Închide meniul
EXCLUSIV

Dinamo îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la negocieri: „Cine nu şi-ar dori aşa ceva?”

Dan Roșu Publicat: 8 noiembrie 2023, 14:33

Reclamă
Dinamo îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la negocieri: „Cine nu şi-ar dori aşa ceva?

Mircea Lucescu şi-a decis viitorul

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Dinamo îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la negocieri. Cele două părţi nu au intrat încă în contact, dar Andrei Nicolescu susţine că echipa din Ştefan cel Mare şi-ar dori ca Il Luce să ajute la salvarea clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucescu şi-a dat demisia de la Dinamo Kiev, săptămâna trecută, şi de atunci au apărut informaţii despre eventuale colaborări cu Dinamo, Rapid sau chiar şi UTA lui Mircea Rednic.

Dinamo îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la negocieri

„Aţi văzut că toată lumea îl ofertează pe domnul Lucescu. Nu avem de comentat până nu ne aşezăm la masă să discutăm. Cu siguranţă ne dorim o discuţie cu Mircea Lucescu.

Cine nu şi-ar dori aşa ceva? Încercăm să avem discuţii pe tema asta. Dar e cale lungă până să iasă chiar o ştire din asta”, a spus administratorul special al lui Dinamo, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Gică Hagi l-a sunat pe Mircea Lucescu

Pe de altă parte, Mircea Lucescu a anunţat că nu ar lucra cu Gică Hagi la Farul. Antrenorul de 78 de ani vrea să ajungă la Academia „Regelui”, dar doar din postura de musafir.

Reclamă

Lucescu nu ar putea lucra cu Hagi la club, pentru că amândoi şi-ar dori să ia deciziile. Pe de altă parte, Lucescu a fost impresionat de cuvintele uriaşe venite de la Cornel Dinu.

„M-a sunat Hagi. Ne-am adus aminte de nişte lucruri petrecute în cariera noastră. Dinu m-a impresionat, ce a spus în legătură cu mine şi cariera mea. Asta e nostalgia noastră. Şi Puiu Iordănescu, Andone, Lupescu…

N-am discutat cu Hagi de retragere, am vorbit de ce face el în momentul de faţă. Îl încurajez, şi lui îi e greu şi i-am spus să nu cedeze…e greu, nu e simplu, nu are susţinere.

Reclamă 4 / 0/3

Vreau să mă duc să văd ce a făcut acolo, nu am avut timp niciodată să merg la el. Acum o să vin acasă, la familie, la prieteni.

(N.r. Vreţi să lucraţi cu Gică Hagi la Farul) Două săbii nu încap în aceeaşi teacă. Unul trebuie să ia deciziile. Gică Hagi îşi face meseria foarte bine. E mulţumit de ce face”, a spus Lucescu, pentru fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și