Închide meniul

Gaz Metan – Dinamo 0-1 | Reacția lui Dusan Uhrin, după ce „câinii” s-au chinuit cu copiii de la Mediaș: „Am simțit că va fi dificil!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 aprilie 2022, 22:18

Gaz Metan – Dinamo 0-1 | Reacția lui Dusan Uhrin, după ce „câinii s-au chinuit cu copiii de la Mediaș: „Am simțit că va fi dificil!

Dusan Uhrin vrea să o scape pe Dinamo de la retrogradare

Hepta

Gaz Metan – Dinamo 0-1 | Formația lui Dusan Uhrin a câștigat greu la Mediaș, pe terenul ultimei clasate. Cătălin Carp a marcat singurul gol al partidei. Antrenorul „câinilor” a spus că este motivat în continuare în cursa pentru evitarea retrogradării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a câștigat greu pe terenul lui Gaz Metan, echipă aflată pe marginea falimentului și formată din jucători tineri. Dusan Uhrin spune că se aștepta ca meciul de la Mediaș să fie dificil, deși adversara din această seară se află pe ultimul loc în play-out, cu -25 de puncte.

Gaz Metan – Dinamo 0-1 | Mesajul lui Dusan Uhrin, după ce „câinii” s-au chinuit cu ultima clasată: „Dacă nu eram motivat, nu veneam”

Dusan Uhrin a asigurat că este în continuare motivat și va încerca să-i monteze pe jucători înaintea barajului pentru evitarea retrogradării.

„Am ratat multe ocazii. Am simțit că va fi dificil cu Mediaș. Se luptă, sunt tineri și au ambiție. Simțeam că dacă dăm primul gol repede, apoi vom marca mai multe. Trebuie să mai muncim, nu este de ajuns.

Avem două zile libere acum. După aceea o să ne antrenăm din greu. Băieții trebuie să fie odihniți. Am trecut de acest meci, trebuie să lucrăm în continuare după cele două zile libere.

Reclamă

Sunt motivat, am venit la Dinamo. Dacă nu eram motivat, nu veneam. Este foarte important pentru mine să păstrez Dinamo în Liga 1. Acesta este obiectivul meu și dau totul pentru el.”, a spus Dusan Uhrin, pentru digisport.ro.

„Câinii”, debusolați după victoria chinuită de la Mediaș

Răzvan Grădinaru și Cătălin Carp sunt supărați că Dinamo a înscris un singur gol în poarta ultimei clasate din Liga 1. Jucătorii lui Uhrin se gândesc însă doar la baraj și nu mai țin cont de rezultatele din meciurile rămase de disputat în play-out.

„Sunt trei puncte, asta e important. Ăsta e fotbalul, am dat mâna după meci. Gaz Metan nu va mai exista, e păcat, eu am pierdut bani aici, sunt bucuros că am reușit să plec. Ăsta nu e fotbal, e greu să te aperi 90 de minute și să stai în jumătatea ta. Ne pare rău că a fost doar 1-0. Suntem ca în cantonament. Ne pregătim pentru baraj mult mai mult fizic, e rușinos să câștigi doar cu 1-0 cu Mediaș. Ne-au rămas două meciuri foarte importante.”, a spus Răzvan Grădinaru, după meci.

Reclamă 4 / 0/3

„Noi ne-am făcut meciul greu. Am avut o mulțime de ocazii, dar ce să facem… Important e că am luat 3 puncte. Eu zic că cine se uită la televizor spune că am câștigat doar cu 1-0. Dar sunt mulți factori. A fost și terenul greu, iar adversarii sunt dornici să se afirme, așa că nu e așa ușor. Nu avem ce face. Mister ne-a zis înainte de meci că avem o lună până la baraj să ne pregătim și să dăm 100% atunci.”, a spus și Cătălin Carp.

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și