Închide meniul
EXCLUSIV

Emil Săndoi, explicaţii pentru dezastrul de la naţională: de la „Generaţia de Aur”, la „se gândesc că pierd zile de vacanță!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 16 iunie 2022, 17:34

Emil Săndoi, explicaţii pentru dezastrul de la naţională: de la „Generaţia de Aur, la „se gândesc că pierd zile de vacanță!

Emil Săndoi, explicaţie savuroasă pentru înfrângerile României din Nations League

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Emil Săndoi a oferit explicaţii pentru dezastrul de la echipa naţională. Antrenorul este ferm convins că „tricolorii” nu au dat totul pe teren fiindcă, după un sezon încărcat, au fost cu gândul doar la vacanţe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emil Săndoi şi-a amintit de perioada în care antrena România U21. Tehnicianul a transmis că depunea un efort dublu pentru a îşi motiva jucătorii.

Emil Săndoi, explicaţii pentru dezastrul de la naţională

„Cred că nimeni nu poate să spună că i-a plăcut ce a văzut. E adevărat, a fost și o doză de ghinion. Hai să ne gândim de câte ori a lovit mingea bară. Suntem sub nivelul multor echipe din Europa, asta e adevărul. Nu cred că este o soluție demisia din punctul meu de vedere, pentru că Edi Iordănescu este de câteva luni la echipa națională.

E greu să judeci un antrenori după câteva luni, în care a lucrat câteva zile cu jucătorii. Poate suntem cu toții vinovați. Chiar dacă șansele noastre sunt reduse, alea mici care există trebuie să încerci să le speculezi.

Eu știu cum gândește jucătorul român, chiar dacă e chemat la echipa națională. El nu e implicat 100% acolo, pentru că vede că ceilalţi colegi sunt plecați în concedii, în vacanțe. Poate nu realizează că nu știu câți tineri ar fi în stare să dea orice că să fie în locul lor. Ei se gândesc că pierd câteva zile de vacanță în comparație cu alți colegi de-ai lor.

Reclamă

Eu știu, că am această experiență de la echipa națională de tineret. Atunci disputam două jocuri în luna iunie. Și era foarte greu să îi capacitez pe jucători. Eu ca antrenor trebuia să muncesc de două ori mai mult că să îi aduc pe jucători la nivelul la care i-aș fi adus în mod normal pe o altă dată”, a declarat Emil Săndoi, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Ionel Dănciulescu, discurs manifest după dezastrul de la naţională

Ionel Dănciulescu a ţinut un discurs manifest după dezastrul de la naţională. Legenda lui Dinamo este de părere că fotbalul românesc are nevoie de o reformă.

În grupa din UEFA Nations League, „tricolorii” au câştigat doar cu Finlanda, scor 1-0, şi au pierdut cu Muntenegru, în tur, 0-2, şi în retur, 0-3, şi cu Bosnia, scor 0-1.

Reclamă 4 / 0/3

„Este un moment greu. Chiar nu știu cum să ieșim din această criză, dar clar trebuie schimbări din toate punctele de vedere. O reformă, o schimbare la nivel de Federație, să vină oameni cu un proiect de durată. Și factorii politici pot face mai mult pentru sport, ca în alte țări. Clar că trebuie schimbate anumite lucruri. Suntem foarte jos.

Când nu funcționează lucrurile, trebuie schimbate. Fotbalistul român își dorește. Dar faptul că s-au întâmplat atâtea lucruri… E complicat. Nu e simplu să te aflii în pielea jucătorilor de acum de la națională. Eu nu cred că sunt slabi. Nu sunt de acord cu faptul de a te retrage de la echipa națională. E un privilegiu, o onoare, o mândrie. Eu aș fi jucat până nu aș mai fi putut”, a declarat Ionel Dănciulescu.

Recomandări
  • Emil Săndoi, explicaţii pentru dezastrul de la naţională
  • Ce spune antrenorul după umilinţa cu Muntenegru

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și