Închide meniul
EXCLUSIV

Gabi Torje a dat verdictul în lupta la titlu: „Are prima şansă”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 octombrie 2023, 10:19

Reclamă
Gabi Torje a dat verdictul în lupta la titlu: „Are prima şansă

Gabi Torje a dat verdictul în lupta la titlu

Gabi Torje, în timpul unui meci / Profimedia

Gabi Torje a dat verdictul în lupta la titlu. Gabi Torje merge pe mâna celor de la FCSB. Dacă Gigi Becali a anunţat că FCSB se va bate doar cu CFR Cluj, actulaul jucător al Concordiei Chiajna e de părere că lupta pentru supremaţie se va da în 3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a avut un start de sezon fantatisc. Echipa lui Elias Charalambous are 29 de puncte după primele 12 etape. Doar UTA a învins în acest sezon pe FCSB.

Gabi Torje a dat verdictul în lupta la titlu

După cum a şi început campionatul, FCSB – ul are prima şansă. Are un lot foarte bun şi rezultate foarte bune. Şi Universitatea are puterea de a se bate şi a lupta pentru titlu„, a spus Gabi Torje în exclusivitate pentru AS.ro.

Gabi Torje se înscrie la Şcoala de Antrenori

Gabi Torje se înscrie la Şcoala de Antrenori şi speră să ajungă un nume mare în fotbalul românesc, din postura de tehnician. Micuţul mijlocaş nu va ţine cu dinţii de eventualul post, în cazul în care nu va fi potrivit pentru acest lucru.

„Ne vedem fiecare de ale noastre, îmi pare rău de suporteri şi că nu au rezultate. Baftă multă şi sper să facă rezultate cu lotul pe care l-au ales şi îl au acum. Întrebaţi-i pe ei. Eu când am fost acolo am fost răspunzător pentru jocul meu, de ceea ce am făcut pe teren. Am fost felicitat când am fost bun, am fost înjurat când am fost rău. Dinamo va rămâne mereu în sufletul meu pentru că este echipa la care am jucat cel mai mult„, a spus Gabi Torje.

Reclamă

Gabi Torje a vorbit şi despre Concordia Chiajna, care a câştigat cu CSM Slatina.

Sunt tot mai bine după o perioadă lungă în care nu am mai jucat. Această victorie ne apropie de ceea ce ne dorim noi. Să intrăm în playoff şi după vrem promovarea. Este un nivel desltul de ridicat din punct de vedere fizic. Era important să câştigăm. Această victorie ne apropie de ceea ce ne dorim cu adevărat. Ne-am simţit bine din prima zi, mai ales că sunt foarte mulţi colegi pe care i-am făcut. Ne-am regăsit ca şi la început, ne bucurăm că am reuşit să cştigăm astăzi”, a mai spus Gabi Torje.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și