Închide meniul

Gaz Metan – Dinamo 0-1 | Cornel Dinu i-a făcut praf pe jucătorii lui Dusan Uhrin: „E inadmisibil!”. Ce a spus despre Steliano Filip și Gabi Torje

Cosmin Cioboată Publicat: 23 aprilie 2022, 8:18

Gaz Metan – Dinamo 0-1 | Cornel Dinu i-a făcut praf pe jucătorii lui Dusan Uhrin: „E inadmisibil!. Ce a spus despre Steliano Filip și Gabi Torje

Cornel Dinu i-a făcut praf pe jucătorii lui Dinamo

SportPictures / Cosmin Iftode via Hepta

  • Gaz Metan – Dinamo 0-1
  • Cornel Dinu i-a făcut praf pe jucătorii lui Dusan Uhrin

Gaz Metan – Dinamo 0-1 | Cornel Dinu i-a făcut praf pe jucătorii lui Dusan Uhrin, după victoria chinuită de la Mediaș. „Procurorul” a spus că aproape toată echipa actuală ar trebui dată afară, după ultimele prestații.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Dinu n-a avut milă de jucătorii lui Dinamo, după victoria la limită obținută cu ultima clasată, Gaz Metan. Legendarul fundaș al „câinilor” a criticat aspru jocul trupei lui Dusan Uhrin și a dat câteva exemple de jucători care l-au dezamăgit teribil.

Gaz Metan – Dinamo 0-1 | Cornel Dinu, tiradă la adresa jucătorilor lui Dusan Uhrin

Dinu a deschis „lista neagră” cu Andrei Radu. Nici Steliano Filip, Gabi Torje și Alexandru Răuță n-au scăpat de furia lui Dinu, care nu mai înțelege nimic din ce se întâmplă la Dinamo.

Reclamă

„Procurorul” cosideră că singurul care oferă speranțe în jocul „câinilor” este Antonio Bordușanu.

„Cum să îţi explic? Echipa a fost, azi, mai apropiată de adevăr. Pentru mine o enigmă Andrei Radu, care am auzit că are un salariu de 8.000 de euro şi a fost înlocuit de Steliano Filip, care a fost supărat pe Dinamo, pe câini, pe zgardă. Nu ştiu dacă mai avea ce să caute la Dinamo.

Reclamă

Acelaşi lucru Răuţă, Torje. Azi au jucat împotriva unei echipe despre care nu are sens să mai discutăm. E inadmisibil la ce s-a ajuns în fotbalul nostru. În această aşezare n-am remarcat faze construite. A fost o întâmplare tot ce a însemnat ocazie.

Din câte văd eu, la ora actuală, singurul jucător care ar mai promite la Dinamo este Borduşanu. În rest cam aceeaşi situaţie. Este foarte greu de gândit că Dinamo se mai poate îndepărta de baraj.”, a spus Cornel Dinu, pentru orangesport.ro.

Dinamo este condamnată la barajul pentru evitarea retrogradării. Trupa lui Dusan Uhrin se află pe locul 14 în play-out, la 10 puncte sub linia roșie.

Reclamă 4 / 0/3

Mesajul lui Dusan Uhrin, după ce „câinii” s-au chinuit cu ultima clasată: „Dacă nu eram motivat, nu veneam”

Dinamo a câștigat greu pe terenul lui Gaz Metan, echipă aflată pe marginea falimentului și formată din jucători tineri. Dusan Uhrin spune că se aștepta ca meciul de la Mediaș să fie dificil, deși adversara din această seară se află pe ultimul loc în play-out, cu -25 de puncte.

Tehnicianul „câinilor” a asigurat că este în continuare motivat și va încerca să-i monteze pe jucători înaintea barajului pentru evitarea retrogradării.

„Am ratat multe ocazii. Am simțit că va fi dificil cu Mediaș. Se luptă, sunt tineri și au ambiție. Simțeam că dacă dăm primul gol repede, apoi vom marca mai multe. Trebuie să mai muncim, nu este de ajuns.

Avem două zile libere acum. După aceea o să ne antrenăm din greu. Băieții trebuie să fie odihniți. Am trecut de acest meci, trebuie să lucrăm în continuare după cele două zile libere.

Sunt motivat, am venit la Dinamo. Dacă nu eram motivat, nu veneam. Este foarte important pentru mine să păstrez Dinamo în Liga 1. Acesta este obiectivul meu și dau totul pentru el.”, a spus Dusan Uhrin, pentru digisport.ro.

 

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! 7:56 Programul complet al semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
15
apr.
23:29
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
15
apr.
23:17
Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!”
15
apr.
23:16
Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”!
15
apr.
22:52
Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo - Poli Iaşi
Liga 1 • 15 apr., 20:50
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo – Poli Iaşi: „Am greşit, îmi pare rău!”
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor
Liga 1 • 15 apr., 17:30
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor! Cu cine s-au înţeles „câinii”
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan
Liga 1 • 15 apr., 14:39
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai
Liga 1 • 15 apr., 14:09
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: "Am trăit momente cumplite"
Liga 1 • 15 apr., 12:50
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite”