în derby-ul de la Ploieşti. Petrolul a obţinut o victorie uriaşă în faţa Rapidului lui Adrian Mutu, una dintre cele mai în formă echipe din Liga 1. Unicul gol al meciului a fost marcat de Gicu Grozav. Atacantul a profitat şi de o gafă uriaşă a lui Horaţiu Moldovan.

Înfrângere nemeritată. S-au apărat 90 de minute. Dacă jucam 3 zile, se apărau 3 zile. Am pierdut pe o jumătate de ocazie. Toată echipa, staff-ul, suporterii sunt în spatele lui Horațiu Moldovan. Nu ne aducem aminte de câte ori ne-a salvat?

Nu ne-a surprins Petrolul! Ne-am surprins noi că nu am dat gol. Am încercat 90 de minute să atacăm, pe un teren impracticabil pentru Liga 1. Așa suntem noi în România, nu putem să aranjăm un teren de fotbal… Știam că atmosfera va fi frumoasă, e cel mai vechi derby din România„, a spus Cristi Săpunaru după Petrolul Ploieşti – Rapid 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu, scos din minți de jocul Petrolului

Şi Adrian Mutu a criticat jocul celor de la Petrolul Ploieşti.

“Am pierdut, rămânem cu 0 puncte din acest meci, dar cu o evoluție consistentă a echipei. Un joc pe care l-am dominat, dar din păcate n-am reușit să înscriem. (N.r. – Despre gafa lui Horațiu Moldovan) Am văzut cu toții ce s-a întâmplat, nu mai are rost să spun eu.

Dar nu e niciun fel de problemă, se întâmplă și la case mai mari. Moldo e cel mai bun din țară și rămâne cel mai bun din țară. S-a întâmplat, nu cred că are rost să mai comentăm. A fost o greșeală și i se poate întâmpla oricărui portar.

N-am fost agresivi? Cred că ați văzut cu toții cum a decurs repriza a doua. Am fost agresivi, am dominat tot meciul. Am avut și ocazii de a marca. O echipă care se apără cu 10 în fața careului… eu altfel văd fotbalul, dar știți cum e, scopul scuză mijloacele. Mergem mai departe. Nu sunt supărat pe jucătorii mei, pur și simplu n-am avut noroc astăzi.

Mulțumim suporterilor noștri că au fost alături de noi. Mergem înainte, tragem învățămintele după această înfrângere nemeritată, zic eu. Trebuie să fim mai buni în duelurile 1 contra 1 și mai concreți în fața porții”, a spus Adrian Mutu.

Recomandări
  • Gabi Tamaş, discurs uluitor după victoria cu Rapid
  • Petrolul Ploieşti – Rapid 1-0

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și