Închide meniul

Gaz Metan – Dinamo 0-1 | „E rușinos să câștigi așa!” Răzvan Grădinaru, cu capul în pământ. Cum a explicat victoria chinuită cu „lanterna roșie”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 aprilie 2022, 22:11

Gaz Metan – Dinamo 0-1 | „E rușinos să câștigi așa! Răzvan Grădinaru, cu capul în pământ. Cum a explicat victoria chinuită cu „lanterna roșie

Dinamo e pe marginea prăpastiei

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci / Hepta

Gaz Metan – Dinamo 0-1. „Câinii” s-au chinuit teribil cu ultima clasată din Liga 1. Cătălin Carp l-a salvat pe Dusan Uhrin, în urma unui corner. Suferința continuă la echipa din Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Grădinaru și Cătălin Carp sunt supărați că Dinamo a înscris un singur gol în poarta ultimei clasate din Liga 1. Jucătorii lui Uhrin se gândesc însă doar la baraj și nu mai țin cont de rezultatele din meciurile rămase de disputat în play-out.

Gaz Metan – Dinamo 0-1 | „Câinii” s-au chinuit cu „lanterna roșie”

„Sunt trei puncte, asta e important. Ăsta e fotbalul, am dat mâna după meci. Gaz Metan nu va mai exista, e păcat, eu am pierdut bani aici, sunt bucuros că am reușit să plec. Ăsta nu e fotbal, e greu să te aperi 90 de minute și să stai în jumătatea ta. Ne pare rău că a fost doar 1-0. Suntem ca în cantonament. Ne pregătim pentru baraj mult mai mult fizic, e rușinos să câștigi doar cu 1-0 cu Mediaș. Ne-au rămas două meciuri foarte importante”, a spus Răzvan Grădinaru, după meci.

Carp, omul care a marcat golul victoriei pentru Dinamo, are încredere că Dusan Uhrin poate să-i salveze pe „câini” la baraj.

„Noi ne-am făcut meciul greu. Am avut o mulțime de ocazii, dar ce să facem… Important e că am luat 3 puncte. Eu zic că cine se uită la televizor spune că am câștigat doar cu 1-0. Dar sunt mulți factori. A fost și terenul greu, iar adversarii sunt dornici să se afirme, așa că nu e așa ușor. Nu avem ce face. Mister ne-a zis înainte de meci că avem o lună până la baraj să ne pregătim și să dăm 100% atunci”, a spus și Cătălin Carp.

Reclamă

Clasament play-out Liga 1

1. Rapid – 35 de puncte,

2. Sepsi – 33,

3. FC Botoşani – 32,

Reclamă 4 / 0/3

4. U Craiova 1948 – 28,

5. CS Mioveni – 28,

6. UTA Arad – 26,

7. Chindia Târgovişte – 22,

8. Dinamo – 16,

9. Academica Clinceni – 3,

10. Gaz Metan Mediaş – -27.

Reclamă

Programul celorlalte meciuri din etapa a şasea:

23 aprilie

Ora 13.30 UTA Arad – Chindia Târgovişte

Ora 21.00 Rapid – Sepsi

25 aprilie

Ora 15.30 FC Botoşani – U Craiova 1948

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone Vezi toate știrile
Citește și