Închide meniul
EXCLUSIV

Un fost căpitan al FCSB-ului știe cum se poate impune Mihai Pintilii în fața lui Gigi Becali: „Îl cunosc foarte bine! Trebuie să vină cu argumente!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 2 februarie 2023, 23:53

Un fost căpitan al FCSB-ului știe cum se poate impune Mihai Pintilii în fața lui Gigi Becali: Îl cunosc foarte bine! Trebuie să vină cu argumente!”

Un fost căpitan al FCSB-ului știe cum se poate impune Mihai Pintilii în fața lui Gigi Becali

Mihai Pintilii și Gigi Becali / hepta

Andrei Prepeliță, fost căpitan al FCSB-ului, știe cum se poate impune Mihai Pintilii în fața lui Gigi Becali. Patronul FCSB a lăsat să se înţeleagă că el a fost responsabil pentru schimbările făcute în derby-ul cu Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Pintilii a fost „promovat” pe postul de antrenor principal al FCSB-ului, la începutul lunii noiembrie, după plecarea lui Nicolae Dică. Însă, deciziile de la echipă sunt luate de patronul Gigi Becali, fapt recunoscut chiar de acesta.

Un fost căpitan al FCSB-ului știe cum se poate impune Mihai Pintilii în fața lui Gigi Becali

Andrei Prepeliță susține că Mihai Pintilii trebuie să vină cu argumente în fața lui Gigi Becali, pentru a-și putea impune deciziile la FCSB.

„Pintilii știe ce are de făcut, dar, din păcate, situația de acolo o știm foarte bine. Trebuie să aibă putere de convingere, să vină cu argumente. E un fost jucător mare. Nici eu n-am avut experiență, dar, din fericire, am avut libertatea de a decide. Am demonstrat că nu neapărat experiența decide. Cred că Pintilii trebuie să aducă argumente.

Eu cred că Gigi Becali acceptă argumentele. Nu cred că procedează așa de un an sau de doi. Cred că așa a fost tot timpul și cu ceilalți antrenori, care au fost, au reușit să-l facă să aibă încredere în ei.

Reclamă

Îl cunosc foarte bine pe Pintilii. Atitudinea lui este una de lider. A fost un jucător important, un jucător muncitor. Probabil că le transmite jucătorilor această determinare și dorință de luptă. Dar e important și factorul tactic, pentru că contează în meciurile importante. El are experiență, pentru că e de ceva timp la FCSB și, probabil, că știe ce are de făcut”, a declarat Andrei Prepeliță, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Gigi Becali a lăsat să se înţeleagă că el a făcut schimbările

Patronul de la FCSB a lăsat să se înţeleagă, în momentul în care a fost întrebat de schimbările din derby-ul cu Farul, că el este cel care a decis mutările tactice.

„(Reporter: Îi reproşaţi cuiva schimbările?) Păi cui să reproşez? Mie să-mi reproşez? Îmi reproşez dacă e! I-am dat telefon lui Mihai. Eu râdeam şi l-am sunat pe MM. I-am spus: „Băi Mihăiţă, cum să te bată Hagi? Chiar nu eşti bun?”. El era foarte supărat, eu râdeam cu el. I-am spus să nu mai fie că e fotbal. Ce contează? Dacă vrea Domnul să fie campionatul, o să fie. Ce vină să aibă Pintilii? Sau Mihai?

Reclamă 4 / 0/3

Eu dacă aud pe cineva că înjură, nu mai vorbesc cu el? Cum să înjur cu el?„, a spus Gigi Becali. Şi managerul general de la FCSB a lăsat să se înţeleagă că Becali este cel care ia deciziile tactice de la echipă.

FCSB, meci de „foc” cu CFR Cluj

Duminică, FCSB o va întâlni, în deplasare, pe campioana CFR Cluj. Meciul va începe la ora 21:00 și se va disputa pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

În prezent, FCSB se află pe locul 4 din Liga 1, cu 41 de puncte obținute după 23 de meciuri jucate.

  • 37 de ani are Andrei Prepeliță
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și