Închide meniul

Universitatea Craiova – Petrolul 2-1. Rivaldinho a marcat în prelungirile meciului. Final dramatic de meci la Craiova

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 octombrie 2022, 22:50

Universitatea Craiova – Petrolul 2-1. Rivaldinho a marcat în prelungirile meciului. Final dramatic de meci la Craiova

Universitatea Craiova a câştigat dramatic partida cu Petrolul, scor 2-1

Victorie dramatică pentru Universitatea Craiova | Hepta

Universitatea Craiova – Petrolul 2-1. Echipa lui Mirel Rădoi a câştigat primul meci în Liga 1, după o secetă de două partide fără victorie. Echipa lui Mirel Rădoi a trăit periculos, după ce Petrolul a deschis scorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrolul a sperat într-o victorie la Craiova după ce Irobiso la învins pe Giedrius Arlauskis, cu o lovitură de cap. Universitatea Craiova s-a aruncat în atac, iar egalarea a venit prin golul lui Câmpanu. Rivaldinho a marcat golul victorie în prelungirile partidei.

Universitatea a dominat jocul categoric şi şi-a creat câteva ocazii de gol, însă nu a reuşit să fructifice, jucătorii antrenaţi de Mirel Rădoi părând lenţi, neinspiraţi şi apăsaţi de situaţia din clasament în prima repriză. Petrolul nu a făcut altceva decât să se apere în prima repriză, dar după pauză a jucat mai curajos şi a reuşit să deschidă scorul prin nigerianul Christian Irobiso (58), în urma unui corner executat de Mario Bratu.

Rădoi a efectuat mai multe schimbări în echipă şi Universitatea a izbutit egalarea în min. 76, când croatul Ante Roguljic (intrat pe teren în min. 70) a executat bine o lovitură liberă, portarul Octavian Vâlceanu a respins, dar Alexandru Cîmpanu a fost atent şi a şutat la colţul scurt.

Golul victoriei a fost marcat de brazilianul Rivaldinho, din plonjon, la centrarea lui Roguljic (90+2). Rivaldinho, introdus în min. 60, a înscris primul său gol în tricoul echipei craiovene.

Reclamă

La Universitatea a debutat în acest meci portarul lituanian Giedrius Arlauskis.Petrolul a suferit a cincea sa înfrângere consecutivă.

Universitatea venea după două meciuri fără victorie

Universitatea Craiova – Petrolul 2-1

Min. 90+3: FINAL DE MECI! Universitatea Craiova a câştigat dramatic partida cu Petrolul Ploieşti! Câmpanu şi Rivaldinho au marcat golurile echipei lui Rădoi, după ce Irobiso reuşise să deschidă scorul.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 90+2: GOOOL Universitatea Craiova! Rivaldinho a marcat În prelungirile meciului, cu o lovitură de cap. Roguljic a centrat.

Min. 76: GOOOL Universitatea Craiova! Câmpanu a egalat pentru echipa lui Mirel Rădoi.

Min. 58: GOOOL Petrolul! Irobiso a deschis scorul la Craiova, cu o lovitură de cap!  Irobiso a marcat după ce Arlauskis reuşise cu un reflex formidabil să respingă lovitura lui Huja!

Min,. 45: Final de repriză la Craiova!

Min. 40: O nouă ocazie pentru Universitatea Craiova! Şutul lui Baiaram a fost deviat de Vâlcenau peste poartă!

Min. 25: Ocazie Universitatea Craiova! Bancu scapă în careu, dar este blocat în ultima clipă de Vâlceanu!

Min. 8: Cîmpanu a tras de la 30 de metri, însă Vâlceanu a respins peste poartă.

Reclamă

Min. 1: Începe meciul dintre Universitatea Craiova şi Petrolul.

