Închide meniul

Adrian Mutu, scos din minți de jocul Petrolului: “O echipă care se apără cu 10 în fața careului…”. Ce a spus despre gafa lui Horațiu Moldovan

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 14 august 2022, 0:24

Adrian Mutu, scos din minți de jocul Petrolului: “O echipă care se apără cu 10 în fața careului…”. Ce a spus despre gafa lui Horațiu Moldovan

Adi Mutu, dezvăluiri sincere despre "scandalul cocaina" de la Chelsea

Adrian Mutu, în timpul unui meci disputat de Rapid / Hepta

Adrian Mutu a fost scos din minți de jocul defensiv al Petrolului din meciul de pe “Ilie Oană”. Rapid a fost învinsă în “Primvs Derby” cu 1-0, după golul marcat de Gicu Grozav în minutul 23. Horațiu Moldovan a greșit decisiv la șutul expediat de Grozav, apoi ploieștenii au anihilat toate atacurile giuleștenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu consideră că rezultatul este nemeritat. Antrenorul Rapidului a aruncat “săgeți” către petroliști, făcând referire la tactica defensivă la care au apelat de-a lungul partidei.

Adrian Mutu, scos din minți de jocul Petrolului: “O echipă care se apără cu 10 în fața careului…”

“Briliantul” a vorbit și despre greșeala uriașă comisă de Horațiu Moldovan, explicând că așa ceva “i se poate întâmpla oricărui portar”.

“Am pierdut, rămânem cu 0 puncte din acest meci, dar cu o evoluție consistentă a echipei. Un joc pe care l-am dominat, dar din păcate n-am reușit să înscriem. (N.r. – Despre gafa lui Horațiu Moldovan) Am văzut cu toții ce s-a întâmplat, nu mai are rost să spun eu.

Dar nu e niciun fel de problemă, se întâmplă și la case mai mari. Moldo e cel mai bun din țară și rămâne cel mai bun din țară. S-a întâmplat, nu cred că are rost să mai comentăm. A fost o greșeală și i se poate întâmpla oricărui portar.

Reclamă

N-am fost agresivi? Cred că ați văzut cu toții cum a decurs repriza a doua. Am fost agresivi, am dominat tot meciul. Am avut și ocazii de a marca. O echipă care se apără cu 10 în fața careului… eu altfel văd fotbalul, dar știți cum e, scopul scuză mijloacele. Mergem mai departe. Nu sunt supărat pe jucătorii mei, pur și simplu n-am avut noroc astăzi.

Mulțumim suporterilor noștri că au fost alături de noi. Mergem înainte, tragem învățămintele după această înfrângere nemeritată, zic eu. Trebuie să fim mai buni în duelurile 1 contra 1 și mai concreți în fața porții”, a spus Adrian Mutu, pentru Digisport.

Cristi Săpunaru, în depresie după Petrolul – Rapid 1-0

La fel ca Mutu, Cristi Săpunaru consideră că înfrângerea Rapidului de la Ploiești este nemeritată.

Reclamă 4 / 0/3

Înfrângere nemeritată. S-au apărat 90 de minute. Dacă jucam 3 zile, se apărau 3 zile. Am pierdut pe o jumătate de ocazie. Toată echipa, staff-ul, suporterii sunt în spatele lui Horațiu Moldovan. Nu ne aducem aminte de câte ori ne-a salvat?

Nu ne-a surprins Petrolul! Ne-am surprins noi că nu am dat gol. Am încercat 90 de minute să atacăm, pe un teren impracticabil pentru Liga 1. Așa suntem noi în România, nu putem să aranjăm un teren de fotbal… Știam că atmosfera va fi frumoasă, e cel mai vechi derby din România„, a spus Cristi Săpunaru după Petrolul Ploieşti – Rapid 1-0.

În urma înfrângerii suferite la Ploiești, trupa lui Adrian Mutu a ratat șansa să revină, cel puțin temporar, pe primul loc în Liga 1. Rapid se află pe locul 2, cu 9 puncte, dar riscă să fie depășită până la finalul etapei.

De cealaltă parte, Petrolul a legat a doua victorie consecutivă și a urcat pe poziția a 7-a, cu 7 puncte.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și