Închide meniul

Cristi Chivu, propus la Universitatea Craiova: „Am luat totul în calcul!”. Variantă de lux pentru Mihai Rotaru

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 aprilie 2024, 16:48

Cristi Chivu, propus la Universitatea Craiova: „Am luat totul în calcul!. Variantă de lux pentru Mihai Rotaru

Cristi Chivu, propus la Universitatea Craiova

Cristi Chivu, în timpul unui meci la Inter Primavera / Profimedia

Cristi Chivu i-a fost propus lui Mihai Rotaru la Universitatea Craiova. Sorin Cârţu este convins că antrenorul lui Inter U19 ar fi varianta ideală de înlocuitor pentru Ivaylo Petev.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italienii au anunţat deja că antrenorul în vârstă de 43 de ani îşi doreşte o nouă provocare şi că va pleca, la finalul sezonului, de pe banca echipei de juniori a lui Inter. Chivu a jucat între 1998 şi 1999 în Bănie, de unde a prins transferul spectaculos la Ajax.

Cristi Chivu, propus la Universitatea Craiova

Costel Gâlcă, Emil Săndoi, Eugen Neagoe și Dorinel Munteanu sunt favoriții lui Mihai Rotaru. Totuşi, patronul Universităţii Craiova ar putea forţa negocierile cu Chivu. Fost preşedinte al clubului din Bănie, Sorin Cârţu a discutat cu Rotaru şi i-a propus să îl aducă pe Cristi Chivu.

Ne-am întâlnit de multe ori la masă. Acum mi-a prezentat antrenorii care sunt în cărți. La unii vrea să le mai dea o șansă, la alții le amână șansa asta, la alții care sunt liberi nu mai vrea să audă.

Pe mine m-a întrebat. Am luat în calcul totul. Unii sperau la o șansă să vină în perioada asta.

Reclamă

Eu i-am zis că ar trebui să încerce ceva, cum ar fi un Cristi Chivu. Așa m-am gândit eu. Nu știu câtă putere ar avea să îl aducă. Nu știu dacă vrea sau ce șanse sunt ca el să vină”, a spus Cârțu la digisport.ro.

Universitatea Craiova este pe podium în Liga 1 înaintea duelului cu Farul. Meciul din etapa a 4-a a play-off-ului este de la ora 20:30 în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Dan Şucu l-a dorit pe Cristi Chivu la Rapid! De ce a picat totul

Şi Dan Şucu l-ar fi dorit pe Cristi Chivu, la Rapid. După ce l-a avut antrenor pe Adrian Mutu, omul cu banii din Giuleşti a încercat o altă lovitură de imagine: aducerea fostului căpitan al echipei naţionale, Cristi Chivu.

Reclamă 4 / 0/3

Informaţia a fost dezvăluită chiar de soţia lui Dan Şucu, Diana, care a explicat şi care au fost motivele pentru care fostul campion de la Ajax, Roma sau Inter a refuzat o revenire în Liga 1.

Nu cred că vrea să vină deocamdată! Nici soţia nu cred că vrea”, a spus soţia lui Dan Şucu, Diana, pentru Antena Sport.

De-a lungul ultimilor ani, Chivu a mai fost ofertat de echipe din Liga 1 de tradiţie, precum Petrolul sau Dinamo, dar nici atunci nu a fost tentat să vină în fotbalul nostru.

„Eu cred că lui Cristi i-ar fi foarte greu să vină în campionatul nostru, el s-a obişnuit într-o mentalitate diferită faţă de a campionatului nostru. Eu cred că Cristi Chivu a făcut paşii corecţi în cariera lui, a început de jos şi eu cred că o să reuşească în campionatul Italiei cel puţin”, a spus Marius Niculae, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român Vezi toate știrile
Citește și