Închide meniul

George Puşcaş, transferul iernii în Liga 1. Anunţul făcut în Italia

Dan Roșu Publicat: 22 decembrie 2023, 8:31

Reclamă
George Puşcaş, transferul iernii în Liga 1. Anunţul făcut în Italia

George Puşcaş, transferul iernii în Liga 1

George Puşcaş, în tricoul lui Genoa - Profimedia Images

George Puşcaş poate fi transferul iernii în Liga 1. Italienii susţin că CFR Cluj se află în pole-position pentru aducerea atacantului de la Genoa în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Puşcaş e tentat de oferta lui Neluţu Varga, în contextul în care un retur bun în Liga 1 i-ar garanta prezenţa la EURO 2024. La Genoa, atacantul cotat la 2.5 milioane de euro este rezervă şi a adunat doar 8 meciuri în acest sezon, în care nu a marcat niciun gol.

Pe de altă parte, CFR Cluj nu este singura echipă interesată de serviciile internaţionalului pe care Genoa a plătit 3 milioane de euro. Bari şi Spezia, echipe din Serie B, campionat transmis exclusiv în AntenaPLAY, îl vor şi ele pe vârful de 27 de ani.

George Puşcaş, transferul iernii în Liga 1. Anunţul făcut în Italia

„Din câte înțelegem, Pușcas ar trebui să se întoarcă în România. Atacantul celor de la Genoa negociază cu CFR Cluj, iar clubul românesc le-ar fi devansat pe Spezia și Bari, cluburi italiene din Serie B care l-au căutat în ultimele săptămâni.

Spezia părea să fie în frunte, dar salariul mare pare să fi împiedicat negocierea, iar Clujul este în prezent pe primul loc”, susţine presa din Italia.

Reclamă

George Pușcaș a analizat grupa de la EURO 2024 și crede în șansele naționalei

Atacantul celor de la Genoa, care a avut un rol decisiv în preliminariile pentru EURO 2024 este de părere că grupa României este una echilibrată și că toate naționalele prezente în aceasta au șanse la calificarea în fazele eliminatorii ale turneului. Totodată, George Pușcaș a menționat faptul că dorește să îi facă fericiți pe suporteri și ca naționala să joace, în continuare, un fotbal bun, așa cum a făcut-o în preliminarii.

„Este o grupă echilibrată, fiecare dintre aceste echipe vor să se califice. Noi trebuie să ne concentrăm la grupul nostru, cu siguranță vom încerca să îi facem fericiți pe suporteri, să ne calificăm mai departe.

Vrem să continuăm, să fim același grup unit, să continuăm creșterea pe care am inițiat-o de câțiva ani, dar și rezultatele care ne-au ajutat și ne-au dat încredere, ca și până acum”, a spus George Pușcaș, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și