Închide meniul

George Câmpanu şi-a cerut iubita de soţie, după ce a marcat în Universitatea Craiova – Petrolul 2-1: „Dacă nu câştigam, nu făceam asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 octombrie 2022, 23:10

George Câmpanu şi-a cerut iubita de soţie, după ce a marcat în Universitatea Craiova – Petrolul 2-1: „Dacă nu câştigam, nu făceam asta!

Câmpanu a egalat în Universitatea Craiova - Petrolul

Câmpanu a salvat echipa lui Mirel Rădoi

  • George Câmpanu şi-a cerut iubita de soţie
  • Universitatea Craiova – Petrolul 2-1

George Câmpanu şi-a cerut iubita de soţie, după ce a marcat în Universitatea Craiova – Petrolul 2-1. Primul marcator al echipei lui Mirel Rădoi a recunoscut că, dacă echipa nu câştiga, amâna momentul în care îşi cerea iubita de soţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câmpanu a fost cel care a egalat şi a trăit cu sufletul la gură până la final pentru a vedea dacă echipa sa va câştiga şi să o poată cere fericit în căsătorie pe iubita sa.

George Câmpanu şi-a cerut iubita de soţie, după ce a marcat în Universitatea Craiova – Petrolul 2-1

Sunt nişte lucruri care sunt emoţionante, mă bucur că am făcut pasul acesta. Am şi un copil, trebuia să o cer şi în căsătorie. Important era să câştigă, dacă nu câştigam, nu era momentul să fac chestia asta. Ne-am aşteptat că o să avem un meci dificil, ştiam că Petrolul o să se închidă. Toată lumea a fost nervoasă după meciul de la Piteşti. Rufele se spală în familia şi cu Petrolul am reuşit să revenim. Sper că este un pas important că am revenit. Promitem să nu mai dezamăgim suporterii„, a spus Câmpanu, după ce a marcat în Universitatea Craiova – Petrolul 2-1, la digisport.ro.

Reclamă

Rivaldinho este omul care l-a ajutat pe George Câmpanu să îşi ceară iubita de soţie. Acesta a marcat în prelungirile meciului, iar Universitatea Craiova a învins dramatic Petrolul.

Senzaţia e una bună, am muncit mult. A fost o lună grea cu accidentarea, dar m-am antrenat bine. Mă bucur că am putut să ajut echipa cu gol. E foarte greu pentru că toate echipele vor să bată Universitatea Craiova pentru că suntem una dintre cele mai bune echipe. Cred că a doua repriză a fost mult mai bună, au fost şi spaţii. Au venit şi golurile şi e bine că am luat cele 3 puncte. Sunt atacant, îmi place să mă demarc. Şi Mister ne cere să atacăm prima bară. Vine meciuri grele, dar suntem printre cei mai buni din ţară.

Reclamă

Am presiune pe mine să câştig fiecare meci şi la antrenamente vreau să fiu cel mai bun. Nu am legat multe victorii, dar sper că acum începe o perioadă bună pentru noi. Dedic golul familiei mele, soţiei mele, copiilor şi lui Tudor Cătălin, cel care a făcut recuperarea cu mine„, a spus Rivaldinho, după ce a marcat primul gol pentru Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova a învins, dramatic, pe Petrolul

Universitatea a dominat jocul categoric şi şi-a creat câteva ocazii de gol, însă nu a reuşit să fructifice, jucătorii antrenaţi de Mirel Rădoi părând lenţi, neinspiraţi şi apăsaţi de situaţia din clasament în prima repriză.

Petrolul nu a făcut altceva decât să se apere în prima repriză, dar după pauză a jucat mai curajos şi a reuşit să deschidă scorul prin nigerianul Christian Irobiso (58), în urma unui corner executat de Mario Bratu.

Reclamă 4 / 0/3

Rădoi a efectuat mai multe schimbări în echipă şi Universitatea a izbutit egalarea în min. 76, când croatul Ante Roguljic (intrat pe teren în min. 70) a executat bine o lovitură liberă, portarul Octavian Vâlceanu a respins, dar Alexandru Cîmpanu a fost atent şi a şutat la colţul scurt. Golul victoriei a fost marcat de brazilianul Rivaldinho, din plonjon, la centrarea lui Roguljic (90+2). Rivaldinho, introdus în min. 60, a înscris primul său gol în tricoul echipei craiovene.

La Universitatea a debutat în acest meci portarul lituanian Giedrius Arlauskis. Petrolul a suferit a cincea sa înfrângere consecutivă.

Universitatea venea după două meciuri fără victorie.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”
Mihai Rotaru, reacţie fabuloasă după ce Marius Şumudică a spus că i-a promis că va fi viitorul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 19 mart., 16:43
Mihai Rotaru, reacţie fabuloasă după ce Marius Şumudică a spus că i-a promis că va fi viitorul antrenor al Universităţii Craiova