Închide meniul

Gafă uluitoare în Chindia – Petrolul! Mingea l-a lovit în cap pe portar și a ricoșat în poartă

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 5 mai 2023, 22:06

Gafă uluitoare în Chindia – Petrolul! Mingea l-a lovit în cap pe portar și a ricoșat în poartă

Cătălin Căbuz, în Chindia - Petrolul / orangesport.ro.

Gafă uluitoare în Chindia – Petrolul, partidă care contează pentru etapa a 7-a din play-out-ul Ligii 1! Mingea l-a lovit în cap pe portarul Cătălin Căbuz și a ricoșat în poartă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea acestui meci, Chindia se afla pe locul 7 din play-out, cu 22 de puncte obținute. De cealaltă parte, Petrolul ocupa locul 2, cu 31 de puncte.

Gafă uluitoare în Chindia – Petrolul

În minutul 50, la scorul de 1-0 pentru gazde, Diomande a trimis un șut puternic din afara careului. Deși portarul Căbuz se afla pe traiectoria mingii, „balonul” a lovit pământul chiar înainte să ajungă în brațele goalkeeper-ului. Apoi, într-un mod incredibil, mingea l-a lovit în cap pe Căbuz și a ricoșat în poartă.

Cătălin Căbuz a fost transferat de Chindia, liber de contract, în vara lui 2021, de la Farul Constanța.

Echipele de start de la Chindia – Petrolul:

Reclamă

Chindia Târgoviște: Căbuz – Căpușă, Celea, Corinus, Ioniță – Dulca, Akhmatov – Popadiuc, Popa, Neguț – Buș
Rezerve: Moldovan, Vorobjovas, Dumitrașcu, Dinu, Cooper, Orozco, Șerban, Avram, Jipa
Antrenor: Anton Petrea

Petrolul Ploiești: Vâlceanu – Papp, Meijers, Mathaus – Doua, Purtic, Seto, Grozav, Țicu – Irobiso, Budescu
Rezerve: Leitner, Ioniță, Borta, Pashov, Grigore, Diomande, Dumitriu, Bratu, Moldoveanu
Antrenor: Florin Pîrvu

Florin Pîrvu: „Meciul este unul special!”

„Ce vrem să facem în acest final de campionat este să jucăm toate meciurile la victorie! Obiectivul principal al echipei a fost menținerea în Superliga, și l-am atins deja, dar ne-am propus și un obiectiv intermediar, acela de a termina pe unul dintre primele două locuri din play-out.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul este unul special, pentru că se dispută aici, la Ploiești. Știm că au încercat să-l mute la Târgoviște, dar ne bucurăm că vom evolua și de această dată în fața suporterilor noștri și fac un apel la ei să vină și să ne susțină, pentru că ne așteaptă un joc foarte dificil! Chindia este o echipă bună, dar suntem pregătiți, știm ce ne așteaptă, și ne dorim să obținem cele trei puncte.

Din păcate nu am reușit să-i recuperăm, dar, cu siguranță, cei care vor intra în locul lor sunt pregătiți să facă un meci bun”, a declarat Florin Pîrvu, antrenorul Petrolului, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Chindia.

Recomandări
  • Gafă uluitoare în Chindia – Petrolul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOtelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și