Închide meniul

Gabriel Debeljuh, acuzaţie incendiară: „Cred că Universitatea Craiova a avut bonus de la Gigi Becali!”

Dragoș Vasile Publicat: 24 mai 2022, 11:19

Gabriel Debeljuh, acuzaţie incendiară: „Cred că Universitatea Craiova a avut bonus de la Gigi Becali!

Gabriel Debeljuh, acuzaţie incendiară

Gabriel Debeljuh este fotbalistul lui CFR Cluj / Profimedia

  • Gabriel Debeljuh, acuzaţie incendiară după ce CFR Cluj a câştigat titlul în Liga 1
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Gabriel Debeljuh a făcut o acuzaţie incendiară după finalul sezonului din Liga 1. Atacantul lui CFR Cluj este de părere că Gigi Becali le-ar fi promis un „bonus” rivalilor de la Universitatea Craiova în derby-ul care a decis titlul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a încurcat cu FC Voluntari, scor 2-2, iar CFR Cluj a profitat de şansă şi a devenit campioana României. Dacă ardelenii se încurcau în meciul cu oltenii, titlul s-ar fi decis în ultima etapă, la Buzău.

Gabriel Debeljuh, acuzaţie incendiară

„Toți credeam că vom juca cu FCSB pentru titlu, în ultima etapă, dar FC Voluntari a făcut un miracol. N-a fost ușor nici cu Craiova. La cât au fost de motivați cred că au avut un bonus de la Gigi. Erau foarte motivați.

Reclamă

Ca echipă, da (n.r. am fost mai buni). Individual, nu știu. Au jucători tineri, foarte buni, dar noi avem experiență și lot puternic și asta s-a văzut. Cred că și Craiova are lot bun, cu Reghe echipa arată bine, dar la final s-a văzut experiența. Când câștigi 5 campionate la rând se vede asta. Plus că se vede munca lui Petrescu. Cred că și FCSB era mai puternică dacă rămânea Iordănescu. Când a plecat eram sigur, 100% că nu vor câștiga ei titlul. Era un antrenor foarte bun.

Mister m-a motivat. Am fost mai mulți atacanți, dar am fost stimulat să joc și să mă antrenez. M-am antrenat mult individual, am rămas după antrenamente și am lucrat foarte mult la finalizare”, a declarat Gabriel Debeljuh, potrivit prosport.ro.

Reclamă

Dumitru Dragomir e convins: „La anul, tot CFR Cluj va fi campioană!”

Dumitru Dragomir e convins că CFR Cluj va câştiga titlul la anul. Fostul preşedinte al LPF este de părere că Gigi Becali nu are ca obiectiv cucerirea campionatului în România, ci doar profitul.

Anunţul „Oracolului din Bălceşti” vine la scurt timp după ce echipa lui Dan Petrescu a cucerit al cincilea titlu consecutiv. CFR Cluj s-a luptat cu FCSB pentru titlu până în ultima etapă, când ardelenii au profitat de remiza roş-albaştrilor cu FC Voulntari, scor 2-2.

„Parcă s-a ales praful în ultimii 10 ani! Dar nimeni nu face nimic, nici guvernanții, nici cei de la Ligă, nici cei de la Federație, care nu fac nimic nici pentru prezentul, nici pentru viitorul fotbalului. Dacă cei de la FRF erau serioși, implementau VAR-ul pentru ultimele etape și puneau meciurile de la aceeași oră.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am spus de la începutul anului că CFR Cluj va fi campioană. La anul, tot CFR va fi! De ce? Pentru că cei de acolo se pricep și sunt serioși. Pe Gigi Becali nu-l interesează că n-a mai luat titlul. El câștigă bani, asta înseamnă capitalismul”, a declarat Dumitru Dragomir.

Dan Petrescu, analiză „la sânge” a lotului lui CFR Cluj

Dan Petrescu a făcut o analiză „la sânge” a lotului lui CFR Cluj. Antrenorul campioanei României a anunţat care sunt jucătorii care pleacă din Gruia şi a avut un mesaj categoric pentru conducere. „Bursucul” vrea transferuri de urgenţă pentru a ataca grupele UEFA Champions League.

CFR Cluj și-a asigurat matematic titlul, cu o etapă înainte de finalul sezonului 2021-2022 şi va ataca din nou grupele celei mai tari competiţii intercluburi. Astfel, Dan Petrescu a făcut o analiză a lotului şi a anunţat ce fotbalişti îşi doreşte.

„Avem o idee ce jucători vrem. A plecat Susic, care termină contractul. Omrani și Hoban pleacă, termină contractul. Dimitrov, Lovro și Neguț au venit împrumut, termină împrumutul.

Deja sunt foarte mulți jucători care termină contractul și pleacă. Acum trebuie să ne orientăm, să luăm 7-8 jucători. Vreau fotbaliști care au jucat anul trecut și care au mai câștigat trofee înainte”, a declarat Dan Petrescu, potrivit sport.ro.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:38 „Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi 16:37 Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău 15:55 Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid 15:35 OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid! Cine va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB 15:35 UPDATEProgramul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Al Ain – Al Hilal a fost amânat. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15:29 FotoNicolae Cristescu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi: „E vina lui, trebuie un şoc urgent! L-am văzut nervos, transfigurat! „ 15:00 UPDATEAl Ain – Al Hilal a fost AMÂNAT din cauza condiţiilor meteo. Meciul s-ar putea disputa miercuri 14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Cele două părţi au bătut palma pentru mutarea verii
Liga 2 • 14:20
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1
Liga 1 • 11:14
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!”
Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Liga 1 • 10:25
„E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului