Închide meniul
EXCLUSIV

Gabi Torje se înscrie la Şcoala de Antrenori! „Voi vedea dacă sunt pregătit să fac acest lucru”

Dan Roșu Publicat: 5 octombrie 2023, 14:51

Reclamă
Gabi Torje se înscrie la Şcoala de Antrenori! „Voi vedea dacă sunt pregătit să fac acest lucru

Prima reacţie a lui Torje, după ce şi-a înjurat un adversar de "morţi"

Gabriel Torje, în timpul unui meci - Hepta

Gabi Torje se înscrie la Şcoala de Antrenori şi speră să ajungă un nume mare în fotbalul românesc, din postura de tehnician. Micuţul mijlocaş nu va ţine cu dinţii de eventualul post, în cazul în care nu va fi potrivit pentru acest lucru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până atunci, mijlocaşul de 33 de ani a semnat cu Concordia Chiajna şi va fi coleg în Liga 2 cu Gabi Tamaş şi Adi Popa.

Gabi Torje se înscrie la Şcoala de Antrenori

„Mă voi înscrie la Şcoala de Antrenori, deocamdată voi vedea dacă sunt pregătit să fac acest lucru, pentru că exact cum începi şi fotbalul gândindu-te că vrei să ajungi fotbalist si nu toată lumea ajunge, la fel e şi în antrenorat.

În cazul în care nu voi fi făcut pentru meseria aceasta, cu siguranţă nu voi ţine locul altor antrenori care pot veni din urmă”, a spus Torje, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Fostul dinamovist Gabriel Torje a ajuns în lotul celor de la Concordia Chiajna, după ce a fost legitimat, pentru ultima dată, la formația turcă Genclerbirligi. Jucătorul de 33 de ani a semnat un contract valabil pe un sezon cu echipa antrenată de Erink Lincar.

Reclamă

Ianis Hagi, încurajat de Gabi Torje după transferul în La Liga

Ianis Hagi a fost încurajat de Gabi Torje, după transferul în La Liga, la Alaves. Fiul „Regelui” a prins deja cinci meciuri în tricoul bascilor, dar nu a marcat încă niciun gol.

Totuşi, el a avut ocazii mari de gol în ultimele partide, în cele 219 minute adunate de la plecarea de la Rangers. Jucătorul de 4 milioane de euro e împrumutat în Spania, fără ca Alaves să aibă clauză obligatorie de cumpărare.

„Ianis este unul dintre cele mai bune produse ale fotbalului românesc din ultimii ani de zile, a şi demonstrat-o până acum. Sunt sigur că este doar un nou început pentru el.

Reclamă 4 / 0/3

Un prim pas înspre ceea ce merită să fie şi unde merită să fie cu adevărat în fotbalul mare”, a spus Torje, în exclusivitate pentru Antena Sport.

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și