Închide meniul

Gest uriaş pentru un fan nevăzător al FCSB, care vine la toate meciurile! Va da lovitura de start la derby-ul cu FC U Craiova 1948

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 iulie 2022, 18:54

Reclamă
Gest uriaş pentru un fan nevăzător al FCSB, care vine la toate meciurile! Va da lovitura de start la derby-ul cu FC U Craiova 1948

FCSB a umplut stadionul în Europa

Fanii FCSB, în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gest uriaş pentru un fan nevăzător al FCSB, care vine la toate meciurile. Mihai Stoica a anunţat că acesta va da lovitura de start a derby-ului cu FC U Craiova 1948.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a postat o imagine cu Alex şi Ghoerghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, şi a anunţat că puştiul din Reşiţa va da lovitura de start a meciurilui. FCSB – FC U Craiova 1948 va fi în format LIVE TEXT pe as.ro, de la 22:30.

Gest uriaş pentru un fan nevăzător al FCSB, care vine la toate meciurile

El e Alex și vine din Reșița la TOATE meciurile noastre, indiferent în ce zi și pe ce stadion se joacă. Alex e nevăzător, dar vine SINGUR, cu trenul, pentru a fi mereu cu inima alături de Peluza Nord. 

Alex va da diseară lovitura de începere a meciului cu U Craiova în semn de prețuire față de toți steliștii SPECIALI, care sunt aproape de băieții noștri, chiar dacă doar SIMT spiritul roș’ albastru”, a anunţat Mihai Stoica pe reţelele de socializare.

Reclamă

Interes uriaş pentru FCSB – FC U Craiova 1948. Fanii iau cu asalt Arena Naţională

Interes uriaş pentru FCSB – FC U Craiova 1948, din etapa a 3-a a campionatului României. Chiar dacă meciul a fost programat la o oră total neaşteptată, fanii vicecampioanei nu s-au speriat şi vin să vadă duelul dintre favoriţii lor şi echipa lui Adrian Mititelu.

Mihai Stoica a recunoscut că a fost luat prin surprindere când a aflat câte bilete se vânduseră cu 24 de ore înaintea partidei. Erau de trei ori mai multe decât se aştepta. Totul după debutul excelent al lui Nicolae Dică, 4-2 cu Saburtalo, în Conference League.

Managerul general al roş-albatrilor a venit cu detalii înaintea confruntării care va fi astăzi, de la ora 22:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„UEFA a intervenit, nu avem ce face. S-au calificat două echipe din Slovacia, Trnava şi Dunajska Streda, nu puteau să joace în aceeaşi zi. Nu ne convine ora, dar nu avem ce face. Bine că s-a găsit şi această variantă.

Ne apropiem de 10.000 de bilete date online. Dacă era sâmbătă noapte meciul, mai înţelegeam. Dar duminică, când a doua zi lumea se duce la serviciu… Eu aşteptam ca azi să vindem 2.000-3.000 de bilete.

Dar meciul cu Saburtalo a fost electrizant. Noi trebuie, suntem obligaţi să nu îndepărtăm oamenii. Nu ştiu de unde vor găsi băieţii energie, dar trebuie să facem asta„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și