Închide meniul

George Puşcaş, la un pas de un transfer incredibil în Liga 1. Mutarea bombă pe piaţa transferurilor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 decembrie 2023, 9:02

Reclamă
George Puşcaş, la un pas de un transfer incredibil în Liga 1. Mutarea bombă pe piaţa transferurilor

George Puşcaş, la un pas de un transfer incredibil în Liga 1. Mutarea bombă pe piaţa transferurilor

Profimedia

George Puşcaş este la un pas de un transfer incredibil în Liga 1. Puşcaş se poate bate la titlu în România până la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se pregăteşte o mutare bombă în fotbalul românesc. Conform celor de la prosport.ro, atacantul de la Genoa este dorit de Neluţu Varga la CFR Cluj.

George Puşcaş, la un pas de un transfer incredibil în Liga 1

George Puşcaş este rezervă la Genoa şi e tentat să vină să joace în Liga 1 pentru a fi sigur de un loc în lotul pentru EURO 2024. Cotat la 2.500.000 de euro, George Puşcaş a fost cumpărat de Genoa pentru suma de 3 milioane de euro.

Reclamă

Puşcaş are un sezon modest la Genoa. A fost introdus în 8 meciuri şi nu a reuşit să marcheze. Bari şi Spezia, echipe din Serie B, sunt şi ele interesate de internaţionalul român.

George Pușcaș a analizat grupa de la EURO 2024 și crede în șansele naționalei. Ce a spus despre adversarii României

Atacantul celor de la Genoa, care a avut un rol decisiv în preliminariile pentru EURO 2024 este de părere că grupa României este una echilibrată și că toate naționalele prezente în aceasta au șanse la calificarea în fazele eliminatorii ale turneului. Totodată, George Pușcaș a menționat faptul că dorește să îi facă fericiți pe suporteri și ca naționala să joace, în continuare, un fotbal bun, așa cum a făcut-o în preliminarii.

Reclamă

„Este o grupă echilibrată, fiecare dintre aceste echipe vor să se califice. Noi trebuie să ne concentrăm la grupul nostru, cu siguranță vom încerca să îi facem fericiți pe suporteri, să ne calificăm mai departe.

Vrem să continuăm, să fim același grup unit, să continuăm creșterea pe care am inițiat-o de câțiva ani, dar și rezultatele care ne-au ajutat și ne-au dat încredere, ca și până acum”, a spus George Pușcaș, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Neluţu Varga a anunţat transferuri după înfrângerea cu Sepsi

Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj se va întări în această iarnă pentru a cuceri un nou titlu în România. Patronul formaţiei din Gruia va aduce mai mulţi jucători la echipă în perioada următoare, unul dintre aceştia fiind un jucător din prima ligă din Argentina.

Reclamă 4 / 0/3

Varga a anunţat că transferul fotbalistului din Argentina va fi unul costisitor, urmând să stabilească un nou record în România. Patronul celor de la CFR Cluj a spus că jucătorul pe care îl va aduce este de două ori mai bun decât Culio, fostul jucător argentinian care a scris istorie la CFR.

„Pot să vă dezvălui un singur lucru și anume că vom face o campanie spectaculoasă de transferuri. Avem în vizor 5-6 jucători. 5 aducem sigur, mai ales pe parte de atacanți și la mijloc. Din cei 5 sunt doi nigerieni și unul argentinian. Un fotbalist de primă ligă din Argentina, un atacant formidabil, genul de mijlocaș-atacant care face diferența și dă multe goluri și care va fi adus probabil pe o sumă record pentru România și Superliga.

Dacă vi-l aduceți la minte, și sunt convins că nu l-ați uitat pe Culio. Acest argentinian e de două ori mai bun decât Culio, unul dintre fotbaliștii emblematici din istoria CFR Cluj. Un jucător care va fi adus pe bani grei și care va face diferența dacă ne înțelegem cu el. Joacă în prima ligă din Argentina, face spectacol acolo. E un fotbalist care ne va ajuta să luăm titlul în România.

Vreau neapărat titlul, voi aduce sigur 5 jucători, poate chiar 6 sau 7. Va fi cea mai spectaculoasă campanie de transferuri a CFR-ului de când am preluat această echipă”, a declarat Neluţu Varga, la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
8:23

„Ești stelist?” Moment de sinceritate al lui Daniel Popa, înainte sa ajungă la Dinamo. Atacantul, la o semnătură distanță de FCSB

23:59 22 mai

Ademola Lookman, hat-trick colosal pentru Atalanta în finala Europa League! Performanţă UNICĂ împotriva lui Bayer Leverkusen

23:52 22 mai

Atalanta – Bayer Leverkusen 3-0! Lookman, hat-trick fabulos sub ochii lui Istvan Kovacs. Trofeul Europa League merge în Italia

23:51 22 mai

Bayer Leverkusen a ratat „dubla” istorică! A pierdut finala Europa League și a încheiat recordul fabulos de invincibilitate

23:38 22 mai

EXCLUSIVVerdictul lui Răzvan Lucescu, după numirea lui Neil Lennon la Rapid: „Poate să se bată la titlu!”. Ce a spus despre Dan Şucu

22:29 22 mai

Octavian Popescu s-a operat și ratează startul preliminariilor Champions League! Lovitură uriașă pentru „perla” lui Gigi Becali

1 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 2 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 3 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 4 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 5 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 6 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY
Citește și