Închide meniul

Galeria lui Dinamo, protest masiv în derby-ul cu Rapid! Fanii au plecat de pe stadion, după decizia luată de jandarmi

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 septembrie 2023, 21:44

Galeria lui Dinamo, protest masiv în derby-ul cu Rapid! Fanii au plecat de pe stadion, după decizia luată de jandarmi

Galeria lui Dinamo a făcut un protest masiv la derby-ul cu Rapid şi a plecat de pe stadion

Fanii lui Dinamo au părăsit arena din Giuleşti/ AntenaSport

Galeria lui Dinamo a făcut un protest masiv la derby-ul cu Rapid şi a plecat de pe stadion! Totul s-a întâmplat ca urmare a faptului că fanii nu au fost lăsaţi de jandarmi să-şi desfăşoare coregrafia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid – Dinamo, duelul din etapa a opta de Liga 1, este în format live text, pe AS.ro.

Galeria lui Dinamo a făcut protest masiv în derby-ul cu Rapid şi a plecat de pe stadion

Chiar înainte de fluierul de start al partidei din Giuleşti, fanii lui Dinamo au părăsit arena. Suporterii „câinilor” au luat această decizie, după ce jandarmii nu le-a permis să-şi desfăşoare coregrafia.

Dinamoviştii se mobilizaseră pentru derby-ul cu Rapid, şi au umplut întregul sector destinat oaspeţilor, de pe stadionul din Giuleşti.

Însă, jucătorii lui Ovidiu Burcă nu vor avea parte de susţinerea fanilor, în derby-ul „de foc” cu Rapid. Suporterii”câinilor” au părăsit stadionul în huiduielile rivalilor giuleşteni.

Reclamă

Înainte ca galeria lui Dinamo să părăsească stadionul, şi în peluza fanilor celor de la Rapid a apărut un scandal. Un fan a sărit la bătaie, iar Cristi Săpunaru a intervenit de urgenţă pentru ca spiritele să se calmeze.

Liderul galeriei Rapidului, revoltat înaintea derby-ului cu Dinamo

Liderul galeriei Rapidului s-a declarat revoltat înaintea derby-ului cu Dinamo. Fanii giuleşteni au fost în scandal cu jandarmii, după ce aceştia au controlat şi datele din buletin ale suporterilor care aveau abonamente. Meciul este considerat unul cu grad de risc ridicat de către forţele de ordine.

Întregul scandal de dinaintea derby-ului Rapid – Dinamo a pornit de la faptul că jandarmii au verificat datele din buletin ale celor cu abonamente, la intrarea pe stadionul din Giuleşti. Meciul este considerat unul cu grad de risc ridicat, astfel că jandarmii au înăsprit controalele.

Reclamă 4 / 0/3

„Domnii de la Jandarmerie au vrut CNP, nume, prenume şi fotografie. O firmă de ticketing din România nu are cum îmi prelucreze datele cu caracter personal fără acceptul meu. Aici va răspunde organizatorul, clubul Rapid, pentru că Jandarmeria este acoperită de un paragraf care scrie că aşa trebuie să fie biletele.

Nu mi s-a mai întâmplat. Mi s-a spus că este un meci cu grad de risc, dar sunt femei şi copii. Nu ştiu cum se decide că este un meci cu grad de risc ridicat. În anul 2023, în România, unde nu mai sunt incidente. Venim doar să facem spectacol.

Vom vorbi cu clubul, schimbăm, şi luăm bilete, renunţăm la abonamente”, a declarat liderul galeriei Rapidului, înaintea derby-ului cu Dinamo.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și