Închide meniul

Liderul galeriei Rapidului, revoltat înaintea derby-ului cu Dinamo! Giuleştenii, în scandal cu jandarmii: „Să răspundă clubul!”

Viviana Moraru Publicat: 1 septembrie 2023, 21:21

Reclamă
Liderul galeriei Rapidului, revoltat înaintea derby-ului cu Dinamo! Giuleştenii, în scandal cu jandarmii: „Să răspundă clubul!

Liderul galeriei Rapidului, revoltat înaintea derby-ului cu Dinamo

Fanii Rapidului, la intrarea pe stadionul din Giuleşti, înaintea derby-ului cu Dinamo/ AntenaSport

Liderul galeriei Rapidului s-a declarat revoltat înaintea derby-ului cu Dinamo. Fanii giuleşteni au fost în scandal cu jandarmii, după ce aceştia au controlat şi datele din buletin ale suporterilor care aveau abonamente. Meciul este considerat unul cu grad de risc ridicat de către forţele de ordine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid – Dinamo, derby-ul rundei a opta din Liga 1, va fi în format live text, pe AS.ro, de la ora 21:30.

Liderul galeriei Rapidului, revoltat înaintea derby-ului cu Dinamo

Întregul scandal de dinaintea derby-ului Rapid – Dinamo a pornit de la faptul că jandarmii au verificat datele din buletin ale celor cu abonamente, la intrarea pe stadionul din Giuleşti. Meciul este considerat unul cu grad de risc ridicat, astfel că jandarmii au înăsprit controalele.

Multe dintre datele de pe abonamentele suporterilor nu au coincis cu datele din actele de identitate, astfel că s-au format cozi imense la intrarea în stadion.

Liderul galeriei Rapidului, Liviu Ungurean, cel supranumit „Bocciu”, a fost revoltat de atitutidea jandarmilor. Acesta a declarat că fanii giuleşteni vor renunţa la abonamente, şi îşi vor cumpăra bilete, pentru a se evita astfel de situaţii. De asemenea, acesta i-a tras la răspundere pe oficialii din Giuleşti.

Reclamă

„Domnii de la Jandarmerie au vrut CNP, nume, prenume şi fotografie. O firmă de ticketing din România nu are cum îmi prelucreze datele cu caracter personal fără acceptul meu. Aici va răspunde organizatorul, clubul Rapid, pentru că Jandarmeria este acoperită de un paragraf care scrie că aşa trebuie să fie biletele.

Nu mi s-a mai întâmplat. Mi s-a spus că este un meci cu grad de risc, dar sunt femei şi copii. Nu ştiu cum se decide că este un meci cu grad de risc ridicat. În anul 2023, în România, unde nu mai sunt incidente. Venim doar să facem spectacol.

Vom vorbi cu clubul, schimbăm, şi luăm bilete, renunţăm la abonamente”, a declarat liderul galeriei Rapidului, înaintea derby-ului cu Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Dănuţ Lupu, declaraţii surprinzătoare înainte de Rapid – Dinamo

Dănuţ Lupu a oferit declaraţii surprinzătoare, înainte de Rapid – Dinamo. Fostul internaţional consideră că meciul dintre cele două echipe nu este un derby, având în vedere situaţia financiară a celor două formaţii, cât şi locul din clasament.

Dănuţ Lupu a analizat pe larg duelul dintre Rapid şi Dinamo. Fostul internaţional a declarat că giuleştenii sunt cu „trei ani” în faţa rivalei alb-roşii, având în vedere şi faptul că trupa lui Ovidiu Burcă abia a promovat în Liga 1.

„Un derby pe care eu nu l-aș numi Derby. Eu am spus de foarte mult timp că într-un derby joacă locul 1 cu locul 2. Rapid are vreo doi, trei ani înaintea lui FC Dinamo. Dinamo abia a promovat din Liga a 2-a.

Rapid cât de cât are doi, trei ani de Liga 1, au scăpat de problemele financiare. Are doi patroni, din care unul încearcă să facă ceva. Nu șiu cât de bine, dar atâta timp cât tot aduci jucători, înseamnă că e un lucru bun.

La Dinamo, știe toată lumea problemele pe care le au. Puțină lume se aștepta să facă atâtea puncte, îi felicit. Dar eu cred că cea mai mare problemă a lui Dinamo nu e rezolvată.

Trebuie să găsească un om potent să îi aducă undeva la zero, atunci Dinamo va fi iar o echipă foarte puternică. Eu tot sper din trei echipe Dinamo să reușim să facem una extraordinar de bună. Ca Dinamo să facă iar o echipă superputernică”, a declarat Dănuţ Lupu, pentru iamsport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și