Închide meniul

„Gata, e timpul!” Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu, care a fost asaltat cu oferte din România. Ce sfat prețios i-a dat

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 aprilie 2024, 9:06

Reclamă
„Gata, e timpul! Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu, care a fost asaltat cu oferte din România. Ce sfat prețios i-a dat

Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu

Cristi Chivu şi Mircea Lucescu / Colaj Profimediaimages/AS.ro

Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu şi i-a oferit un sfat preţios antrenorului de la Inter U19. „Il Luce” i-a cerut lui Chivu să facă pasul cel mare în carieră şi să renunţe la a mai antrena echipele de juniori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul fundaş al naţionalei României a fost ofertat de Dan Şucu la Rapid. Mai mult, Cristi Chivu ar fi şi pe lista scurtă a lui Mihai Rotaru la Universitatea Craiova.

Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu

Cel mai titrat antrenor român îi prevede o carieră de senzaţie lui Cristi Chivu şi îl vede pe banca unei echipe importante din Europa.

Depinde doar de Chivu dacă revine în România. El are o carieră bună la nivel de juniori. Am discutat cu el și i-am zis gata, e timpul să mergi la seniori!

El e destul de apreciat peste tot! Nu m-ar mira să ajungă la o echipă mare„, a declarat Mircea Lucescu.

Reclamă

De-a lungul ultimilor ani, Chivu a mai fost ofertat şi de alte echipe din Liga 1, precum Petrolul sau Dinamo. Totuşi, acesta a decis să refuze toate propunerile şi să rămână la Inter Primavera.

Soţia lui Dan Şucu, Diana, a explicat şi care au fost motivele pentru care fostul campion de la Ajax, Roma sau Inter a refuzat o revenire în România.

Nu cred că vrea să vină deocamdată! Nici soţia nu cred că vrea”, a spus soţia lui Dan Şucu, Diana, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Chivu, propus la Universitatea Craiova: „Am luat totul în calcul!”

Cristi Chivu i-a fost propus lui Mihai Rotaru la Universitatea Craiova. Sorin Cârţu este convins că antrenorul lui Inter U19 ar fi varianta ideală de înlocuitor pentru Ivaylo Petev.

Italienii au anunţat deja că antrenorul în vârstă de 43 de ani îşi doreşte o nouă provocare şi că va pleca, la finalul sezonului, de pe banca echipei de juniori a lui Inter. Chivu a jucat între 1998 şi 1999 în Bănie, de unde a prins transferul spectaculos la Ajax.

Ne-am întâlnit de multe ori la masă. Acum mi-a prezentat antrenorii care sunt în cărți. La unii vrea să le mai dea o șansă, la alții le amână șansa asta, la alții care sunt liberi nu mai vrea să audă.

Pe mine m-a întrebat. Am luat în calcul totul. Unii sperau la o șansă să vină în perioada asta. Eu i-am zis că ar trebui să încerce ceva, cum ar fi un Cristi Chivu. Așa m-am gândit eu. Nu știu câtă putere ar avea să îl aducă. Nu știu dacă vrea sau ce șanse sunt ca el să vină”, a spus Cârțu la digisport.ro.

Costel Gâlcă, Emil Săndoi, Eugen Neagoe și Dorinel Munteanu sunt favoriții lui Mihai Rotaru.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

  • NU

    73%

  • DA

    27%

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer Vezi toate știrile
Citește și