Închide meniul

Gabriel Tamaș i-a criticat pe jucătorii de la FCSB: ”Era să zic ceva, dar e o prostie și nu pot să o zic”

Dan Roșu Publicat: 3 februarie 2023, 8:31

  • Gabriel Tamaș are 39 de ani
  • Tamaș a jucat la FCSB în 2015 și în 2016-2017

Gabriel Tamaș i-a criticat pe jucătorii de la FCSB, pe care i-a acuzat cu nu sunt o echipă. Chiar dacă nu a dat nume, fostul fundaș al roș-albaștrilor susține că în primul 11 nu ar fi decât doi fotbaliști de valoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tamaș a dat exemplul Argentinei lui Lionel Messi, la care starul lui PSG a fost sprijinit total de ceilalți colegi care au depus un efort fizic uriaș, pentru ca ”Pumele” să câștige Campionatul Mondial din 2022.

Gabriel Tamaș i-a criticat pe jucătorii de la FCSB

”Rezultatele nu le câștigi de unul singur! Trebuie să ai și o echipă, care să fie compactă. Să joace unul pentru toți și toți pentru unul! Nu știu ce le-ar trebui celor de la FCSB.

Reclamă

Era să zic ceva, dar e o prostie și nu pot să o zic … să fie mai bărbați! Fotbalul se joacă în 11. Degeaba ai doi jucători cu calitate, când o iau și o pierd. Uite, vă dau exemplul lui Messi! Au (n.n. Argentina) câștigat Campionatul Mondial!

Dar și ceilalți au câștigat Campionatul Mondial. Dacă nu se apărau și nu alergau, nu ajungeau acolo! Nu poți să faci ceva de unul singur”, a spus Tamaș, citat de prosport.ro.

Reclamă

Andrei Prepeliță știe cum se poate impune Mihai Pintilii la FCSB

Pe de altă parte, mai multă lume din fotbalul românesc susține că implicarea masivă a lui Gigi Becali peste antrenori îi face pe aceștia să își piardă credibilitatea în fața jucătorilor, în vestiar.

Andrei Prepeliță, fost căpitan al FCSB-ului, știe cum se poate impune Mihai Pintilii în fața lui Gigi Becali. Patronul FCSB a anunțat că el a fost responsabil pentru schimbările făcute în derby-ul cu Farul.

Mihai Pintilii a fost „promovat” pe postul de antrenor principal al FCSB-ului, la începutul lunii noiembrie, după plecarea lui Nicolae Dică. Însă, deciziile de la echipă sunt luate de patronul Gigi Becali, fapt recunoscut chiar de acesta.

Reclamă 4 / 0/3

”Pintilii să aducă argumente”

„Pintilii știe ce are de făcut, dar, din păcate, situația de acolo o știm foarte bine. Trebuie să aibă putere de convingere, să vină cu argumente. E un fost jucător mare. Nici eu n-am avut experiență, dar, din fericire, am avut libertatea de a decide. Am demonstrat că nu neapărat experiența decide. Cred că Pintilii trebuie să aducă argumente.

Eu cred că Gigi Becali acceptă argumentele. Nu cred că procedează așa de un an sau de doi. Cred că așa a fost tot timpul și cu ceilalți antrenori, care au fost, au reușit să-l facă să aibă încredere în ei.

Îl cunosc foarte bine pe Pintilii. Atitudinea lui este una de lider. A fost un jucător important, un jucător muncitor. Probabil că le transmite jucătorilor această determinare și dorință de luptă. Dar e important și factorul tactic, pentru că contează în meciurile importante. El are experiență, pentru că e de ceva timp la FCSB și, probabil, că știe ce are de făcut”, a declarat Andrei Prepeliță, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Duminică, FCSB o va întâlni, în deplasare, pe campioana CFR Cluj. Meciul va începe la ora 21:00 și se va disputa pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”. În prezent, FCSB se află pe locul 4 din Liga 1, cu 41 de puncte obținute după 23 de meciuri jucate.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”