Închide meniul

Gafă incredibilă în apărarea Rapidului! Aioani şi Blazek s-au făcut de râs încă din primul minut al meciului cu Sepsi

Publicat: 5 august 2024, 22:27

Reclamă
Gafă incredibilă în apărarea Rapidului! Aioani şi Blazek s-au făcut de râs încă din primul minut al meciului cu Sepsi

Gafă incredibilă în apărarea Rapidului

Filip Blazek şi Marian Aioani s-au încurcat reciproc / Captură Digi Sport

Gafă incredibilă în apărarea Rapidului, în startul meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din etapa a 4-a a Ligii 1. Marian Aioani şi Filip Blazek s-au făcut de râs încă din primul minut al confruntării din Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fără victorie în această ediţie de campionat, alb-vişiniii au avut un start de coşmar. Cu Cristi Săpunaru lăsat din nou pe bancă, rapidiştii i-au făcut un gol „cadou” lui Kevin Varga.

Gafă incredibilă în apărarea Rapidului

Titularul dintre buturile Rapidului nu s-a înţeles cu fundaşii din faţa lui şi a avut o ieşire eronată, la o minge „aruncată” în ofensivă de rivali.

Ajuns în marginea careului, Aioani a ezitat. Slovacul Filip Blazek nu a văzut că portarul de 24 de ani era ieşit dintre buturi şi a trimis cu capul spre Manea.

Mingea nu a mai ajuns la fundaşul dreapta al giuleştenilor. Varga a profitat şi a trimis cu uşurinţă balonul în poartă.

Reclamă
Reclamă 4

Blazek s-a revanşat imediat. Fundaşul central a restabilit egalitatea două minute mai târziu. A profitat de o eroare a lui Niczuly şi a înscris din apropiere. A fost primul său gol în Liga 1.

Cristi Săpunaru a spus totul despre relația cu Neil Lennon

Cristi Săpunaru a spus totul despre relația cu Neil Lennon! Veteranul din apărarea giuleștenilor a vorbit deschis despre tehnicianul care a preluat echipa în această vară.

Odată cu venirea lui Lennon la Rapid, Cristi Săpunaru și-a pierdut locul de titular. În ultima perioadă au apărut chiar și anumite zvonuri, conform cărora veteranul ar avea un conflict cu tehnicianul.

Reclamă

Acum, Săpunaru a dezvăluit că are o relație normală cu Neil Lennon și a menționat faptul că, până în momentul de față, a purtat o singură discuție cu antrenorul de la Rapid.

Totodată, veteranul din apărarea giuleștenilor a dat asigurări că Neil Lennon nu are de ce să se simtă inferior, față de acesta.

O relație normală între un jucător și un antrenor. Nu e nimic special de făcut. Mă pregătesc și aștept momentul în care va avea nevoie de mine. N-am niciun fel de relație cu el, nici pro, nici contra. Chiar dacă sunt căpitanul, lucrurile trebuie să vină de la el, că el e cel care răspunde de rezultate.

Am vorbit doar o dată, înainte de meciul cu CFR, când m-a chemat să-mi spună să mă pregătesc, că o să și joc. I-am spus că nu e nicio problemă, că asta trebuie să facă orice jucător, să se antreneze, și când îi va veni rândul, va juca.

Nu are de ce să se simtă inferior mie, asta e o bazaconie. E antrenor, e peste mine. Eu, ca jucător, ce pot să fac e să-l ajut să înțeleagă ce înseamnă spiritul Rapidului, să ajut la legătura asta între Rapid și el, între suporteri și el. Nu sunt cu nimic superior. Doar că sunt de mai mulți ani la Rapid”, a spus Cristi Săpunaru, potrivit gsp.ro.

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:42

Viorel Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după Rapid – Sepsi 2-2: „Execrabil”! Mesaj despre Marius Şumudică: „E binevenit”

0:24

„Ne-au călcat în picioare, nu legăm trei pase!” Claudiu Petrila, devastat după Rapid – Sepsi 2-2. Care e noul obiectiv al echipei

0:10

„Demisia, demisia!” Galeria Rapidului a început „revoluţia”! Numele antrenorului cerut insistent de ultraşi în Giuleşti!

23:55 5 aug.

Rapid – Sepsi 2-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care rămân fără victorie în acest sezon din Liga 1!

23:52 5 aug.

Ultimul transfer făcut de Dan Şucu, apariţie surpriză în Giuleşti! Mijlocaşul care vine să scoată Rapidul din criză

23:31 5 aug.

FotoArmand Duplantis şi-a doborât recordul mondial în proba de săritură cu prăjina! Este al nouălea record mondial pentru suedez!

1 FotoNadia Comăneci le-a cerut explicaţii arbitrelor după ce România a ratat dramatic bronzul la sol: „Am fost la arbitra şefă” 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 10 | România, eliminată în optimi la tenis de masă! Emoţii în finalele pe aparate 3 FotoJordan Chiles s-a aşezat în genunchi la festivitatea de premiere, după ce i-a „suflat” bronzul româncei Ana Maria Bărbosu 4 Ana Maria Bărbosu a ratat incredibil medalia de bronz în finala la sol! O contestaţie a lăsat-o în afara podiumului 5 FotoIubita fiului Nadiei Comăneci a atras toate privirile la Jocurile Olimpice. Imagini de senzaţie la Paris 6 România – India 2-3. Tricolorele au luptat admirabil, dar au pierdut în optimile de finală la Jocurile Olimpice
Citește și