Închide meniul

Ivaylo Petev a cedat nervos în conferinţa de presă: „Atunci nu mi-ai fi pus întrebarea asta! Eşti de acord?”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 februarie 2024, 15:11

Reclamă
Ivaylo Petev a cedat nervos în conferinţa de presă: „Atunci nu mi-ai fi pus întrebarea asta! Eşti de acord?

Ivaylo Petev a cedat nervos în conferinţa de presă

Ivaylo Petev, într-o conferinţă de presă - Profimedia Images

Ivaylo Petev a cedat nervos în conferinţa de presă de o întrebare pusă de un reporter. Antrenorul Universităţii Craiova i-a răspuns tăios jurnalistului care i-a spus că echipa a arătat teamă în ultimele partide.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul bulgar a spus că echipa sa merita să conducă la scor la pauză cu Universitatea Cluj şi atunci nu s-ar mai fi pus problema asta. Universitatea Craiova a remizat pe teren propriu cu Universitatea Cluj, scor 2-2, după ce a condus cu 2-0 la pauză.

Ivaylo Petev a cedat nervos în conferinţa de presă

De ce să ne fie frică? Fiecare lucru are un început și un sfârșit. n prima repriză, noi puteam să conducem cu 4-0 sau 5-0. Ești de acord? Și atunci nu mi-ai mai fi pus întrebarea asta!

Da, nu am făcut acest lucru, dar acest lucru se va încheia și va veni și momentul în care vom avea 3 ocazii și 3 goluri. Și eu vreau să avem 5-0, dar jucătorii sunt oameni, nu roboți„, a spus Ivaylo Petev, care a vorbit şi despre situaţia în care se află echipa.

Nu e foarte plăcut. Am arătat un joc bun cu U Cluj, dar am ratat multe ocazii. Ce m-a dezamăgit e că, după jocul arătat, am pierdut două puncte, dar ăsta e fotbalul, mergem înainte și ce am pierdut sper să luăm duminică.

Reclamă

Trebuie să stăm mai bine psihic, să avem mai multă încredere și să nu mai primim goluri așa cum le primim. Când deja se întâmplă de mai mult de 3-4 ori, acest lucru se transformă într-o frică. Asta e gândirea mea, poate nu am dreptate, dar și acest lucru se va termina, sunt sigur.

Noi ne luptăm în fiecare meci să obținem cele trei puncte. Sperăm ca în meciurile următoare să avem mai mult noroc„, a mai spus antrenorul Universităţii Craiova.

Ivaylo Petev, marcat după ce Universitatea Craiova a scăpat victoria cu U Cluj de la 2-0

Ivaylo Petev e marcat după ce Universitatea Craiova a scăpat victoria cu U Cluj de la 2-0. Antrenorul oltenilor a pus rezultatul final pe seama greşelilor individuale.

Reclamă 4 / 0/3

U Cluj a întors soarta partidei în repriza a doua. Vali Gheorghe a marcat la câteva secunde după ce a fost introdus pe teren de Neluţu Sabău. Ulterior, acelaşi Vali Gheorghe a obţinut penalty-ul transformat de Dan Nistor.

Eu nu cred că am împărțit reprizele. Am jucat bine în prima parte, iar două greșeli individuale ne-au lipsit de cele două puncte. Eu sunt mulțumit de jucători. În fiecare meci aceleași greșeli. Trebuie să dăm câte trei goluri, pentru că două nu ne ajung.

Noi am avut multe situații de gol, dar într-o situație au greșit doi oameni și au lăsat adversarul să marcheze. Apoi a fost penalty-ul. Meritam să câștigăm.

În modalitatea în care noi pierdem puncte, e clar că nu am ajuns la ceva mai mult. În fotbal poți să joci prost și să câștigi. Cred că meritam să câștigăm, având în vedere cum a decurs jocul.

Nu suntem mulțumiți. Lucrurile trebuie reparate. Am avut un meci similar acum o lună. Cu toții suntem vinovați. Vreau să remarc că noi am greșit de două ori individual. În fiecare zi lucrăm să devenim mai buni.

O echipă serioasă nu își permite să piardă punctele în această manieră. (n.r.: dacă și-a impus un ultimatum la Universitatea Craiova) Acum sunt influențat de emoții, o să analizăm. Nu sunt ok în momentul ăsta”, a declarat Ivaylo Petev pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – U Cluj 2-2.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
Vezi toate știrile
Citește și