Închide meniul

Chindia Târgovişte rămâne în Liga 1. A învins-o la lovituri de departajare pe Concordia Chiajna! Căbuz, eroul lui Săndoi

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 mai 2022, 21:00

Chindia Târgovişte rămâne în Liga 1. A învins-o la lovituri de departajare pe Concordia Chiajna! Căbuz, eroul lui Săndoi

Chindia Târgovişte rămâne în Liga 1

Chindia Târgovişte, bucurie după marcarea unui gol / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Chindia Târgovişte rămâne în Liga 1! Chindia Târgovişte – Concordia Chiajna, primul baraj pentru menţinere/retrogradare în Liga 1, s-a decis la loviturile de departajare. Cătălin Căbuz a fost eroul lui Emil Săndoi, iar dâmboviţenii vor evolua tot în primul eşalon în următorul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După 2-1 în tur, Chindia a marcat în minutul 90+1 şi a dus meciul în prelungiri, după ce Chamed a dat lovitura pe „Ilie Oană”. La loviturile de departajare, ilfovenii au ratat de două ori şi au marcat o singură dată. Dâmboviţenii au marcat de patru ori şi şi-au asigurat un nou sezon în Liga 1.

Chindia Târgovişte rămâne în Liga 1. A învins-o la lovituri de departajare pe Concordia

Update 21.03: Lovituri de departajare. Chindia Târgovişte – Concordia 4-1. GOOOLLLL. Chindia rămâne în Liga 1!

Update 21.02: Lovituri de departajare. Chindia Târgovişte – Concordia 3-1. Llullaku a spart gheaţa pentru gruparea din Chiajna.

Update 21.02: Lovituri de departajare. Chindia Târgovişte – Concordia 3-0. Chunchukov a înscris!

Reclamă

Update 21.01: Lovituri de departajare. Chindia Târgovişte – Concordia 2-0. Căbuz apără impecabil! A scos şutul lui Palmeş.

Update 21.00: Lovituri de departajare. Chindia Târgovişte – Concordia 2-0. Passaglia a marcat!

Update 20.59: Lovituri de departajare. Chindia Târgovişte – Concordia 1-0. Sokovic a ratat de la 11 metri!

Reclamă 4 / 0/3

Update 20.58: Lovituri de departajare. Chindia Târgovişte – Concordia 1-0. Iacob a deschis balul. A marcat cu o execuţie impecabilă.

Update 20.50: E nevoie de lovituri de departajare. Nu s-a marcat în cele două reprize de prelungiri.

Min. 90+10: E nevoie de prelungiri pentru a se decide echipa care va juca, sezonul viitor, în Liga 1.

Min. 90+1: GOOOL Chindia Târgovişte! Chamed a dat lovitura pe Ilie Oană. 

Min. 1: A început meciul!

Chindia Târgoviște: Căbuz – Căpușă, Pițian, Iacob, Roumpuolakou – I. Șerban, M. Dulca, Passaglia, Popadiuc – Chamed, D. Florea
Antrenor: Emil Săndoi

Concordia Chiajna: Aldescu – Borta, Palmes, Marc, Taub – Codrea, Roșu – Popescu, Matis, Voicu – Batin
Antrenor: Ianis Zicu

Reclamă

Emil Săndoi şi Ianis Zicu, reproşuri după Concordia Chiajna – Chindia Târgovişte 2-1

Emil Săndoi şi Ianis Zicu au adus reproşuri după Concordia Chiajna – Chindia Târgovişte 2-1. Tehnicianul dâmboviţenilor a fost nemulţumit de prestaţia elevilor săi, care au pierdut după ce au fost conduşi. De partea cealaltă, antrenorul ilfovenilor este nemulţumit de gazonul sintetic.

„Într-un cuvânt, ne-am bătut singuri astăzi. Ştiam ce ne aşteaptă, asta e situaţia. Poate ora ar fi trebuit să fie puţin mai târzie. Am făcut greșeli individuale. Am făcut cadouri cele două goluri. Cadourile de azi le vezi destul de rar pe terenul de fotbal. Din punctul de vedere al agresivității, poate nu ne-am adaptat și la suprafața de joc.

A fost și dificilă ora la care am jucat. Toți cei care suntem în club trebuie să ne capacităm pentru retur. Trebuie să avem atitudine pentru fiecare duel pe care îl avem în timpul jocului. Așteptam mai mult din partea jucătorilor”, a declarat Emil Săndoi.

”O partidă dificilă, jocul a început echilibrat, n-am fost periculoși nici noi, nici ei. În a doua repriză am luat un gol, dar am reușit să revenim, iar lucrul ăsta spune multe despre forța grupului, atitudine, reacție. Am reușit să câștigăm o primă partidă, dar am făcut doar un prim pas, ne așteaptă o partidă foarte grea duminica viitoare.

Nici noi nu vrem să jucăm pe un astfel de teren sintetic, sperăm să promovăm ca să se pună gazon de la anul. Am jucat pe sintetic multe meciuri și am pierdut, n-a fost niciun atu. Am câștigat că am avut atitudine și că am jucat, nu că a fost gazonul sintetic. Eu cred că diferența de valoare nu e mare, ritmul e cel care face diferența. Echipele de Liga 1 joacă meciuri mult mai intense”, a spus şi Ianis Zicu.

Momente dramatice după Concordia Chiajna – Chindia Târgovişte 2-1

Momente dramatice după Concordia Chiajna – Chindia Târgovişte 2-1. La 10 minute după fluierul final al meciului, Paul Iacob a acuzat probleme medicale. Ambele ambulanţe care au fost prezente în timpul meciului nu se mai aflau la stadion.

Unul din medicii de pe ambulanţă au anunţat că situaţia este sub control: „Totul este bine”, a pus medicul după ce i-a acordat îngrijiri medicale fotbalistului de la Chindia Târgovişte.

Paul Iacob, fundaşul care s-a aflat şi pe lista celor de la FCSB, a avut probleme medicale după Concordia Chiajna – Chindia Târgovişte 2-1. Fundaşul dâmboviţenilor a acuzat ameţeli şi dureri de cap după meci.

Paul Iacob a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă ambele ambulanţe erau plecate de la stadion. A trebuit să se sune la 112 pentru a apărea o ambulanţă. Echipajul medical a ajuns după aproape jumătate de oră. Jucătorul celor Chindia, Daniel Florea, a acuzat că meciul s-a desfăşurat la temperaturi mari.

„E greu să joci pe temperaturi de genul acesta, e greu să joci pe un teren ca acesta. Practic, îşi bat joc şi de fotbal, şi de noi. Nu e fotbal, asta e o suprafata să joci o miuţă în curtea şcolii de plăcere. Pentru fotbalul profesionist aşa ceva nu ar trebui să admită. Din minutul 5 nu îmi mai simţeam tălpile, îmi ardeau„, a spus Daniel Florea.

Paul Iacob este jucătorul pe care Mihai Stoica i l-a recomandat lui Gigi Becali.

„Da, am făcut o ofertă să semnăm pentru la vară. MM Stoica zice că e foarte bun, eu nu-l cunosc. Merg pe mâna lui MM Stoica pentru că eu nu mă pricep la fundași. El zice că e bun”, spunea Gigi Becali pentru gsp.ro. Ulterior, fundaşul celor de la Chindia a preferat să rămână la echipa antrenată de Emil Săndoi.

Recomandări
  • Chindia Târgovişte rămâne în Liga 1
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 Palermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 4-1. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și