Închide meniul

Gabi Tamaş, pus pe glume după Petrolul Ploieşti – CS Mioveni 0-0: „Sper să o ţin aşa încă 20 de ani!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 august 2022, 21:24

Gabi Tamaş, pus pe glume după Petrolul Ploieşti – CS Mioveni 0-0: „Sper să o ţin aşa încă 20 de ani!

Gabi Tamaș îl pune la punct pe Vali Lazăr, după ce l-a bajocorit pe Ovidiu Burcă

Gabi Tamaş / AS.ro

Gabi Tamaş a fost pus pe glume după Petrolul Ploieşti – CS Mioveni 0-0. Veteranul de 38 de ani a fost titular în ziua în care a împlinit 20 de ani de la debutul pe prima scenă a fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrolul Ploieşti a călcat strâmb după trei victorii consecutive. „Lupii galbeni” sunt pe locul 4 în Liga 1, cu 11 puncte adunate în 7 etape.

Gabi Tamaş, pus pe glume după Petrolul Ploieşti – CS Mioveni 0-0

„Mă simt bine. Sunt fericit că încă mai joc fotbal. Era să zic că sper să o ţin tot atâţia ani. Sper să mă ajute picioarele să joc încă 2-3 ani. Eu sunt mulţumit că nu am pierdut. Trist este că puteam mai mult. Am fost mai precauţi, dar aţi văzut că nu am avut ocazii. Per total, a fost ok. Păcat. Puteam să ajungem pe primul loc.

Este un lucru pozitiv când nu pierzi. Mai bine câştigi acasă şi faci egal în deplasare. E ciudat când îi văd pe majoritatea cu care am jucat pe banca de rezerve. Cine ştie, poate peste câţiva ani mă întâlnesc cu ei tot pe banca de rezerve”, a declarat Gabi Tamaş, potrivit digisport.ro.

Gabi Tamaş a ţinut sticla cu vin la „Veşnica Pomenire”

Gabi Tamaş a ţinut sticla cu vin la „Veşnica Pomenire”. Actualii jucători de la Petrolul au participat, miercuri, la o slujbă, la Biserica Sfântul Nicolae Nou din Ploieşti, cu ocazia refacerii unui monument ridicat în curtea lăcaşului de cult, pentru a le aduce un omagiu celor care au făcut istorie în tricoul echipei ploieştene.

Reclamă

Preşedintele celor de la Petrolul, Costel Lazăr, a dat detalii despre această acţiune.

„M-a emoționat gestul celor care au contribuit la necesitatea restaurării monumentului. Emoțiile vin și pentru că o parte dintre cei trecuți în neființă mi-au fost antrenori, buni prieteni sau colegi. Dumnezeu să-i odihnească!”, a spus președintele „galben-albaștrilor”, Costel Lazăr, conform site-ului oficial al celor de la Petrolul.

„Este o zi binecuvântată pentru noi ca și ploieșteni, pentru că am hotărât și rânduit, cu voia lui Dumnezeu, să refacem acest monument, să-l actualizăm și să-l redăm celor care, poate, nu cunosc istoria”, a mărturisit preotul Vicențiu Dumitru, cel care a făcut posibilă refacerea acestui monument, cu sprijinul mai multor susținători ai Petrolului Ploiești.

Reclamă 4 / 0/3
Gabi Tamaş s-a implicat din plin la slujbă
Recomandări
  • Gabi Tamaş, pus pe glume după Petrolul Ploieşti – CS Mioveni 0-0
  • Veteranul „lupilor galbeni”, 20 de ani de la debutul în Liga 1

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
Vezi toate știrile
Citește și