Închide meniul

Gabi Torje a fost prezentat oficial la Concordia Chiajna: „M-am gândit la o ofertă să îmi convină şi ca atmosferă „

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 septembrie 2023, 13:07

Reclamă

Gabi Torje a fost prezentat oficial la Concordia Chiajna. Torje a oferit primele declaraţii şi va purta numărul 11. Torje a dezvăluit şi motivele pentru care a acceptat oferta echipei din Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Torje a spus că a acceptat oferta celor de la Chiajn aşi pentru atmosferă. La Concordia, Torje va fi coleg cu Gabi Tamaş şi Adi Popa.

Gabi Torje a fost prezentat oficial la Concordia Chiajna

„După ce am terminat în Turcia, a venit un moment în care m-am gândit la o ofertă care să-mi convină nu doar din punct de vedere financiar, ci și ca atmosferă, obiective. Aș fi preferat să fac școala de antrenori, nu să stau degeaba.

Aceasta posibilitate pe care mi-a oferit-o Chiajna trebuie să o tratez serios și să îmi fac cât mai bine treaba. Important este ca atunci când voi ajunge antrenor, să găsesc persoane care să aibă încredere în mine și să am rezultate”, a spus Torje în conferinţa de presă de prezentare.

Gabriel Torje a semnat cu Concordia Chiajna. Cât timp este valabil contractul

Fostul dinamovist Gabriel Torje a ajuns în lotul celor de la Concordia Chiajna, după ce a fost legitimat, pentru ultima dată, la formația turcă Genclerbirligi. Jucătorul de 33 de ani a semnat un contract valabil pe un sezon cu echipa antrenată de Erink Lincar.

Reclamă

Astfel, odată cu această mutare, Torje urmează să își înceapă o nouă aventură în cariera de fotbalist, și va juca în premieră în Liga a 2-a din România. Ar putea debuta pentru noul său club împotriva celor de la CSM Reșița, în deplasare, pe data de 24 septembrie.

„BUN VENIT, GABRIEL TORJE!

Clubul Sportiv Concordia Chiajna si Gabriel Torje au semnat un contract valabil pana la data de 30.06.2024. Acesta a venit la clubul nostru din campionatul Turciei de la Genclerbirligi.

Reclamă 4 / 0/3

Gabriel Torje a bifat in CV echipe precum Politehnica Timisoara, Dinamo Bucuresti, Farul Constanta, Udinese, RCD Espanyol Barcelona, FC Granada, Konyaspor, Osmenlispor, Karabukspor, Sivasspor, Bandirmaspor si Ankaraspor.

Mijlocasul in varsta de 33 ani, a adunat in tricoul echipei nationale a Romaniei, 57 de selectii, reusind sa inscrie 12 goluri.
Clubul nostru ii ureaza BUN VENIT si ii doreste sa aiba parte de evolutii excelente in tricoul „vulturilor verzi”, alaturi de colegi si staff-ul tehnic!”, au postat oficialii clubului, pe contul de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și