Închide meniul

George Puşcaş le-a închis gura contestatarilor în Israel – România! Gestul emoţionant făcut, după ce a marcat

Alex Masgras Publicat: 18 noiembrie 2023, 22:26

Reclamă
George Puşcaş le-a închis gura contestatarilor în Israel – România! Gestul emoţionant făcut, după ce a marcat

George Puşcaş le-a închis gura contestatarilor în Israel - România

George Puşcaş, după ce a marcat în Israel - România / Profimedia

George Puşcaş le-a închis gura contestatarilor după doar 10 minute în Israel – România! Atacantul celor de la Genoa a trimis balonul în poarta israelienilor după un şut magnific al lui Denis Drăguş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul lui Gaziantep a trimis un şut superb din afara careului, deviat cu greu de Glazer în bara transversală. Puşcaş a venit însă cu răspunsul perfect pentru contestatarii săi, trimiţând balonul în poartă cu o lovitură de cap din câţiva metri.

George Puşcaş le-a închis gura contestatarilor în Israel – România!

Alegerea lui Edi Iordănescu de a începe cu George Puşcaş meciul cu Israel a surprins foarte multă lume. Atacantul român nu are minute la Genoa şi a înscris doar două goluri în 2023, dar decizia selecţionerului s-a dovedit a fi una inspirată.

În minutul 10, Denis Drăguş a trimis un şut superb spre vinclul porţii lui Glazer, deviat uşor de portarul israelian în bară. În faţa porţii s-a aflat perfect George Puşcaş, cel care a înscris cu o lovitură de cap, după ce a plecat impecabil în urmărirea balonului în momentul în care Drăguş a dat la poartă, din poziţie regulamentară.

Puşcaş le-a închis gura contestatarilor, care au pus la îndoială convocarea şi utilizarea acestuia în meciul cu Israel. România are nevoie de un punct pentru a obţine calificarea la Campionatul European din Germania de vara viitoare.

Reclamă

Imediat după ce a înscris, George Puşcaş a fost îmbrăţişat de toţi coechipierii, după care s-a dus la Edi Iordănescu. Atacantul lui Genoa l-a îmbrăţişat şi pe selecţioner, după care i-a spus ceva la ureche. România are nevoe de un punct pentru a se califica la EURO 2024.

Atmosferă de vis creată de fanii tricolorilor în meciul cu Israel!

România are parte de o susţinere importantă în meciul cu Israel. Partida se dispută în Ungaria, la Felcsut, o localitate din apropierea capitalei Budapesta.

„Tricolorii” sunt susţinuţi pe Pancho Arena de aproximativ 600 de fani care şi-au făcut simţită prezenţa pe stadionul cu o capacitate de 3865. Înaintea partidei, imnul României a răsunat la Felcsut. De partea cealaltă, imnul Israelului a fost intonat de Noa Kirel, cântăreaţa de 22 de ani care a fost aproape de a câştiga Eurovision 2023.

Reclamă 4 / 0/3

Primul 11 al României în meciul cu Israel:

  • România (4-3-3): Moldovan – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu – R. Marin, Screciu, Stanciu – Hagi, Puşcaş, Drăguș.

Mihai Stoica a avut o reacţie genială după ce a văzut că Puşcaş e titular în Israel – România

Mihai Stoica a avut o reacţie genială după ce a văzut că Puşcaş e titular. Oficialul de la FCSB a spus că prevăzut că Edi Iordănescu va miza pe atacantul de la Genoa.

„Nu doar că ne calificăm în seara asta, ne calificăm și Pușcaș înscrie golul calificării iar noi ne facem coafura asta afro. I rest my case. Eu nu am văzut un drum bun, am avut șansă, la Kosovo 0-0 cu șansă, cu Elveția un meci de uitat, 2-2, acasă cu Israel, în a doua parte a meciului, o șansă fenomenală, s-a jucat doar la o poartă. Poate să ne calificăm pe teren neutru, cu un 0-0.

Cireașa de pe tort asta va fi, gol Pușki, ieșim în stradă. Am prevăzut aseară alegerea. Am făcut eu un calcul, că tot am prevăzut că joacă, câte minute a jucat în etapele trecute în Italia, are 16 minute și 15 secunde media de meci. Puțin, foarte puțin. Mai are o calitate, în jocul aerian contează. Alibec, chiar dacă are fizic peste Pușcaș din toate punctele de vedere, nu contează în jocul aerian”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și