Închide meniul

Gabriel Tamaş, reacţie uluitoare: „Mă gândesc să plec de la Petrolul!”. A plecat din timpul interviului, după victoria cu Chindia

Alexandru Ivan Publicat: 31 august 2022, 18:39 / Actualizat: 1 septembrie 2022, 3:27

Reclamă
Gabriel Tamaş, reacţie uluitoare: „Mă gândesc să plec de la Petrolul!. A plecat din timpul interviului, după victoria cu Chindia

Gabi Tamaș joacă la Petrolul

Gabi Tamaș, în timpul unui meci / Hepta

Gabi Tamaș și-a anunțat plecarea de la Petrolul Ploiești. Veteranul a făcut dezvăluirea după victoria cu Chindia, scor 3-2, după care a plecat din timpul interviului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tamaș a fost întrebat dacă se gândește la play-off cu Petrolul, însă fundașul a oferit un răspuns care a șocat pe toată lumea. Veteranul de 38 de ani vrea să plece de la formația de pe Ilie Oană.

Gabi Tamaș și-a anunțat plecarea de la Petrolul

Când am venit am zis că avem un lot bun, avem și noi ambiițile noastre, ambițiile mele. Dacă vom juca ca azi, cu aceeași dorință, vom aduna puncte. Ce s-a întâmplat la 2-0? Au dat două goluri și au egalat. Am dat 3-2, mulțumim, punctele sunt la noi! (n.r. – te gândești la play-off cu Petrolul?) Nu, mă gândesc la plecarea de la Petrolul!„, a spus Gabi Tamaș, după meci, conform digisport.ro. 

Petrolul se confruntă cu probleme financiare. Antrenorul Nicolae Constantin a anunțat că nemulțumirile lui Tamaș sunt legate de problemele cu banii.

„Aş putea să îl înţeleg, cred că e vorba de problemele financiare. Sper să se rezolve, ar fi o pierdere uriaşă. La noi s-au mai ţinut promisiuni, aşteptăm săptămâna asta să se rezolve ce ni s-a promis”, a spus și Nicolae Constantin.

Reclamă

Gabi Tamaș a ajuns la Petrolul în această vară, după ce i-a expirat contractul cu FC Voluntari.

Chindia – Petrolul 2-3

Petrolul a condus cu 2-0 la pauză, după „dubla” lui Dumitriu. Ploieștenii păreau în control deplin, însă totul s-a rupt în minutul 69, când Mirko Ivanovski a fost eliminat.

A urmat ulterior o „remontada” spectaculoasă a Chindiei, care a marcat de două ori în cinci minute. Daniel Popa a dat tonul revenirii în minutul 75, iar cinci minute mai târziu Atanase a semnat un eurogol.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa lui Nicolae Constantin a reacționat imediat și a găsit resursele pentru încă o reușită. Christian Irobiso a fost eroul Petrolului, reușind golul de 3-2 în minutul 82.

Pentru Petrolul este a patra victorie în ultimele cinci runde de campionat. Ploieștenii au urcat pe poziția a treia, fiind depășiți doar de Rapid și Farul.

Petrolul, probleme uriașe cu banii

Președintele celor de la Petrolul, Costel Lazăr, a anunțat în luna mari, înainte de promovarea în Liga 1, că situația ploieștenilor este dramatică din punct de vedere financiar.

„Situația financiară este foarte grea. Din păcate, nu am primit feedback-ul pe care îl așteptam, când echipa era pe val. Am supraviețuit datorită unor împrumuturi, datorită înțelegerii jucătorilor. Părerea mea e că nu se poate merge așa, nu mai putem continua”, a declarat președintele Petrolului, Costel Lazăr, în luna mai.

Petrolul a promovat vara aceasta în Liga 1, după șase ani de absență de pe prima scenă a fotbalului românesc.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și