Închide meniul

George Țucudean are soluția pentru criza de la Dinamo: „Se pot schimba lucrurile”

Alex Ioniță Publicat: 8 noiembrie 2023, 17:25

Reclamă
George Țucudean are soluția pentru criza de la Dinamo: Se pot schimba lucrurile”

George Țucudean are soluția pentru criza de la Dinamo

George Ţucudean, în tricoul naţionalei / Hepta

George Țucudean are soluția pentru criza de la Dinamo! Fostul atacant al grupării din Ștefan cel Mare, trecut și pe la FCSB, a vorbit despre situația de la echipa pregătită în prezent de Ovidiu Burcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul jucător, care s-a retras din fotbal din cauza unor probleme cardiace, este de părere că formația „alb-roșie” are nevoie de un investitor pasionat de „sportul rege”, care să salveze echipa care se află într-o criză profundă, de la revenirea în Liga 1.

George Țucudean are soluția pentru criza de la Dinamo. Mesajul fostului atacant

Pe lângă nevoia de un acționar, George Țucudean este de părere că echipa din Ștefan cel Mare are nevoie și de un nou stadion. Totuși, chiar dacă a vorbit despre soluționarea crizei, fostul atacant nu știe dacă echipa pregătită de Ovidiu Burcă s-ar putea salva de la retrogradare.

„Ușor, ușor sper ca Dinamo să-și revină. Să își facă stadionul. Să se găsească un investitor ca la Rapid, căruia să-i placă fotbalul. Să vină lângă echipă. Să facă o bază modernă. Să investească în echipele de juniori.

Orice se poate întâmpla. În doi, trei, patru, cinci ani se pot schimba lucrurile. Nu știm dacă se va salva. E devreme să vorbim momentan. Încă se joacă. Vedem ce va fi”, a spus George Țucudean potrivit sport.ro.

Reclamă

În momentul de față, Dinamo se află pe locul al 15-lea în Liga 1, cu 10 puncte după 15 etape disputate. De la revenirea în prima ligă, câinii pregătiți de Ovidiu Burcă au obținut 2 victorii, 4 rezultate de egalitate și 9 înfrângeri.

Dinamo îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la negocieri

Cele două părţi nu au intrat încă în contact, dar Andrei Nicolescu, administratorul special al formației, susţine că echipa din Ştefan cel Mare şi-ar dori ca Il Luce să ajute la salvarea clubului.

Lucescu şi-a dat demisia de la Dinamo Kiev, săptămâna trecută, şi de atunci au apărut informaţii despre eventuale colaborări cu Dinamo, Rapid sau chiar şi UTA lui Mircea Rednic.

Reclamă 4 / 0/3

„Aţi văzut că toată lumea îl ofertează pe domnul Lucescu. Nu avem de comentat până nu ne aşezăm la masă să discutăm. Cu siguranţă ne dorim o discuţie cu Mircea Lucescu.

Cine nu şi-ar dori aşa ceva? Încercăm să avem discuţii pe tema asta. Dar e cale lungă până să iasă chiar o ştire din asta”, a spus administratorul special al lui Dinamo, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Mircea Lucescu a mai pregătit-o pe Dinamo în perioada 1985-1990. Alături de echipa „alb-roșie”, „Il Luce” a câștigat un titlu de campion al României, în sezonul 1989/1990 și două Cupe ale României, în sezoanele 1985/1986 și 1989/1990.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” Vezi toate știrile
Citește și