Închide meniul

Gabi Tamaș, savuros după ce a semnat cu Petrolul: „Trebuia să-mi spuneţi, că-mi luam ghete noi!”. Fundașul vrea să-l aducă la Ploiești și pe Constantin Budescu

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 iunie 2022, 18:43

Gabi Tamaș, savuros după ce a semnat cu Petrolul: „Trebuia să-mi spuneţi, că-mi luam ghete noi!. Fundașul vrea să-l aducă la Ploiești și pe Constantin Budescu

Gabi Tamaș, prezentat oficial la Petrolul Ploieşti

Petrolul Ploieşti Facebook

Gabi Tamaș a avut o reacție savuroasă după ce a semnat cu Petrolul. Fundașul venit de la FC Voluntari a glumit cu jurnaliștii, la prezentarea oficială. Tamaș a vorbit și despre naționala României, care a suferit 3 înfrângeri dureroase în campania din Liga Națiunilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Tamaș a oferit prima reacție, după ce a semnat cu Petrolul. „Veteranul” de 38 de ani a avut o replică amuzantă când a văzut numărul mare de ziariști veniți la prezentarea oficială:

Gabi Tamaș, savuros după ce a semnat cu Petrolul. Fundașul vrea să-l aducă și pe Constantin Budescu

„Trebuia să-mi spuneţi, că-mi luam ghete noi.”, a spus Gabi Tamaș.

Tamaș a promis că îl va lua după el la Petrolul și pe prietenul Constantin Budescu:

„(N.r. – Îl aduci și pe Budescu după tine aici?) Bineînțeles! Budescu rebuie să vină. Mi-a zis că o să vină și el.”.

Reclamă

Budescu a spus în repetate rânduri că își dorește să revină la clubul din Ploiești, unde și-a început cariera.

Tamaș, mesaj pentru jucătorii de la naționala României

Gabi Tamaș a fost întrebat și despre echipa națională, care se află la un pas de retrogradarea în Liga C din Liga Națiunilor. În plus, fundașul de 38 de ani a anunțat că încă nu se gândește la retragerea din fotbal.

„Bine, nu mă gândesc încă la retragere. Când nu mai pot, ridic mâna și zic: Ăsta am fost! Nu vreau să vorbesc de alte echipe sau de echipa națională. Pentru mine s-a terminat. Ei să fie letali, că trebuie să dea goluri. Noi poate mai încasăm, dar sperăm să nu încasăm prea multe.”, a spus Gabi Tamaș, la prezentarea oficială la Petrolul Ploiești.

Reclamă 4 / 0/3

Tamaș are așteptări mari la Petrolul și speră să-i facă fericiți pe fanii „lupilor galbeni”:

„Mi s-a părut foarte interesant proiectul de la Ploiești și a contat foarte mult faptul că Petrolul este un club de tradiție, cu niște fani extraordinari! În plus, cunosc oameni în Ploiești cărora le place foarte mult fotbalul și mie îmi place să fac oamenii fericiți! La Astra i-am făcut, la Voluntari i-am făcut, acum sper să facem și Ploieștiul fericit!”, a mai spus Gabi Tamaș.

Gabi Tamaş i-a impresionat pe conducătorii Petrolului Ploieşti

Gabi Tamaş i-a impresionat pe şefii Petrolului Ploieşti. Fundaşul a decis să nu se retragă şi va încerca să atace play-off-ul alături de „lupii galbeni”. Pe veteranul din Liga 1 nu l-au interesat banii când a decis să meargă pe Ilie Oană.

”E clar că se va lega la un moment dat, așteptăm să se facă bine. Budi ar ușa deschisă la noi, îl așteptăm. Are contractul pe masă, dar cel mai important este să fie sănătos. Eu spun că ni se va alătura și el, sperăm. Tamaș și Budescu au o relație bună, știu că vorbesc foarte mult. Au discutat și cu Gicu Grozav.

Încercăm să aducem băieți de caracter, să continuăm această frumoasă familie pe care am făcut-o și sunt convins că vom reuși.

Am fost impresionat de Gabi Tamaș. Nu s-a pus problema de bani, a spus doar că el vrea play-off-ul. Am spus să o luăm treptat, să începem pregătirea, să ne așezăm, să creăm o echipă frumoasă la Ploiești, dar e clar că el este obișnuit cu performanța. Este clar că el este un lider, îl avem și pe Eugen, și pe Vali Țicu, avem jucători importanți, jucători care vor crește lângă acești băieți. Petrolul are nevoie de astfel de jucători”, a declarat Claudiu Tudor, directorul sportiv al lui Petrolul, citat de digisport.ro.

EXCLUSIV | „Budi” așteaptă oferta de la Petrolul

Constantin Budescu are vești excelente de la recuperare și îi surprinde pe medici. „Budi” așteaptă oferta de la Petrolul, odată cu promovarea „lupilor galbeni” în Liga 1.

Reclamă

Lui Budescu îi e dor de fotbal! Vrea să joace cu Petrolul în prima ligă, aşa că stă cu orele la recuperare ca să revină cât mai repede. Budescu s-a rupt la început de aprilie şi medicii i-au dat 6 luni ca să revină. Dar el vrea mai repede, aşa ca e cel mai silitor elev la recuperare.

„Este foarte bine, acum că deja sunt în adidași este excepțional. Sunt și înainte un pic, și cred eu că o să revin mai repede”, a spus Budescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și