Închide meniul
Foto

Gafă uriaşă făcută de Vlad Chiricheş în startul derby-ului FCSB – CFR Cluj! Dawa l-a salvat pe veteranul roş-albaştrilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 august 2023, 22:18

Gafă uriaşă făcută de Vlad Chiricheş în startul derby-ului FCSB – CFR Cluj! Dawa l-a salvat pe veteranul roş-albaştrilor

Gafă uriaşă făcută de Vlad Chiricheş în startul derby-ului FCSB - CFR Cluj

Vlad Chiricheş i-a trimis mingea unui adversar / Captură OrangeSport

Gafă uriaşă făcută de Vlad Chiricheş în startul derby-ului FCSB – CFR Cluj, din etapa a 4-a a Ligii 1. Veteranul în vârstă de 33 de ani a fost autorul unei erori care îi putea costa pe roş-albaştri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Titular pentru al doilea meci la rând în Liga 1, după revenirea la FCSB, Chiricheş nu a avut startul pe care şi-l dorea în confruntarea din Ghencea, de pe Stadionul Steaua. Jucătorul cu cea mai mare experienţă din lotul lui Elias Charalambous a primit cartonaş galben încă din minutul 8.

Gafă uriaşă făcută de Vlad Chiricheş în startul derby-ului FCSB – CFR Cluj

În minutul 24, fundaşul central al FCSB-ului a gafat uluitor. Aflat în posesia mingii în propriul careu şi fără a fi presat de vreun adversar, Chiricheş i-a pasat direct lui Muhar. Mijlocaşul croat nu a stat pe gânduri şi i-a pasat rapid lui Birligea, care a scăpat spre poarta lui Târnovanu.

Birligea l-a driblat pe Dawa, dar fundaşul vicecampioanei a intervenit in extremis şi a blocat şutul. „Chiricheş trebuie să-i mulţumească lui Dawa pentru că îl scoate dintr-o fază tipică lui!„, a reacţionat imediat comentatorul meciului.

Vlad Chiricheş a fost criticat şi după debut. În meciul cu Oţelul, acesta l-a pus la grea încercare pe Târnovanu. În minutul 28 al confruntării de la Galaţi, veteranul roş-albaştrilor a deviat spre poartă mingea centrată de Neagu. Portarul vicecampioanei a intervenit salvator şi a scos balonul de sub transversală.

Reclamă

După meci, MM a revăzut faza care l-a avut în prim plan pe Vlad Chiricheş şi anunţă că nu s-a pus problema ca fundaşul central să fie aproape de un autogol.

Chiar mă uitam la faza asta despre care s-a spus că a fost Chiricheş aproape de autogol. Este o prostie scrisă şi spusă de cei care nu au nicio legătură cu fotbalul. În primul rând îi deviază înainte, iar el loveşte mingea şi capătă mingea amplitudine. El salvează o minge care putea să devină foarte periculoasă. Puţină lume înţelege”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Peluza Nord, spectacol total în tribunele arenei din Ghencea

A fost spectacol total în tribune, la revenirea celor de la FCSB în Ghencea. Stadionul Steaua a fost plin la derby-ul cu CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

După ce a făcut spectacol şi în drumul spre stadion, Peluza Nord a afişat o scenografie impresionantă şi pe stadion, la startul partidei cu CFR Cluj. Aceştia au punctat revenirea echipei lui Gigi Becali pe stadionul Steaua. Adrian Ilie, fostul jucător al Stelei, a dat lovitura de start a meciului. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO CU SCENOGRAFIA GALERIEI DE LA FCSB).

Vlad Chiricheş l-a impresionat pe Elias Charalambous

Antrenorul celor de la FCSB e de părere că Vlad Chiricheş este o „adevărată lovitură” pe piaţa transferurilor.

Am fost întrebat de multe ori despre Vlad. Repet, sunt fericit să-l am în echipă nu doar pentru că e lider, are personalitate, dar și pentru că are calitate. El știe echipa, colegii, toți îl respectă.. Pentru noi e un mare transfer”, a spus Elias Charalambous.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și