Închide meniul

Gabi Torje, one-man show în Universitatea Craiova – Farul Constanţa! I-a făcut K.O. pe olteni cu o „dublă” de senzaţie

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 septembrie 2022, 22:35

Gabi Torje, one-man show în Universitatea Craiova – Farul Constanţa! I-a făcut K.O. pe olteni cu o „dublă de senzaţie

Gabi Torje, dublă de senzaţie în Universitatea Craiova - Farul Constanţa

Gabi Torje, dublă de senzaţie în Universitatea Craiova - Farul Constanţa / Captură Orange Sport

Gabi Torje (32 ani) a fost one-man show în Universitatea Craiova – Farul Constanţa. „Pariul” lui Gică Hagi i-a făcut K.O. pe olteni, în prima repriză, cu o „dublă” de senzaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 350.000 de euro, Gabi Torje a spart gheaţa la Severin. A marcat primele două goluri din acest sezon. Ambele reuşite au fost spectaculoase!

Gabi Torje, one-man show în Universitatea Craiova – Farul Constanţa

Prima reuşită a lui Gabi Torje a venit în minutul 33, la scorul de 1-1. Fostul dinamovist a scăpat singur cu David Lazar şi l-a lobat pe portarul oltenilor.

Al doilea gol a venit după doar 8 minute. Torje a marcat un gol superb din afara careului, la care David Lazar nu a avut nicio replică.

Gabi Torje, „pariul” lui Gică Hagi

Gabi Torje a dezvăluit că „Regele” a fost primul care l-a sunat după ce a retrogradat cu Dinamo. Hagi a fost cel care l-a promovat în Liga 1 pe Torje, în sezonul 2005/2006, la Poli Timișoara.

Reclamă

Torje își dorește să încheie sezonul viitor cât mai sus în Liga 1, alături de Farul. Ex-dinamovistul nu exclude nici o convocare la echipa națională, dacă evoluțiile sale vor fi consistente:

„Gică Hagi m-a promovat in Liga 1, la 16 ani. A avut încredere în mine, a fost cel care m-a sunat primul. N-am ezitat să vin aici nicio secundă. Dânsul a avut mereu încredere în mine. Am venit aici să îl ajut cât de mult pot, și dânsul mă va ajuta pe mine în cariera mea pentru ca încă mai am de jucat fotbal.

(N.r. – despre retrogradarea lui Dinamo) E clar că e o dezamăgire pentru noi ca și jucători, însă problemele mai mari sunt altele în viață.

Reclamă 4 / 0/3

Obiectivele sunt mari aici. E clar că ne dorim să fim în playoff și să fim mai sus decât anul trecut. Faptul că am fost contactat de cei de la Farul și de Gică mi-a dat încredere și trebuie să demonstrez că sunt un jucător valoros. E clar că orice jucător care e în activitate se gândeste la națională”, a spus Gabi Torje, la conferința oficială a Farului.

Gică Hagi: „Scuzaţi-mă, suntem cei mai buni!”

Gică Hagi chiar e „Rege” în Liga 1! Antrenorul Farului susţine că echipa lui e cea mai bună echipă din campionat, în acest moment, după victoriile cu CFR şi FCSB, cu acelaşi scor, 3-1. Dobrogenii sunt pe primul loc, la egalitate de puncte cu Rapid (18), dar cu un golaveraj superior.

„Suntem acolo, sus. Am atâta experienţă. Suntem într-un moment extraordinar, fantastic. Să baţi Steaua şi CFR, cu şase goluri marcate, scuzaţi-mă, suntem cei mai buni. În momentul de faţă, suntem cei mai buni.

Dar eu trebuie, ca antrenor, să echilibrez lucrurile. De mâine, trebuie să pregătim alt meci, pentru că drumul e lung. Orice meci din prima ligă e dificil. Noi vrem să construim o mentalitate de învingători, adică de a încerca să câştigăm fiecare meci.

Cred că stăm bine pe toate compartimentele, am avut noroc, am semnat bine în această vară. Farul, după cum a jucat, trebuia să aibă full puncte, maximum de puncte. Aşa e fotbalul”, a spus Hagi, în conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și