Echipele de start:

Universitatea Craiova: Arlauskis – Screciu, Raul Silva, Bg. Mitrea – Hanca, Al. Crețu, Căpățînă, N. Bancu – Cîmpanu, An. Ivan, Baiaram
Rezerve: Lazar – Găman, Vătăjelu, Mateiu, Nistor, Roguljic, Ed. Florescu, Rivaldinho, Markovic
Antrenor: Mirel Rădoi

Petrolul: Vâlceanu – Felix Mathaus, Meijser, Huja – Pashov, Dumitriu, Seto, Jair, Velisar – Irobiso, M. Bratu
Rezerve: Leitner, Al. Olaru, Țicu, Cebotaru, Tucaliuc, G. Grozav, Măzărache, Cioiu, Ivanovski
Antrenor: Nicolae Constantin

Conducerea Universităţii Craiova face scut în jurul lui Mirel Rădoi, după înfrângerea cu FC Argeş

Conducerea Universităţii Craiova face scut în jurul lui Mirel Rădoi, după înfrângerea cu FC Argeş, scor 0-1. Directorul oltenilor, Pavel Badea, acuză jucătorii pentru rezultatele inconstante din acest sezon.

„Nu Mirel este problema, are dreptate. Este un profesionist, oltean. Unii s-ar putea să fie blazați și nepregătiți pentru performanță. În iarnă ar trebui să se ia măsuri de împrospătare a lotului, cu jucători care vor performanță. Cei actuali sunt blazați.

Este clar că Mirel nu se mulțumește cu locul 7,8,9. La ce condiții avem, ar trebui să fim mereu în primele 3. Anul ăsta ne lipsește ceva, și nu mă refer la factorul șansă. În play-off te duce valoarea, concentrarea, nu norocul. Dacă el spune asta, care are o imagine clară, eu sunt alături de el.

Din vară, parcă ne lipsește ceva, poate agresivitate, concentrare în ofensivă. Ajungem în fața porții, suntem aproape de a concretiza, dar nu e suficient. Dacă joci bine și pierzi nu poți face performanță.

Din ce văd, antrenorul are mai multă agresivitate decât jucătorii, din păcate. El trebuie să le transmită asta celor care nu realizează că joacă la Craiova”, a declarat Pavel Badea, la Pro Arena.

Mirel Rădoi a ameninţat cu demisia după FC Argeș – Universitatea Craiova 1-0

Mirel Rădoi a ameninţat cu demisia după FC Argeș – Universitatea Craiova 1-0. Oltenii au ajuns la trei eşecuri consecutive în deplasare în Liga 1, iar tehnicianul a fost un car de nervi şi a dat de pământ cu jucătorii săi.

„O să încerc la starea pe care o am… A fost o repriză bună, chiar dacă nu am reuşit să marcăm. În repriza a doua nu mi-am recunoscut echipa. Nu ar trebui să încerce să ne analizeze. Sigur le vom face cadouri. Ştiam că punctul lor de referinţă este Garita. E incredibil. Am luat şi roşu. Dacă suntem proştii satului, aşa o să fim!

Nu aş vrea să îndrept atenţia doar pe cartonaşul lui Paul. E greu să înţeleg ce ar trebui să fac cu ei ca să găsim soluţii. Vom avea mari dificultăţi. Toate problemele noastre, astea vor fi. Chiar ar trebui să scriem pe tricouri UNICEF. Nu mai contează nimic acum.

Echipa nu e constantă. Acasă, având suportul fanilor, e mult mai uşor. Orice am face, ne învârtim la acelaşi lot de jucători. A rămas acelaşi. Lucrurile sunt clare. Poate o să fie un moment în care o să rămână un antrenor şi o să plece jucătorii. Sunt echipe care îţi oferă spaţii.

Noi încercăm să avem altă abordare. De spart nu s-a spart nimic, a fost o discuţie cu băieţii. În situaţia în care am fost acum, prefer să mă dau la o parte. Mai bine plec dacă nu îşi dau interesul. Nu avem ce să căutăm la un club atât de mare”, a declarat Mirel Rădoi, potrivit digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și