Închide meniul

Farul și-a prezentat cele 8 transferuri, în frunte cu Gabi Torje: „Gică Hagi m-a sunat primul!”. Ce au spus Romario Benzar și Dragoș Nedelcu

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 iunie 2022, 17:37

Farul și-a prezentat cele 8 transferuri, în frunte cu Gabi Torje: „Gică Hagi m-a sunat primul!. Ce au spus Romario Benzar și Dragoș Nedelcu

Farul și-a prezentat noile transferuri, în frunte cu Gabi Torje

Farul și-a prezentat noile transferuri / AS.ro

Farul și-a prezentat astăzi cele 8 transferuri, printre care se numără și cel al lui Gabi Torje. Fostul dinamovist a dezvăluit că Gică Hagi, patronul și antrenorul constănțenilor, a fost primul care l-a contactat după retrogradarea istorică a clubului din „Ștefan cel Mare”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a avut o campanie de transferuri uimitoare la începutul acestei veri, reușind să aducă nu mai puțin 8 jucători.

Farul și-a prezentat cele 8 transferuri din această vară! Prima reacție a lui Gabi Torje

Jucătorii care au semnat cu Farul sunt: Dragoș Nedelcu – de la FCSB, Gabriel Torje – de la Dinamo, Vlad Morar – de la Dinamo, Romario Benzar – de la Lecce, Alexandru Buzbuchi – ultima oară la Gaz Metan, Kevin Doukoure – de la Tabor Sezana, Jeremy Corinus – de la Academica Clinceni și Ayrton Mboko – de la Academica Clinceni.

Gabi Torje a oferit o primă reacție, la conferința de presă, după ce a semnat cu echipa lui Gică Hagi. Mijlocașul de 32 de ani a dezvăluit că „Regele” a fost primul care l-a sunat după ce a retrogradat cu Dinamo. Hagi a fost cel care l-a promovat în Liga 1 pe Torje, în sezonul 2005/2006, la Poli Timișoara.

Torje își dorește să încheie sezonul viitor cât mai sus în Liga 1, alături de Farul. Ex-dinamovistul nu exclude nici o convocare la echipa națională, dacă evoluțiile sale vor fi consistente:

Reclamă

„Gică Hagi m-a promovat in Liga 1, la 16 ani. A avut încredere în mine, a fost cel care m-a sunat primul. N-am ezitat să vin aici nicio secundă. Dânsul a avut mereu încredere în mine. Am venit aici să îl ajut cât de mult pot, și dânsul mă va ajuta pe mine în cariera mea pentru ca încă mai am de jucat fotbal.

(N.r. – despre retrogradarea lui Dinamo) E clar că e o dezamăgire pentru noi ca și jucători, însă problemele mai mari sunt altele în viață.

Obiectivele sunt mari aici. E clar că ne dorim să fim în playoff și să fim mai sus decât anul trecut. Faptul că am fost contactat de cei de la Farul și de Gică mi-a dat încredere și trebuie să demonstrez că sunt un jucător valoros. E clar că orice jucător care e în activitate se gândeste la națională.”, a spus Gabi Torje, la conferința oficială a Farului.

Reclamă 4 / 0/3

Ce au spus Romario Benzar și Dragoș Nedelcu, după ce au semnat cu Farul

La rândul lor, Romario Benzar și Dragoș Nedelcu au vorbit despre sosirea la Farul.

„Am vrut tot timpul să mai fiu o dată antrenat de dumnealui (n.r. – Gică Hagi). Să ascultăm de Mister, el e șeful corabiei. Cu siguranță vom avea rezultate foarte bune. Dacă asculți de sfaturile dânsului și te pregătești, nu ai cum să nu fii un jucător mai bun.”, a spus și Romario Benzar.

Nedelcu spune că la echipa lui Gică Hagi va avea parte de liniște. De asemenea, fostul mijlocaș de la FCSB rămâne cu gândul la naționala României:

„Tot timpul e loc de mai bine. E frumos să te întorci acasă, să ai parte de liniște. Cred că pot realiza lucruri frumoase aici. Dacă vom face lcururi bune pe teren, posibil ca selecționerul să aibă ochi și pentru noi.”, a declarat Dragoș Nedelcu.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și