Închide meniul

Gabriel Tamaş a anunţat că vrea să plece de la FC Voluntari: „Nu există cuvânt la această echipă! Eu nu joc fotbal să intru în spital!”

Reclamă

Publicat: 28 aprilie 2022, 21:50

Gabriel Tamaş a anunţat că vrea să plece de la FC Voluntari: „Nu există cuvânt la această echipă! Eu nu joc fotbal să intru în spital!

Gabriel Tamaş, reacţie genială după meciul de retragere al lui Adrian Mutu

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gabriel Tamaş a răbufnit la adresa conducerii celor de la FC Voluntari şi a anunţat că vrea să plece de la echipă. Tamaş este dezamăgit că cei din conducere nu şi-au respectat promisiunile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Tamaş a lansat un atac dur la conducerii de la Voluntari. Fundaşul de 38 de ani este nemulţumit de faptul că devotamentul de care dă dovadă pe terenul de fotbal nu este apreciat.

Gabriel Tamaş şi-a anunţat plecarea de la Voluntari

Am avut vâteva discuții cu ei (n.r. reprezentanții lui FC Voluntari), dar, sincer să vă spun, eu mă gândesc să plec de la echipă. I-am ajutat cât am putut, sper că își dau seama, dar pentru mine cuvântul e cuvânt și am văzut că nu există cuvânt la această echipă. Îi ajut la fiecare meci, dau totul, îmi rup picioarele dacă vor, că n-am treabă. Dacă îmi rup picioarele mă las de fotbal.

Ăsta-s eu. Eu când pun osul la bătaie îl pun până la capăt, dar cuvântul meu este cuvântul meu.

Nu mă răzgândesc. Mie îmi trebuie liniște la vârsta mea, nu îmi trebuie stres și nervi. Eu nu joc fotbal să intru în spital. Dacă vrei să îți dau totul… Eu ți l-am dat, dă-mi și tu promisiunea. Ce s-a promis de ce nu îmi dai? Nu mi se pare normal și nu este singurul club din România unde am văzut așa.

Reclamă

Dacă nici performanța nu se plătește, atunci hai să plătim eșecul„, a spus Gabi Tamaş pentru prosport.ro.

Gabi Tamaş a fost preşedinte – jucător la Voluntari

Gabi Tamaş a început sezonul la FC Voluntari din calitatea de preşedinte – jucător. După puţin timp, Tamaş a anunţat că nu mai vrea să fie conducător pentru că are foarte multe probleme pe cap.

„Hai să o lămurim şi pe asta cu preşedintele, că deja mă cam doare capul. Am discutat şi cu Mister acum, am avut foarte multe pe cap. Când mi-a spus domnul primar că ar vrea să fiu preşedintele echipei, eu nu cred că este bine, pentru că foarte multe probleme ajung la mine, nemulţumiri.

Reclamă 4 / 0/3

Eu deocamdată sunt jucător de fotbal şi până în decembrie pe asta vreau să mă axez. Am în cap să renunţ şi la banderola de căpitan, asta e decizia mea. Vreau să dau totul pe teren în calitate de fotbalistul Gabi Tamaş, fără căpitan, fără preşedinte, fără nimic”, spunea Tamaş în momentul în care a renunţat la funcţia de preşedinte.

Gabi Tamaş, apărat de Cristi Săpunaru pentru viaţa extrasportivă

Una dintre problemele de care s-a lovit Tamaş în cariera sa a fost legată de viaţa extrasportivă. Cristi Săpunaru a sărit în apărarea lui Gabi Tamaş, care este des criticat pentru viaţa sa extrasportivă. Căpitanul Rapidului este deranjat de contestatarii veteranului de la FC Voluntari şi le transmite acestora că doar prestaţiile sale primează.

Cristi Săpunaru este alături de rivalul său din Liga 1 şi le transmite contestatarilor că viaţa extrasportivă a acestuia nu ar trebui să îi intereseze. „Săpun” este de părere că doar prestaţiile lui Gabi Tamaş ar trebui să conteze.

E problema lui ce face omul în timpul liber. Nu l-am văzut niciodată pe Tamaș să intre cu băutură pe teren și n-am remarcat să aibă în mână vreun pahar de bere la un corner. Foarte bine că se distrează, dar când e pe teren dă sută la sută. N-ai ce să-i reproșezi. Și atunci de ce să-l judece lumea pentru faptele lui extrasportive? În copilărie, când idolul meu era Pancu, mă interesa și rămâneam cu gura căscată datorită a ceea ce făcea pe gazon. Nu-mi păsa de viața lui privată”, a transmis Cristi Săpunaru, potrivit playsport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și